31 augusti


godkväll folket :)

just nu befinner jag mig på village tillsammans med syster andrej mammi och farmor. klockan halv elva en söndag kväll!? jo, inventering av hela butiken och lagren är igång..tar lite tid om man säger så. Men hyffsat kul är det ändå!

31a augusti, pappis dag idag! har firat honom hemma med middag och trevlig sällskap av släkten (vi då, och lucas och andrej)  jätte trevligt!
min helg har annars varit väldigt lugn, skönt, umgåts med lucas hela tiden men vi har hunnit med mycket kul ändå, b.la. stan i lördags, filmer, fotografering, middag etc. Saknar honom redan :/ lika jobbigt att åka ifrån varann varje gång, trots att vi ses snart igen..känns bara så långt borta..♥

Fotograferingen i fredags var verkligen superkul! hade tänkt fota mer idag men hann aldrig med det, får bli till helgen igen hoppas jag, verkligen roligt :)

Mamma kom hem igårkväll med kläder från monki som ni såg, fick b.la en till klänning i lila som jag ska få i present till födelsedagen, lina fick ett par saker hon med :D så himla snäll, min mamma!

För övrigt består veckan av skola, såklart, inga övningskörningstider, så på det sättet rätt lugnt, kanske inte direkt något plugg heller, men dans onsdag, inte torsdag för då är det den årliga staggningen! ska bli superkul med tjejerna :)
till helgen blir det lucas (hoppas jag innerligt) och till nästa vecka och helg planering inför födelsedagsfest m.m.
Woohoo!

Nu ska vi hemåt, skriver igen innan natten.
PUSS
Matilda

Monkiworld


kläder

dessa plagg kom mammi hem med från stockholm åt mig. tack så mycket :)

/Matilda

Fotosession




fotograf: Lucas Vallgren


shopping och formex


nu blev det lite senare än jag tänkt, men har haft en hel del att göra idag :) blev kvar i stan även ett tag efter de stängt, befann oss på H&M i någon timme medan Lucas testade massa kläder som jag och lina kom med, haha. Stackarn! men fin blev han och fina saker fick han med sig hem igen också :) roligt! lina köpte en söt lila klänning på Only.

mammi som var i stockholm på formex-mässan ringde och var i stan och kikade lite, just när hon ringde var hon på Monki (!) och kollade efter lite saker som jag och lina hittat på deras hemsida och ville gärna ha. Överlycklig!
mycket hade självklart inte kommit in än, och mycket var redan slut. Men nu är hon hemma med en hel del godsaker ändå :D dock inte hunnit se det än, får bli imorgon!

nu ska jag och lucas se en film, sen blir det naaaana.

PUSS
Matilda

sunny saturday


Lördag förmiddag. Vaknade upp med lucas brevid mig, kändes underbart :) Vi tittade klart på filmen vi somnade till inatt och nu sover han igen, lille gubben ;) ska ta oss lite frukost nu sedan blir det antagligen stan. Han ville shoppa lite saker och jag har väl inget emot det!

Igårkväll var vi som sagt ute och fotade en del, verkligen jättekul! blir nog fler gånger framöver :) endel bilder blev jättefina, den på lucas tog faktiskt jag, kände mig en aning duktig :D

nehe, nu ska jag fixa till mig och det, bloggar senare igen, efter stan, får se om det blir någon shopping!

PUSS
Matilda

Session




Fotosession med Lucas
idag bestämde vi oss för att gå ut och fotagrafera lite, blev endel fina bilder vid vattnet.



min fredags-eftermiddag och kväll


nu är jag tillbaka hemma igen, ledsen att det tog lite längre tid än väntat. dagen blev inte riktigt som planerat, efter skolan gick jag till stan ihop med isabelle. vi tittade runt lite i vissa butiker innan det blev fika på Spressobar och solning på Nordic club :) en riktig mysdag! tycker om dig vännen <3
hon cyklade hem och jag väntade kvar i stan på lucas, passade på att plugga lite rättskunskap där jag satt på en bänk mitt i stan, borde sett lite roligt ut..haha. träningen blev alltså inte av idag, vi kom på att vi lika väl kan ta det nästa vecka..till exempel på grund av träningsvärken sedan dansen onsdag,torsdag :p

min körlektion som jag hade på morgonen var jag nervööös inför vilket gav lite sådant resultat..började stressigt och det blev lite fel, men efter ett tag kom jag in i det lite och det kändes bättre, vilket också visade sig att det lönade sig att lugna ner sig lite..men gud vilken prestation det är ändå, så mycket som ska bli rätt och man vill så mycket, ändå är det svårt. och så tidigt på morgonen med, eller ja, innan skolan iallafall! jaja :) ska nog gå bra.

nu har jag och lucas nyss varit ute och fotat en hel del. han hade med sig sin kamera och det blev lite bilder på mig (och honom, som jag tog, duktig jag är..) i skogen och vid vattnet. Resultatet lovar jag att visa jag senare!

nu ska vi titta igenom alla bilder och kanske redigera lite, sedan blir det gos, så glad att äntligen ses igen! :D

Ha en trevlig kväll,
hoppas mina tjejer har det kul ute ikväll utan mig också ;)
PUSS
Matilda

Friday mornin'


Godmorgon!

nu har jag nyss vaknat, sovit riktigt dåligt i natt tyvärr..Kommer ihåg att jag låg och funderade över tusen saker som jag har i mitt huvud just nu igår när jag gick och la mig vid runt halv tolv. Somnade kan jag inte ha gjort förrän två timmar senare. minst. Lite trött på grund av det känner jag men piggnar väl till efter frukosten får vi hoppas ;)

körlektion 8.30, skolan börjar först runt tio har jag för mig..kanske dags att ta reda på nu! haha.
blir nog rätt fullt upp i eftermiddag sen men bloggar emellan skolan och träningen sen igen!

Ha en trevlig dag :)
PUSS
Matilda

goodnight, sleep tight


dags att sova nu, trött, dansen tog en hel del på krafterna. ganska roligt idag ändå, trots att ordinarie läraren var iväg. discon blir det fortsättning med, men hiphopen tror jag däremot jag slutar. ska testa på aerobic/dance med syster imorn på malkars träningscenter. får se om det kan vara något inför hösten istället :)

upp tidigt imorn för övningskörning klockan halv nio (innan skolan).. kvällen blir det att träffa lucas! längtar verkligen sååå, känns så längesedan. PUSS!

han har kommit med ideér ikväll och vi har pratat en del..ser fram emot en utveckling av bloggen och allt som har med det att göra :) kan nog bli riktigt bra!

Godnatt
Matilda

Köpenhamn 08



Visar upp en rätt trevlig bild från vår väl lyckade klassresa (en vecka sedan) dagen till ära!

(Att "tvärs-över-väska" är något som är populärt just nu kan nog ingen tvivla på efter att ha sett denna bild?)

P


update


hemma från stan igen, riktigt mysigt hade vi allt :) åt lite pizza på ströget och gick en runda i stan för att kika lite på skor m.m
hittade mig ett träningslinne på stadium som jag verkligen kände att jag behövde nu när all träning är igång igen ;)


nike


från nike 199:-







Matilda
blus MQ
kofta Zara
svarta jeans Killah
väska H&M
Paulina
diadem Glitter
lila tshirt H&M
svart kort kofta H&M
kjol paperbagwaist H&M trend
väska (gammal) H&M



early mornin'

Det blev tidig uppgång idag för att vid 0745 köra min andra lektion tillsammans med Petra och jag må säga att jag är nöjd med mina prestationer för dagen! Tänkte hem och sova efter lektionen men fastnade på trafikskolan för att plugga lite grann. (Ledig från skolan idag så jag hade all tid i världen) Väl hemma vid tio-tiden somnade jag och sov fram till tolv. Sedan blev det en lunch istan med isabelle och syster samt investring av en ny vattenflaska och hello-kitty pyjamas :) we

Igår investerade jag förresten i en vinterjacka, tidigt ute tänker säkert ni (och även jag) men faktum är att det är bättre att vara tidigt ute och slåss om det lilla som finns än att komma försent och få ta det som blir över :p hih

Många investeringar nu på kort tid så nu är de nog dags att hålla hårt i plånboken for a while känner jag...

Kvällen kommer att ägnas åt lite plugg, lite dans och mycket fundering kring vår 18årsdag och önskningar till det (svårt eller vad!)

God kväll!

P

great thursday


Godmorgon alla :)

torsdag och klockan är runt halv tolv, har nyss vaknat eftersom att jag är ledig idag. Wonderful! är jättehungrig (som alltid på morgonen) så ska ta mig ner och äta lite god frukost i lugn och ro.
senare idag blir det stan med syster, lunch/fika med isabelle, mysigt :) ikväll är det dans också, disco. får se om det är roligare än gårdagens lektion..hoppas verkligen på det!

imorgon är det FREDAG! redan! då blir det tyvärr ingen sovmorgon på grund av körlektionen innan skolan vid halv nio.. :/
men sedan är det helg! wooho! äntligen ledigt, äntligen träffa lucas länge och mycket. kanske även middag med tjejerna för att fira jasmine :) lilla pappi fyller år på söndag också  ♥

later on,
Matilda

Godnatt


dansen var sjukt jobbig, aldrig varit så slut efter en lektion som idag. speciellt kul var det inte heller, tyvärr.. får se om det blir någon fortsättning med den. nu sitter jag här och kikar på kläder inför hösten. blir så jäkla sugen på att åka till stockholm i helgen nu, eller varför inte imorgon, är ju ändå ledig..typiskt. det är nu jag har pengar och vill shoppa. Monki! :D

sova på saken. egentligen inget att sova på, får nog vänta ett par veckor hursomhelst.
rekordmånga läsare idag, sååå kul :)

PUSS, Godnatt!
Matilda

i'm in love with you


onsdag idag, inte någon av mina bättre dagar tyvärr..
skoldagen var hyffsat seg, med jobbiga lektioner och ont i magen går det sådär. slutade tidigt iallfall och gick då till stan en sväng med syster som hittade sig en jacka. present till isabelle inhandlades också, fika imorgon med henne :)
resten av dagen har jag bara varit hemma änsålänge, tagit det lugnt och mått lite sådär. ikväll är det dans, förhoppningsvis får det mig på andra tankar, hoppas på en mycket bättre dag imorgon, då jag kanske är ledig!!!





min älskling

i'm in love with you

/Matilda



confessions




/Matilda

Night!


Godnatt folket, sov så sött :)
onsdag imorgon, innebär kort skoldag, fika med isabelle och hiphop på kvällen. Great!
PUSS
Matilda

Dagens outfit

även detta en mobilbild..(idag orkar jag inte annat)

matilda

kofta H&M
tshirt med tryck JC
flätat skärp Gina tricot
kjol Redlabel, Carlings
leggings (mammas garderob)
tygskor Din sko

/Matilda

i'm in love...

vuxit fram ganska succesivt och det är först nu jag börjat inse att jag har fallit. Han har sångrösten, sexigheten och snyggheten, något om hans inre vet jag dock inte.. men hallå, vi snackar USHER!



Finn ETT fel om ni kan?

Låten "his mistake" från senaste albumet here i stand är grym btw.

P


i bet, i am right


26 augusti, tisdag eftermiddag. lite tyngre dag i skolan idag för min del, längre lektioner, mer seriöst, märks av att skolan börjar på allvar mer nu. suck. det känns faktiskt lite, sista året nu, man börjar tröttna på skola liksom.. men kul har vi fortfarande, det ska nog gå att hålla ut, mycket roligt nu sista året också såklart. matten är väl det som knappt går längre.. uscha. men jag ska klara det också, jajamän ;)

en film började vi att se idag på svenska B-lektionen, freedom writers tror jag den hette, verkar riktigt bra, en såndär film som man verkligen fastnar i, iallafall så gjorde jag det. den handlade om konflikter mellan olika etiska folkgrupper, olika hudfärg osv. situationer och problem mellan svarta och vita men så mycket annat också, relationer mellan människor, att man ska kämpa för det man vill och aldrig ge upp, sina rättigheter men också skyldigheter i samhället. en verklig histora, om sådant som innan faktiskt har hänt, och fortfarande gör på håll i världen. hemskt är det, men samtidigt spännande kan jag tycka, man blir intresserad av att veta mer..shit. måste verkligen se andra hälften av den!

efter skolan blev det att cykla hem direkt, äta lite mat och sedan upp till mitt rum och datorn. alltså inge speciellt alls. är hungrig nu igen så ska äta något snart, ikväll kanske det blir att träffa lucas en stund annars dusch och ta det lugnt.

PUSS!
Matilda


"let's play a game that you've never tried
you be the girl and I'll be the guy

let's pretend everything has changed, and then
would you love me any different?"

Gårdagens shopping


lång lila från hm

längre tröja (mörkare lila i verkligheten) från H&M

kortare modell, divided

kort kavaj även den från H&M

jc jc

långt linne/klänning med knappar längs ryggen från JC


Bilderna är tyvärr inte alls någon vidare kvalité på, mobilen../Matilda


Spets


nu lagom till spets-trenden, hittade jag min kappa i spets i garderoben! kanske kommer den fram nu i höst.
på bilden brevid är mina nya underkläder som jag verkligen vill tipsa om, jättefina och 3 för 2! även dem i spets.


kappa från hmspets

från H&M och från Lindex
/Matilda

weekend med klassen

Torsdagmorgon. 07:07. Tåg mot köpenhamn och påväg mot en klassresa som vi förmodligen sent kommer att glömma!

Inte alltför jobbigt att stiga upp, trots att väckarklockan ringde vid femtiden och tågresan dit blev himla kul. många skratt tillsammans med linn, sofie och emmy :) Vid halv elva tiden åkte vi över öresundsbron, en upplevelse absolut.. hm

Framme i köpenhamn vid elva, tog säkert ngn timme innan alla vi 22 med resväskor lyckades hitta hotellet men det var mest roligt tyckte jag, se staden lite och sådär! Hotellet visade sig vara riktigt fint i lobyn och så vidare men rummen var väl inte överdrivet vackra och praktiska kanske. (Hur sjutton har man ens tillåtelse som hotellägare att klämma in två enkelsängar och en våningsäng i ett rum som inte är större än en städskrubb?) Något vi i vårt rum funderade en hel del kring men roligt hade vi för det, Jag- Linda- Hanna- och Ann.

Så vad gjorde vi på vår klassresa?
I stort sätt ingenting om jag ska svara helt kort. (det var ju en resa i nöjessyfte så några studiebesök var det inte tal om)
Torsdag - shopping, lite festande plus pubbesök till kvällen)
Fredag - shopping, mycket festande och kaos blev de på hotellet och sedan utgång för de flesta. Själv kom jag inte in på klubben vi gick till på grund av att jag inte hade åldern inne, men snart så ;D så det blev en tidig hemfärd tillsammans med linn o jossan=)
Lördag - shopping (i ösregn som varade heeeeeeeela dagen dessutom=inget tivoli) + en otroligt mysig fika på ströget vid kvällstid.

Bilder från resan samt shopping ihelgen o lite idag kommer imon!

Tills dess säger jag godnatt och ha en bra dag imon gott folk =)

Paulina
Hade verkligen kul och allt funkade bra.

25e = Lön!


Heeej

inte hunnit med att bloggs tidigare idag då det varit fullt upp :p skolan vid tio över åtta! och efter det stan direkt med systern.
Lönen kom ju som sagt många gånger äntligen idag! och som vanligt hittade jag knappt något alls bara för att jag nu hade pengar.. tråkigt. men en hel del rpovande osv. Lite underkläder och tre andra plagg blev det tillsut iallafall :) Får ta och visa det imorn! en kavaj/jacka, en tröj-klänning och ett linne/klänning :p

har hittat en sak i min garderob nu ikväll också som säkert kommer att komma till användning nu i höst som jag glömt bort! Ska visa den imorn med :)


besökte lucas på Kstore, nya apple-butiken som öppnat i kalmar, jättefin! så glad för hans skull, kunde liksom inte blivit bättre :) han mötte vi upp när han slutat och vi tog oss hem hit. Nu sover han här i min säng och det har han gjort när jag mammi och lina har handlat på maxi :p alltid lika roligt, borde göras oftare, jag och lina blir alltid så jäkla tramsiga där inne, varje gång, allt är liksom bara sååå kul! undra om det är dem stora ytorna eller allt kul folk..haha. Kul har vi haft idag iallafall, jag och paulina, kanske mest för vi saknat varann så nu dagarna då hon vart i köpenhamn (haha!). Till och med mamma kom igång lite och skrattade med i bilen hem :D

Min väska som jag fick igår, låg idag på uppackningsbordet precis innanför dörren på H&M, haha, inte lika kul nej.. men men, är det H&Mprodukter, så är det. Samma sak med mycket av det lina köpte på sig i köpenhamn på HM, dock inte allt :D känns bra!
Jag har verkligen gått upp i vikt, en hel del, nu låter det väldigt fel men saken är den att jag är SÅ lycklig över det, haha, faktiskt, för det är det jag velat alla år, när man fått höra att man är såååå smal och kanske borde äta liiiite mer. Äta har jag alltid gjort, vissa är bara smala.. jag är en av dem. Till och med Lina märkte det idag, ska inte avslöja hennes kommentar, haha, men kul vare :) Nyttig mat blir det i fortsättningen iallafall, egenblandad musli fullkornspasta mörkt bröd äpplen (svenska!) och naturgodis är bara förnamnet ;) mummmms.

Godnatt, gud vad jag pratar på, toppendag idag helt enkelt, så mycket att berätta! får bli mer imorn.
PUSS
Matilda

Time for bed


Nu ska jag sova, syster är på väg hemåt och jag har fixat kläder tills imorn. Nästan.
saknar älsklingen nu, så tomt utan honom..
Godnatt!
Matilda

Village Höst 08


Här kommer några av mina favoriter ur kollektionen för hösten!

spegelskåp

sidebord


call call call

hängare

rottingstol



ljusstake silver

Spegelskåp, Sidebord, Textil "Call", Gren-hängare, Rottingstol, Fat i glas, Ljusstake.

Bilder från Village Hemsida


just a different point of view


dagen har gått, Lucas sov länge och jag tog det lugnt och passade på att duscha länge under tiden :p åt frukost sent och tittade lite på tv, sen kom linis hem, redan vid tre! Hon hade shoppat en hel del snyggt, som hon säkert tänker visa här förr eller senare. En jättesöt väska hade hon med hem till mig också, pratade om att jag behövde en lite lagom stor svart axelremsväska innan hon åkte och det hade hon minsann snappat upp ;)

here it is!

H&M köpenhamn, present av lina <3

H&M, ca. 149:-

träffade aldrig isabelle sen, det ska vi ta nu senare i veckan, fika och fira henne lite, jag och syster.
nu har lucas nyligen åkt hem till sitt lilla place igen, och här sitter jag kvar, ensam och övergiven. snyft. Haha, det ska jag nog klara av :) kanske en sväng ut? inte ens vart utanför dörren än idag..
änsålänge sitter jag bara här, med musik och en hungrig mage. Hmm. Får se om jag kommer nån vart.

PUSS
Matilda

Lifeposter




present till tove


Helgen är redan över..


Godmorgon!

Söndag idag, redan! inte klokt vad helgen har gått fort..Imorgon är det ny vecka igen, skolan börjar på allvar. Ska bli rätt kul ändå, så segt att vara i skolan bara någon timme utan att få något ordentligt uträttat liksom. Men ändå jobbigt kanske.. lite jobbigt kommer det nog att bli jaa. 

Stan igår med mamma och Lucas en sväng, fikade på Spressobar och var inne i de flesta butikerna i lilla kalmar, testade lite jeans på kompaniet, var inne på Dailyexpress ett bra tag då mammi provade odd molly och lite så. Dock ingenting köpt för min del (fortfarande inga pengar, men imorgon så! :D) Mammi handlade en sjal och lite strumpbyxor på VeroModa. Trevlig dag, trots ständigt regnande..

Uppe tidigt idag, råkade bara bli så, Lucas sover dock ganska hårt fortfarande.. :p
I dag kommer Paulina äntligen hem från köpenhamn! Saknat henne en heeel del.. lilla gumman! 
Shoppat hade hon med, mycket :D ska bli kul att se.

Jag ska ägna mig åt frukost i första hand nu, efter det blir det dusch och fixa i ordning mig och sedan träffa isabelle en stund idag. Måste fira henne med present nu snart också, men antar att jag väntar tills syster är hemma med.. lite roligare :)

Lucas åker hem senare idag..igen :/ usch, jag kan se framför mig att det kommer gå en hel vecka innan vi ses ordentligt igen.. Nejdå, kommer säkert ses i veckan nu ändå, jobbigt när man bor en bit ifrån varann bara..

Frukost med mamma och pappa nu, 
PUSS
Matilda

Lördag den 23e


Godmorgon :)

uppe rätt sent efter en ganska sen kväll igår, tacos tv film godis. Mysigt var det! jag somnade sedan rätt fort..(som vanligt) och vaknade hyffsat tidigt ändå. Nu har vi nyss ätit frukost och ska nog in till stan med mammi för att kika runt lite på höstens nyinkomna. Lönen på måndag ju!

Grattis Isabelle 18 år :) hoppas du får en underbar dag idag!

Nu är alla 18 utan jag. Och syster då..haha. 12 September, då smäller det, inte sååå lång tid kvar nu iallafall! Har suttit och funderat på vad jag önskar mig tills dess nu på morgonen.. hmm. inte allt för lätt. Finns en hel del man skulle vilja ha jaa..

23e idag, 3 månader med Lucas <3 jag älskar dig!

Nehe, stan nu!

ha en bra dag alla :)
Matilda

every city needs a distance


fårö




eftermiddag med lucas


hemma från skolan och allting, gick i stan med sofie en sväng mellan religionen och lunchen och träffade då på Lucas, lite förvånande :) haha! Lunch i matsalen med tjejerna och sen första lektionen i affärsjuridik. Mötte Lucas direkt efter och vi cyklade hem hit. Tittade på OS endel och gosade, så himla längesen vi sågs kändes det som! Nu ska vi snart handla lite mat och kvällen blir mysig och lugn här hemma :)
Tjejerna ska ut och fira Issan ikväll, hoppas ni får superkul! Imorgon fyller Issan 18, Grattisgrattis gumman :)

Nu är jag huuuuungrig!
Trevlig kväll,
PUSS
Matilda

07:57


Godmorgon!
uppe tidigt idag, trots sovmorron till tio i tio. Skönt! Religion A är första lektionen, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det..kanske kan vara lite intressant ändå? återstå att se!
regnar gör det också..hmm. Blir ingen skinnkjol eller höga shorts idag inte. Funderar på mina höga gråa CheapMonday-byxor med ett flätat skärp och en lite större t-shirt istoppad.. Får fundera vidare vid frukosten!

Ha en jätte bra dag!
Hörs senare,
Matilda

end of the summer



i'm back ;)

hallooo!
det var ett bra tag sen nu, bortsett från en snabbis igår från skolan. ÄNTLIGEN fungerar internet och telefon här hemma igen, lycka säger jag bara! har haft ett riktigt intressant liv nu utan internet måste jag berätta, man har liksom fått hitta på saker man aldrig annars gör, haft riktigt tråkigt för det mesta men också hunnit med mycket. Tittat på TV (faktiskt, jag som typ aldrig gör det alls) har blivit helt fast i OS, haha. Oväntat.. Sen har det blivit Yoga med syster och mammi, lite powerwalk på det också. Effektiv övningskörning och två fika på kullzenska med tjejerna ! <3 underbart.

Skolan har hunnit börja med, inte riktigt på allvar än men iallafall, bara en enda riktigt lektion hittills och sovmorron varje dag, tredje året känns som om att det kommer gå bra, great schema och hel-lugnt, änsålänge..

Projektarbetet startade igång idag, jag och tjejerna hade ingen aning om något alls, ingen idé eller något. Men oj vad fort det gick, när lektionen var slut satt vi där alla sex, jätte engegerade! Vår idé är verkligen toppen! Går det som vi vill (allt går om man bara vill, Lucas..) så kommer det här att bli skitbra! Vill inte avslöja något nu men lite senare när det kommit igång så.. Kul kommer det bli, riktigt kul!

Bilder sen toves fest ligger på kameran som är i köpenhamn med paulina. De åkte på klassresan idag! Fest shopping vänner god mat.. hmm. Hade nog också gärna åkt med. Hoppas det blir kul!
Imorgon är det HELG! Och äntligen träffa Lucas, det var flera dagar sen.. :/
Tre månader med älsklingen på Lördag, Lönen på Måndag, it gets better and better..!

PUSS
Matilda

Skolan!


Bloggar från bibloteket i skolan nu, internet hemma fungerar fortfarande inte..hoppas på att det gör det igen ieftermiddag eller imorn.
annars inget specc, skolan börjat igen..lite segt men änsålänge väldigt lugnt, inga lektioner alls mest information m.m.

Nu ska jag nog äta, eller åka hem...halv elva är klockan. Hmm?

PUSS
Matilda

17 augusti


Goddag!

regnig söndag, är på village nu med lucas för att hälsa på mammi litegrann :) ska snart ut i regnet igen och gå ombord på ostindienfararen, skeppet, för att titta lite. annars är det inga planer alls för dagen, ta det lugnt och äta gott, köpa godis senare kanske...blev ju inget igår :p tittade på film igår, Felon, den var lite väl ond och läskig för min smak men annars otroligt bra, faktiskt.
idag fyller maggan år! 18 :) GRATTIS!

imorgon blir det stan för att fixa lite inför skolstarten på Tisdag..


nu ska vi bege oss, om internet fungerar igen så bloggar jag senare ikväll!

PUSS
Matilda

Godnatt


hemma hos lucas nu, ska just sova. 
internet fungerar fortfarande inte hemma, skriver igen när det gör det...


Godnatt
Matilda

Gårdagens outfit




outfit

Paulina

jeans från Urban outfitters
volangtop med dragkedja längs ryggen H&M Divided
kofta med dragsko H&M Divided


Saturday


Lunchtime på Village, jobb mellan tolv och sexton idag med mammi och sara :) känner mig ganska trött efter en lång kväll/natt. vi somnade nog inte för fyra.. Men kvällen igår var jätte trevlig! Mysigt med lite mat och umgänge bara, så kul att ses, allihopa igen! himla längesedan :) Och nu ses vi på tisdag igen..skolan börjar..

alla har nästan fyllt 18 nu, eller alla fyller nu. Tove nu i måndags, Maggan imorn, Issan på lördag..sen fyller pappi den 31a och sen är det äntligen vår tur. Ganska efterlängtat! Håller på att fundera lite på fest och saker inför dagen..vore verkligen roligt, fyller ju år en fredag med! Blir nog så, tillsammans med syster, och sedan självklart, utgång på kvällen!

Vi var iallafall hos tove till elva igår, åt god mat, firade tove lite med paket och sjöng singstar! Lite gott att dricka med..
Bussen till stan för att möts upp Lucas Viktor Andrej Nicke och gänget då de andra gick in på Vallen. Slutade sedan med en promenad hem i regnet med min pojke. Ska nog åka till honom sedan ikväll efter jobbet, hade tänkt lägga in lite bilder sedan gårkvällen och dagens outfit innan dess med, OM vårat internet börjat fungera igen som plötsligt la av igår..

Later!

PUSS
Matilda


15 augusti


jobb på village nu med syster och sara. ska snart börja fixa oss inför kvällen hos tove och köpa lite mat från Soya.
kom på att jag helt glömde bort innan, fick ju en kusin i morse! 15 Augusti.
Välkommen lillan ♥

stan med syster innan också, ginatricot i över en timme utan resultat men jag hittade det jag sökte ;)

back to work, ha en trevlig kväll för det ska vi ha :D

PUSS
Matilda

Friday morning


Godmorgon!

klockan är strax halv elva och jag har nyss vaknat. In i duschen snart för att fixa till mig inför dagen. Det blir stan (idag igen..) för att fixa en sista sak inför ikväll, efter det blir det jobb 16.00 - 19.00, och sedan direkt till Tove för fest! Fullspäckat schema.

Gårdagen tillbringades mestadels med Lucas, vi var i stan efter att jag hjälpt mamma med skyltningen, som blev riktigt brs tillslut, inte helt lätt det där, men kul var det. Blev en textil med hus på som är nyinkommen för hösten, ganska passande med tanke på att det var en mäklare (Pontuz Löfgren) som skulle ha det i sitt fönster.
Iallafall, efter stan blev det hem för att laga lite mat och vila inför övningskörningen. Igår gick det inte jättebra, eller, det gick bra det lilla jag körde tills jag inte orkade med det mer, ibland blir det bara för mycket på en gång, så stressigt, haha. Måste öva mer på allt det där.. ussssch.

Gårkvällen spenderades hemma med Lucas för att fixa det sista med saken åt Tove, efter det, gick tiden väldigt fort framför daton och tillslut blev det dags att sova. Vid just denna tidpunkt befann det sig över 50 mygg inne i mitt tak och på väggarna, inte något som jag älskar direkt, därför förde jag ett liv om det (förlåt älskling..haha) innan tröttheten kom ifatt mig och vi sov där ändå. Resultatet av det blev nog lite myggbett här och där men annars mår jag bra idag, trots allt ;)

Är i akut behov av pengar (fortfarande), måste fixas på något sätt, inför skolan nu och allt! Tona håret igen..nytt smink..kanske ett par nya jeans, varför inte ett par tröjor...en kjol kanske. Hmmmmmmm.

Hörs nog senare, at Village!
PUSS
Matilda

sunshine


Gotland

Gotland 08

Jeudi

Idag är det torsdag minnsann.. hade en jobbig morgon då jag vaknade av att min mage gjorde sjukt ont, samt att jag kallsvettades, var likblek och mådde väääääldigt illa. Spy gjorde jag trots allt inte (glad för de eftersom de är bland de värsta jag vet) då det gick över efter någon timme eller två.. men fy, det är inte så man vill starta dagen.

Resten av dagen har varit sjukt slapp.. härligt må jag säga, börjar bli en slappis känner jag, och de är verkligen inte likt mig, trodde inte jag skulle hamna där men se man på!

Övningskört med pappi och syster. gick utmärkt :D

Imorgon har jag fullspäckat schema med, stan, jobb och fest på kvällen. ska bli riktigt nice!

Nu blir de snart sängen för mig så godnatt på er!

Paulina

Outlook for Thursday!


torsdag morgon, nästan förmiddag till och med. sitter i min säng, lucas sover fortfarande och jag ska väcka honom och gå ner och äta lite frukost. Idag blir det jobb på village någon timme, mamma behövde hjälp md skyltning i Pontuz Löfgrens skyltfönster, jag och syster ska fixa det, haha! Ska bli kul :) det lär nog bli en sväng i stan innan eller efter det också. måste visa henne de två fina klänningarna, och titta efter ett par lampor till min garderob (utan sladd) som jag fick tips på!

har funderat på att ändra om bloggen lite igen, en ny bild är på gång och med den blir det lite annat fix med, förhoppningsvis!
de senaste dagarna har förresten vår besökarsiffra börjat öka lite ytterligare, så roligt! :)

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än, blir nog en vanlig lugn kväll bara.
hörs senare

PUSS
Matilda

Natti


dagen har varit underbar, sola & bad med min älskling, middag med honom och familjen och lite annat emellan det.
nu ska vi se en film och sova. Komedi as usually :D

PUSS
Matilda

can't remember but it's alright, i'm alright...

JUST DANCE!

Fint väder idag, synd att man sover bort halva dagarna numera bara.
Stan med karro i några timmar, blev en klänning från gina och lite fika på corner för min del :)

Ikväll tar jag det jäkligt lugnt, grilla med familjen och kanske sy lite.
Imorgon har jag inte mycket planerat heller ännu nej... (a)

Börjat sakna en massa nu på senaste. dans, skolan, plugg vänner  korridoren cafeterian.. typ allt, rutiner liksom. men snart så börjar de igen!

Nehe nu ska jag ner o laga mat :)

Later
P

13 augusti


sommaren och sommarlovet börjar lida mot sitt slut, dagarna blir bara färre och färre. Därför tänker jag idag ge mig ut och sola & bada ordentligt, det är hyffsat fint väder ute och lucas är på väg hitåt, kan inte bli bättre :)

det blir solning i trädgården och kanske lite bad i poolen. Ikväll var det meningen att det skulle blivit utgång först men tror inte att det kommer bli så, bäst det kanske, inte många veckor kvar till 18-års dagen nu!

Nu hörde jag att lucas kom!

PUSS
Matilda

summertime will be over soon


på gotland

Fårö, Gotland
sommar 2008

try to say something that matters


när inte orden räcker till för att uttrycka det man egentligen menar, eller när det man verkligen menar kommer ut med fel ord, är det inte lika lätt längre. Rubriken betyder bara någonting, som känns viktigt för mig just nu..

dagen har varit underbar då jag äntligen träffat sofie & rebecka igen, bara tove som saknades, men fick ett långt samtal på telefon idag ändå, känns så skönt att höras av igen! saknat er hela sommaren. snart börjar skolan igen, ska bli kul ändå, då allt blir som vanligt, som det ska vara, men också jobbigt då jag vet att jag inte kommer kunna träffa lucas lika ofta längre..kommer bli sjukt jobbigt. men såklart det kommer gå bra ändå, bara ett år kvar i skolan nu :)

becka och sofie och jag tog en sväng istan, hittade två klänningar som jag så gärna ville ha, no money, så det får vänta. och då hinner dem säkert ta slut med tiden med, men men, haha. Vi hittade det vi var ute efter, kommer bli superbra! (Lite svårt att skriva om då det är hemligt just nu.)

Ikväll har jag övningskört lite (igen), gäller att komma igång ordentligt med det där nu om det ska bli körkort till november (typ) och där med en skitsnygg bil av pappa, haha! får väl se hur det blir med det..
har fixat en lampa i min garderob nu nyss med, visar bild imorn!

Fredag blir det att fira Tove 18 år! Ska bli jättekul!

PUSS
Matilda

just dance

Drömde om dans inatt. Måste väl ändå betyda att jag saknar detta en hel del?

Idag känner jag mig pigg och utvilad. Somnade vid tolv och gick upp vid tolv, de blev mycket sömn för min del inatt alltså.. skönt! Tolv.... påminner mig om att det är den tolfte idag och därmed exakt en månad kvar tills jag och syster blir ARTON! :D weeeeeeee

En sån här dag när man känner att man verkligen har mycket energi borde man egentligen göra allt det där som man aldrig orkar annars, men vädret är så sjukt trist även idag så jag funderar på att ta en shoppingrunda istan istället för att städa och annat tråkigt. Inte för att min garderob skriker efter något speciellt för tillfället men man blir så glad av att shoppa.. får aldrig nog liksom :D

Just dance är förövrigt Lady GaGa:s låt som hon gjort tillsammans med akon och colby o'donis. Fest om något!

Nehe nu ska jag sätta fart så att jag överhuvudtaget får något gjort idag.

<3
Paulina

update


gårdagen jaa. började med feber och magont kvällen innan, fruktansvärd sådan, ledde till samtal med sjukvårdsrådgivningen som ledde till ett besök på sjukhuset under eftermiddagen. Fram tills dess var jag och Lucas hemma hos honom och tog det lugnt bara, min älskade mammi kom och hämtade oss för att köra oss dit. Det gick väl bra där utan något definitivt resultat.. vet inte riktigt vad det kan bero på men äta nyttigt är det jag ska göra nu framöver iallafall.. knäckebröd, grovt bröd, grönsaker, frukt, fullkorn...och jag som absolut inte vill gå ner mer i vikt. Hm. Fiber-rik mat var ordet!
Något allvarligt var det trots allt inte, vilket var skönt, har nog gått och oroat mig lite väl mycket över detdär ett tag.

under kvällen blev det middag med familjen och lucas sedan övningskörning! otroligt stolt över mig själv (faktiskt) som efter att ha åkt runt på berga industri-område (faktikst) körde tillbaka enda hem!
Rondeller, Trafikljus, Vägmärken, Mötande trafik...men det gick ju jätte bra!
Och idag hade jag och syster första körlektionen. Gick bättre än jag trott, alltid varit så nervös inför den, men svårt var det ju..
Kul var det också, hoppas det går bra och rätt fort, dethär, vill ha körkort snart :)

Min dag idag har annars inte varit så lyckad, mår inte bra alls. Inte på något sätt. Hoppas verkligen jag mår bättre imorn..
det känns som om jag tänker alldelles för mycket, kan vara en bidragande orsak. Men sån är jag, det blir nog bra snart.

Nu har jag och lucas nyss lekt lite med lillebror och grannen, ikväll blir det väldigt lugnt. Vi kom på att vi ville baka bullar nu, haha, får väl se vad det blir av det..tar ju ett tag om man säger så.
Imorgon ska jag till stan med sofie & becka. Tror jag. Längesedan, ska bli roligt isåfall :)

ha det bra! PUSS
Matilda

Körlektion!


ska just i väg till min första körlektion, bråttom!
tänkte bara skriva att jag uppdaterar bloggen i eftermiddag, då jag har lite mer tid. Hann aldrig med att blogga igår då det hände en hel del..

Grattis bästa Tove, 18 idag :)

Later!
Matilda

with a smile






our second skin

Billigt är bäst. Och 98:- för en kjol i skinnimmitation som dessutom är skitsnygg måste väl ändå få klassas som inget annat än just billigt? Ett plagg att dela på, syster och jag. (blir oftast en av oss som använder plagget mer än den andra men denna kjolen kommer väl till pass för oss båda så kanske kan bli ändring på det nu?... )

Me, wearing it



Kjol h&m
Vit tröja med puffärm ginatricot
Halsband h&m divided

Nu blir de stan!

P


Happy day


Glad idag!

Lunchtime på village, jobb mellan halv elva och tre idag. syster jobbar också, lite roligare när vi jobbar båda två tycker jag!
inte sovit särskilt mycket och bra i natt..lite orolig över vissa saker men som nu verkar lösa sig bra, hoppas det :)

Lördag idag jaa..känner för att hitta på något kul samtidigt som jag inte kommer orka med det, hmm. Lär bli lucas senare ikväll, hemma hos honom skulle jag tro, gosigt :D
inga pengar till shopping men det känns okej då jag vet att jag jobbat mycket mer än jag någonsin gjort innan den här månaden, så det kommer :)

Första körlektionen på måndag, min tove fyller år då också, weee :)

back to work!
PUSS
Matilda

Torsdagskväll -

Sannis anlände vid 6. Fix och mat, bilen till stan och lämnade av lulle,nicke,tilda.. sedan vidare för att hämta upp issan och karro och därefter leta parkering istan igen. Gick utmärkt, perfekt parkering mitt istan och allt! Vandrade runt istan någon timme, hälsade på folk och sedan blev de häng på stortorget. Linda joinade oss och karro+elin försvann. Allsång och dans till BWO och EMD, kunde knappast varit roligare! Resten av kvällen bestod mest av häng istan, hann med en varm choklad på corner också innan hemfärden påbörjades så slutet blev gott, och som man säger, slutet gott - allting gott, så även detta rix-fm kommer jag att minnas som en trevlig kväll :D (trots att största delen av människorna istaden bestod av fjortisfulla småttingar) Förlåt, generalisera är inte min grej men ah. Jag var bara illa tvungen!


sannis och jag <3

Imorgon är det Lördag och för mig innebär detta tidig uppgång med övningskörning och jobb 11-16. Kvällen blir garanterat en mysig en=) wee

Godnatt folks!
P


080808



Seg dag idag, somnade inte före halv fem i natt så det blev att sova till två idag..både positivt och negativt. Åt frukost och tittade på OS invigningen, som höll på lite väl länge i min smak..haha. Sen tog vi ett dopp i poolen. Dagen har bara gått och nu är det kväll. Det blir myskväll med godis och film, så trött efter gårkvällen.

Idag är det åttonde augusti vilket betyder att det bara är ungefär en vecka kvar tills skolan börjar och faster Anna fyller år.
nu ska vi äta.
PUSS
Matilda

kusiner

detta är sen vi firade Anna i onsdags.
Fotograf: Lucas



Godnatt


nu är jag hemma! kvällen blev ganska lyckad after all, mycket gående, träffa folk, girltalk med nathalie, trevligt :)
längesedan, saknat dig mycket!

en del som berömt vår bloggdesign nu med, tack så mycket! så kul :)

nu ska jag och lucas sova :D
natti
Matilda

Bloggande från Village

Snabbt, måste tillbaka till arbetandet :) Stan med lucas på förmiddagen, hittade kjolen från H&M i 36, den blev det trots att den var liiiite för stor (?)

annars ingenting specc. inte mycket pengar nu heller..pizza och skydd mot plattång.
jobb jobb jobb
sen stressigt, hem och fixa och möta nathalie! great!

PUSS
Matilda


rix FM festival

Godmorgon!

idag är det jobb som står på schemat men först vid klockan två. innan dess ska jag ner till stan och hinna med att köpa något, letar efter en tröja jag hittade på bikbok i Visby..hoppas den finns här. Lina tipsade dessutom om den här Kjolen nu. Riktigt fin! kommer säkert att vara slut redan men hoppas kan man ju.

Ikväll är det RixFM festival här i Kalmar. Jag ska dit tillsammans med Nathalie, längsedan vi sågs, ska bli jättekul!

Hinner kanske inte blogga igen, isåfall från Village. Får se! Ha en bra dag annars :)

PUSS
Matilda

this ain't how it's supposed to be..

Jobb 14-18. Ruuuligt!
Lite släkt och mys här hemma ikväll.. trevligt de med :)

imon ska vi uuuuuut och ha kul tjejor!

Nu blir de sängen och imon jobb 11-14.



efter tur kommer otur. de gäller allt... unfortunately



Natti puss
P

please make me better


onsdag eftermiddag. har hunnit med att vakna och må illa, fixa iordning mig, jobba tre timmar, må illa och åka hem, vila och umgås med lucas, slå in present, äta lite och duka. nu ska jag fixa mig inför eftermiddagen och kvällen. passade på att fixa lite i photoshop, nu när lucas fixat det och lärt mig lite..kul är det :) nu kommer snart farmor&farfar, faster och kusiner, fira faster 39. Mysigt! lucas åkte nyss hem men han kommer snart hit igen. ha en bra dag alla! PUSS / Matilda


photoshop.



Village, Höst/Vinter 2008


Här är bilder från nya höstkollektionen!




at Village


nu har jag och syster just haft lunch. Mcdonalds igen, inte såå bra..ska bärja träna lite smått inför dansen nu känner jag.. kom till village halv tolv för att börja bygga om i butiken, flytta om på alla bord och plocka upp nya varor, kul :) ska ta lite foton på det nya som jag lägger upp senare i eftermiddag!

gårkvällen blev lite jobbig för min del då mitt magont kom tillbaka igen :/ fick ringa sjukrådgivningen för att hölra vad det kunde vara och sådär, har en tid på vårdcentralen nu med men det är inte förränns 28e augusti..hoppas det gått över innan dess. usch.

idag mår jag bättre iallafall, änsålänge, ska jobba lite till sen blir det kanske stan en snabbis (kanske inte då jag glömt plånboken hemma :p) annars hem och fixa lite till med bloggen, Lucas är hemma och väntar på mig!

senare,

PUSS
Matilda

How do we reverse to chemistry?..

Energy - Keri Hilson

en av de bästa låtarna jag någonsin hört... helt klart.

Inte hört den?



gör de.

P


Slappdag


Måndag igen, dagen började ungefär vid två med film och frukost på sängen med min älskling. Mycket mysigt!
Hancock såg vi, ganska bra film ändå.. dagen har fortsatt väldigt lugnt med mycket vila. Lagade mat och åt lite annars mest tv oså. Väl behövligt med en sån här dag, imorgon är det jobb igen :) ska börja göra om butiken för de nya höstvarorna!

tjejerna är nog iväg under torsdagen och RIXfm :/ inte så kul.. hoppas att det är några hemma som vill ses?
inte lång tid kvar av lovet nu.. känns som jag hunnit med massa men ändå inte, känns som det finns endel kvar att göra innan det börjar igen liksom. Sola..o bada!

PUSS
Matilda

it's raining.....

but not men.

inte varit hemma särskilt mycket på senaste så det har inte blivit någon tid för att blogga och heller inte att bara vila och ta det lite lugnt men det har jag gjort i stort sätt hela sommarlovet (förutom de dagar jag jobbat) så nu är de nog dags att fara runt lite. Kul har de varit iaf.

Fredagen spenderades hos karro, spel och girltalk med elin, karro, filippa och linda <3 längesen.
Lördagen spenderades hos viktor tillsammans med mååååånga, bland annat tove :) kul att ses lite ju!
Igår övningskörde jag samt lagade tacos, och till kvällen blev det lite spel och mys med sånna man tkr om.....


Idag hade jag tänkt åka ner till stan en sväng, men det får bli först då regnet avtagit något!

Ha en bra dag i vilket fall :)

Paulina

Lunchrast

sorry för dålig uppdatering senaste dagarna.. mycket iväg, lite hemma.
dagen igår på öland blev mycket trevlig, trots att jag hade en dålig dag och var rätt tjurig..inte meningen att det skulle gå ut över andra, men så blir det väl ibland..kan inte alltid må bra och vara glad.

kvällen åkte vi till lucas och umgicks där, har sovit rätt dåligt sista nätterna så känner att imorn får det bli en vilodag, haha om man nu kan säga så. Upp tidigt till jobbet idag, en hel del att göra. slutar om ungefär en timme.. då blir det hem och duscha och fixa lite med saker hemma, sen övningsköra och förhoppningsvis kommer lucas senare :D

Hoppas på utång och fest på Torsdag då det är rixFM här i kalmar, om alla tjejer är hemma? så längesen!  vore kul :)
Saknar er!

ska uppdatera lite oftare nu..inte mycket jobb kvar i sommar, inte mycket sommar kvar heller för den delen. Det kommer att finnas mer tid till detta då..innan skolan börjar igen med.

PUSS
Matilda

Saturday!


bråttom iväg till öland idag igen nu, ekerum o träffa släkten på middag! lucas ska med :)
sov hemma hos honom inatt, så fint och mysigt! ikväll ska vi nog dit igen.. måste verkligen njuta av sista dagarna nu av sommaren med honom o allt....

senare,

PUSS
Matilda

första augusti

öland och ekerum hela dagen med mammi pappi ojen och lucas, solat och badat. Mysigt!
ätit middag hos farmor&farfar också, längesedan. Saknat öland!

ikväll blev det grillning och nu ska vi hem till Lucas, skriver imorn

PUSS
Matilda