Sorry..


otroligt dåligt med kul inlägg och uppdatering nu för tiden..och jag skyller på min kära skola som tyvärr/äntligen tar slut om exakt 35 dagar. Amazing! Studenten nästa liksom. Balen skall dock hinnas med innan dess, sååå kul!

Mycket plugg nu i slutet bara..väldigt mycket. Känns som om allt hamnar nu liksom, slutet av trean, vad är det liksom? hmm. Iallafall så ser jag just nu fram emot en utekväll med tjejerna och Linda som fyller år idag, först och främst..
sedan väntar stockholmsresan om ett par veckor med ekonomiklasserna, eventresa med shopping och utgång i sthlm, inte helt fel!

Imorn är det sovmorron och sedan plugg för hela slanten!

Puss
Matilda

VALBORG


Bästa valborg hittills. Spik på det, haha. Aldrig haft så kul en kväll på palace innan..och absolut inte på en valborgsmässoafton! så grymt bra musik, alla var där, såklart alla 20 tjejer jag umgicks med tidigare under kvällen hos karro, vilket i övrigt  var supertrevligt också! mat, dricka, tjejsnack och lekar så även dans och sång lite senare...haha.

Underbart!
Idag händer inte så mycket..lite plugg borde jag nog ta tag i och sen får vi väl se..ska möta eddie om en stund iallafall :)

Puss på er!