sommarvärme

efter en slitsam dag på jobbet och snabb cykeltur hem var det skönt med ett dopp i vår pool. mammis idé, jag och lucas badade tillsammans med lillebror och grannbarnen, riktigt roligt :)

umgåts med lucas här hemma hela kvällen, ätit och haft det mysigt. Varit och handlat med honom o mammin i kväll nu också. nu sitter vi och äter godis och ska ladda ner en film!

imorgon ska det bli sol, vi åker till ekerum för att bada och sola. Njuta av sista dagarna av sommaren nu, snart skola igen..



Lucas ute och går ;)





























klänning från JC 34.50 :- (rea)

PUSS
natti
Matilda

Just det!


min
älskling är med i tidningen idag, barometern!
bäst är han, PUSS på dig!

Lunchtime


sitter i lunchrummet och har just ätit lite lasagne, my favourite. inte ens den gick att äta på grund av mina förkyldningsblåsor i munnen, mysigt...
annars är det en del att göra här idag med trots fina vädret.




31a augusti idag,
idag skulle Martina Bjerre fyllt 18 år..
Rest.In.Peace
          ♥
jag saknar dig




later on!
Matilda

sunny day!

fint väder även idag.. börjar bli riktigt bortskämd vad gäller det nu tycker jag men de är härligt! Solat en del och tagit det allmänt lugnt hittills idag.

Ville bara påpeka att vår bloggdesign är sjukt snygg och att tildas pojke är mkt duktig :) hih

Klänningen som jag sytt är färdig men bild på den kommer nog först efter att jag använt den, roligast så!
Förövrigt har jag inte så mycket att tillägga just nu... ha en bra dag!

Nu blir de ännu mera sol på balkongen-.

P


Godmorgon!


känner mig väldigt seg idag, efter att ha konkat på lådor och sprungit hit & dit på village hela dagen igår och efter det till ikea så känns det lite i kroppen. har dessutom blivit ordentligt förkyld och hes i natt, jobbigt. kvällen slutade med en glass i hamnen med lucas och sedan hem hit för att fortsätta med bloggen, nästan helt klar är den nu. C'est Super!

idag blir det jobb på village igen, fortsätta med lådor och de nya höstvarorna som kommit. Kul med lite nytt, ska försöka ta lite bilder på den nya kollektionen snart med!

i kväll kanske jag ska träffa lucas (?) annars blir det nog rätt lugnt med dusch och fix vid datorn. ska försöka lära mig lite mer om PhotoShop och såntdär, haha, det ska bli kul ;)

har glömt av att skriva om malmö-shoppingen. det blev inte alls mycket sånt för min del, tittade mest runt överallt utan att hitta särskilt mycket. det var liksom för varmt för att man skulle orka. Men en slags klänning/tunika och en blus åt syster blev det tillslut. Lucas fick tag i en skitsnygg t-shirt från Zara. Lägger upp bilder i kväll!

frukost nu! bloggar under lunchen igen,

PUSS
Matilda

Den är MIN!

Ibland har man bra tur hörrni... inte alltför ofta, händer mestadels när man minst anar det faktiskt men idag var turen på min sida och jag råkade liksom bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Hittade den eftertraktade blommiga jackan från h&m i min storlek! Var nämligen på h&m i fredags, samma dag som den kom ut i butik, och den var då redan slut i min storlek.. men idag när jag var där så hängde en 34a där, precis framför mig på uppackningsställnigen, syster hittade! Lycka är ordet.


bilden är absolut en av de sämre jag tagit (alla är dock dåliga.. ta kort är inte min grej, sorry :p)
hoppas ni ser lite färgerna o de dära åtminstone!

P

Ny design!


finally. ny bloggdesign, fortfarande inte helt klar men kommer att bli under kvällen :) Lucas (www.vallgrenmedia.se) som fixat, min pojkvän, hoho. så duktigt!
Village idag, mycket att stå i, bland annat fem pall varor som kommit på morgonen, fullt upp jaa..
började morgonen på H&M med syster för lite shopping, blev ett vanligt baslinne och ett par trosor för min del.
hittade också den efterlängtade blommiga jackan åt lina i 34a. Wohoo!

Later!

Matilda ♥


malmö med lucas

lucas syster och hennes kille

Lucas syster Sofia och hennes pojkvän, at the kräftskiva!



Snygging

på stranden, falsterbo

i Falsterbo, stranden
min bikini är köpt i filippinerna, Billabong, den är värd varenda krona eftersom jag är helt ensam om den :)

minnn i malmö

city, malmö


ett inlägg om shoppingen där kommer imorn,
natti
Matilda

hemma från malmö!

tjooo :) hemma från skåne och malmö. totalt underbara dagar verkligen, ååh ville inte åka hem idag ens! usch.
Men men, kalmar igen nu iallafall. älskar verkligen malmö har jag kommit på, så mycket kul att göra, många mysiga ställen, trevliga skåningar (tro det eller ej, skånska kan vara charmigt) även om jag har liiiite svårt att förstå vad folk säger, haha.
Hittat på massa kul, bowling (gick för övrigt skitbra, jag är nästbäst.) hyrt film, flera dagar i stan, stranden med sol & bad, kräftskiva med trevligt folk. Jätte gulligt av Sofia (Lucas syster) att vi fick bo där, hitta på så mycket kul osådär, Tack!

kommer lite inlägg med bilder strax..
lucas har fotat mig o lite annat, jag har också tagit bilder med hans extremt komplicerade superkamera, haha, skitkul var det. Han är bäst på allt.
Bästa pojkvännen man kan ha, PUSSS!

/Matilda

outfit saturday

Min festoutfit igår blev en lite hemmagjord utstyrsel med en klänning som blev omgjord till en kjol som tillsammans med en body och ett skärp i midjan såg ut att vara en enda klänning. (Invecklat? hah) Nåväl.. here it is


Kläderna är från ginatricot och skärpet från MQ.

PUSS P


outfit today

Nyss hemkommen från lite brunch på byttan samt övningskörning med pappi :) Mysigt och jag kan tala om att jag sällan varit så mätt som jag är just nu.. helt slut är jag. (kan givetvis bero på värmen ute med, men :D)


Stickad vit topp 98:- H&M
Jeans kjol (hög modell) 198:- Only
Halsband med rosett 34,50:- Glitter

P

Saturday evening

Kvällen blev himla bra trots allt. Först förfest hos karrow där hennes pojke befann sig med några kompisar. Sedan kom Elin och de blev lite girltalk och skratt :D kul att ses igen, de var ju ett tag sedan sist! Vidare vid halv 11-tiden till tobias och jespers 18års fest där en hel del folk var, mycket mingel och prat.. med lite gamla bekanta med så det var trevligt absolut :) Lite rörig kväll kan jag tycka.. Brukar inte bli att jag dricker mig igenom en hel kväll utan mer att jag dricker en del på förfesten och sen får det vara bra, haha, men de blev som de blev och skoj var det.. LAGOM helt enkelt.

Bilder finns nuvarande på karros kamera men de kommer så småningom det med.
Idag hade jag tänkt sy klart min klänning och förhoppningvis även hinna sy en kjol också.. annars blir de sol och bad :)

Later
P

weekend

Jobb igår och även en stund idag vid lunchtid. Blev ut en sväng igår trots allt, trevligt!
Ikväll blir det först till karrrow och sedan vidare till 18-års fest i tegelviken (nära o bra:D) för att fira tobbe och jeppeL:)  ska bli kuuuuul :D

Nu blir de stan en sväng!

PUSS
P

gamla skor

..är som gamla vänner?

mammas gamla, gula gula igen
Gula skinnpumps, mammas gamla.

mormors gröna gröna 2
Gröna sidenpumps DonDonna, mormors gamla.
/Matilda


vi drar till malmö, vi drar till malmööö

timbuktus låt. härlig ;)

packat inför malmöresan nu ikväll, hunnit med att övningsköra och handla på maxi med mammi & linis också. Alltid lika kul, haha. 07.07 går tåget imorgon. tidigt värre jaa..Men så jäkla kul det ska bli! bowla, sola & bada, stan förhoppningsvis.. hälsa på hans syster, trevligt :)

plattången fungerade utmärkt så den ska med! sjukt bra för att vara så pass billig!

nu ska jag packa klart det sista jag inhandlade på maxi nyss, tidning, rakhyvel,tvål, mat till tåget, sololja..
Lucas kommer snart, blev lite senare än tänkt..haha. PUSS

off to malmö, tillbaka på måndag! så länge får ni nöja er med systers bloggande..will be missing you! <3
Matilda

kjol

här är kjolen som jag sydde igårkväll, inte topp men helt okej :p

sydd kjol2
/ Matilda

juni juli augusti

sommarmånaderna är snart förbi..usch. ett helt år kvar till nästa sommar, men kan också ses positivt då jag faktiskt tar studenten och ger mig ut i vuxenlivet till nästa sommar! ojojoj. Förövrigt har jag haft låten juni juli augusti med gyllene tider på huvudet sedan ett par dagar tillbaka, myspys.

jobb idag också jaa, fikarast. Slutar för dagen om en timme, sedan blir det inte jobb förräns tisdag! resten av familjen är ute med båten och badar & solar och här sitter jag. eftermiddagen kommer gå till packning inför malmö imorgon, lite fix hemma med musik och bilder m.m. sedan mot kvällen kommer Lucas :)

köpte mig en plattång på clas ohlson på lunchen, 149:- den ska med till malmö. eftersom jag och syster delar på vår plattång får jag inte ta med den när jag ska iväg, inte hon heller såklart, haha. Så därför köpte jag mig en rese-plattång som kommer att komma väl till användning ;) hoppas den fungerar bra...

Lucas ska hjälpa oss med en ny väldigt fin bloggdesign snart har han lovat! woohoo! lite roligare att läsa, och skriva..

jobb igen,
hörs senare
Matilda


kvällens outfit

blommigt.
ribbat linne Esprit
blommig volangkjol Bikbok
espadrillos H&M

/Matilda

en riktig sommarkväll

eftermiddagen och kvällen blev underbart bra!
cyklade hem och solade i trädgården efter jobbet, fick sluta redan vid fyra, bara det! skönt.
tittade igenom H&M katalogen som kommit, mycket grått/vitt/svart/brunt i höst. (Ovanligt?) Inte mycket kul men endel fint fanns det! Får se om det blir någon shopping senare..änsålänge är jag mitt i sommaren.

en glad nyhet var att familjen tagit fram poolen (bättre sent än aldrig, 23e juli) -jätte stor men ganska kall. Bad blir det nog snart ändå!

Här är den.

  



Kvällen blev grillning och fika med grannarna, mycket folk och rörelse men trevligt! Jag har sytt min kjol, klar, faktiskt. Vetinte vad jag ska säga om den, tror den blev helt okej, för att vara jag som syr, saknar tålamod, lite svårt då. Men iallafall. Bild imorn!

Nu har jag nyss tagit mig en macka och ska sova. Upp tidigt imorn med. Jobb 09.00. Ska fixa lite musik till min mobil hade jag tänkt, varit sugen på gyllene tider kent och ted gärdestad sedan vi kom hem från Gotland. Lite sånt får det bli!
Saknar min älskling... Fredag blir det Malmö! woohoo!
Natti
Matilda

cheeseburgare

lunchrast på village. Macka yoghurt och en cheeseburgare för tolv kronor. Tolv? Hade för mig det var nio eller tio..inte tolv. Haha, så kan det gå..det var ungefär som igår, när jag skulle köpa glass för 36 kronor och kortköpet medges ej. Visade dig att jag bara hade 27 kronor kvar på mitt kort. Hmm.

Man slutar då aldrig att förvånas :)

Lönen kommer trots allt på Fredag, perfekt.

Slutar vid sex då blir det hem och sy min svarta kjol och kanske övningsköra. Inget mer Lucas ikväll tyvärr :/ men imorn!och hela helgen!

:D

Later
Matilda

Onsdag!

Idag är det Onsdag. Vad betyder det? Joo, två mycket goda saker,

  • Två dagar kvar till Malmö-resan med Lucas.
  • Idag firas två månader med Lucas.

Inte illa det :)

Uppe tidigt, ska till Village och jobba om exakt en timme.
Nu blir det frukost,
later!

Matilda



Mitt mästerverk (?)

Aldrig tidigare lyckats sy något så är väldigt nöjd med det jag nu preseterat, inte för att det är 100% rakt sytt överallt men jag är förvånad över att resultatet blev så bra som det faktiskt blev. Började igår kväll vid halv 9 tiden och var klar innan klockan slog 11, så snabbt gick det men heller inget avancerat kanske.. Blev en kjol iaf. Mycker mer vidd än det var tänkt så ganska prinsess-aktig men jag är nöjd ändå och ska nog finna tillfällen att använda den väl :D





Tyget kostade endast 7,50:- så det är nog de billigaste plagget jag någonsin burit..... hah värsta fyndet med :D
Fler lär de bli!

Ha en god kväll.
Pauliiiiina

Finaste klänningen ever!

Här kommer äntligen bilden på klänningen som är min mormors gamla. Funderar ideligen på ett bra tillfälle att ha den och jag tror att jag just kommit på det perfekta tillfället :D men mer om det en annan dag!


Jag och klänningen ;D

Godnatttttttttttttt

home

hemma igen.. blev ingen lång dag på jobbet idag inte :p men fint väder så inte alltför mkt att göra plus att jag inte känner mig helt hundra. Ont i magen och yr och sådär... uhh

Blir att ta de lugnt i eftermiddag, kanske slappa i solen om jag orkar och ikväll blir de yoga med mammi :)

P

god morgon!

Vaknade av att det var ungefär 40 grader varmt i mitt rum.. inte det bästa sättet att vakna på så känner mig rätt seg nu. Fint väder även idag, men jobbar 11-18 så får se hur mkt sol de blir för mig. Blir de lite att göra kan de hända att jag kan gå tidigare kanske? (a)

I eftermiddag kommer bild på min nysydda kjol samt på den blommiga klänningen som vi fick av mormor vill jag lova.

Ha en skön dag i solen!

P

at village

och nu var det dags för min fikarast :)
choklad och vatten. Hmm. Rätt mycket att göra idag trots det fina vädret. Kul!

Familjen kom alltså hem igår från jönköping&göteborg, mammi hade med sig massa av hennes och mormors gamla kläder, skor och accessoarer. Så himla kuuul! Hittat en hel del fint, bilder på det kommer nu i dagarna. Ska också försöka mig på att be min kära pojkvän om uppdatering av vår bloggdesign... (a) bäst.


PUSS
Matilda

paus

Lite paus mitt i allt jobb för tillfället... fika med kaffe och marabous chokladkaka med digestive. mums=) rätt mkt att göra idag trots att vädret för en gångsskull är fint! solade en del igår... så jobbar faktikst med ganska gott samvete ändå.

Till sju blir jag här, då jag o syster stänger tillsammans=) hih. kvällen SKA jag ägna åt att sy.. hoppas jag kommer en bra bit, ska även lägga ut de kläder jag rensat ut på tradera om jag får tid till de, legat hemma alldeles för länge nu tkr jag.

Ha en fortsatt trevlig dag gott folk!
P

sweet monday

Måndag igen, ny vecka :)
Upp och jobba, inte lika mycket jobb denhär veckan men ändå ett par dagar. Lucas kom hem i Lördags, så har varit mycket med honom nu i helgen. Underbart! Lagat mat, Tacos, köpt glass och så. Gosigt :) Hann med att sola lite igår med syster också. Äntligen lite bättre väder!

Jobba mellan 12-19 idag, sen är det ledigt fram till Torsdag, ska bli rätt skönt. Troligtvis åka till Malmö nästa vecka med Lucas, vore kul, hoppas på det :)






Nu är det frukost,
PUSS
Matilda

friends

Blivit mycket umgås med vänner denna helgen, saknat det verkligen.. så de har varit jättekul! Idag träffade jag linnsan, först här och sedan blev de en runda på stan. Linn hittade en blommig sjal och blommiga skor, mycket blommigt och mycket fint :D Jag hittade en del jag också.. men något köp blev det inte. (sparar mig tills lönen på fredag:D) Mysig lunch åt vi på skafferiet (tortilla wraps, min favorit) och sedan tog linn bussen hem.  Eftermiddagen ägnades åt att sola samt äta och umgås utomhus med tilda och lucas. Nu ikväll har jag varit och tränat med mammi på malkars.. first time for me och jag måste väl säga att de gick rätt okej ändå! Får se hur länge jag tkr de är kul.. men idag var de roligt absolut!

Resten av familjen kom som sagt hem idag och mammi hade med sig världens finaste blommiga klänning som mormor skickat med dem hit för att se ifall jag/tilda kunde ha användning av och storleksmässigt o sådär... och vet ni vad? DEN VAR PERFEKT och jag lovar att publicera bild imorgon! Mormor hade den när mammi och pappi gifte sig, så det känns som den bör användas på ett lite finare tillfälle helt klart.. får se när det blir av men den är underbar så bara att se den hänga i garderoben gör mig lycklig!

Finns lite annat med som gör mig lycklig.... inte många motgångar idag inte, guuuutt=)

Nu blir de sängen för imon är de jobb 11-19 vilket det kommer bli de flesta dagar denna veckan, men kul ska de bli :D

Blir en bild på mig och linn i sommarvärmen som åtminstone fanns hos oss på springbreakdagen....

Linn och jag, springbreak 08

Godnatt och Puss
P


girls night

Idag har jag jobbat... mycket folk må jag säga, men det är då det är som roligast :) sedan blev det hem och ta de lite lugnt några timmar och efter det kom karro förbi och hämtade upp mig och sandy för att handla på södercentrum. Korv med bröd och massa snacks :) (tanken var att vi skulle grilla ute och allt nu när vädret var fint men vi valde de smidiga före det sommriga och stekte i stekpannan inne istället, hah) Issan kom efter någon timme och de blev girltalk och sedan Cribs på Mtv för att vid 22-tiden avsluta kvällen med lite singstar!

Tack för en trevlig kväll, tjejor!

Imorgon ska jag träffa linnsan, ska bli mkt kul. läääängesen.. och sedan blir de troligtvis lite träning och kanske ett eftermiddagsdopp med karrrooww. Resten av familjen kommer hem imorgon också, saknats en massa faktiskt även om de är lite skönt att vara ensam hemma ibland me..

nu är de godnatt och puss för mig!
P

ohooo!

Häromdagen kom min kära mor hem med världens finaste galgar som hon köpt åt mig :D så himla gulligt och galgar i min garderob var verkligen behövligt :)

Tack bästa mammi!


Sidengalgar från åhléns 2 à 40 kr

P


La Redoute

skor från La Redoute

Självständighet

Något som jag funderat lite kring sista tiden är hur pass självständig jag är, eller inte är. Just nu i mitt liv är det väldigt mycket saker som händer på en gång, många beslut att ta. Sista året på gymnasiet börjar snart och efter det ska jag ut i världen och göra vadå? Mycket saker som ska lösa sig, mycket man ska bestämma inför framtiden o.s.v.

När människor i min omgivning börjar flytta hemifrån och skapa framtidsplaner och mål att sträva mot får jag panik. Det känns inte som om att alla andra har någon oro alls över vad som ska hända sedan och såntdär. Alla är bara lugna.

På något sätt känner jag mig fortarande så liten, visst, det tycker nog de flesta i min ålder att dem är, man känner sig inte särskilt vuxen än kanske. Men jag känner mig verkligen liten. Vuxenlivet känns otroligt långt borta, att flytta hemifrån och skaffa jobb, ta egna beslut och vara ansvarstagande...
Har tänkt lite och kommit fram till att det kan ha med att göra att jag är tvilling. (Tror jag?) Som tvilling är man nog ganska osjälvständig, det växer säkert med tiden och åldern, men på något sätt är man så pass nära med sin tvilling att man inte kan tänka sig att vara ensam på samma sätt som andra kanske kan lättare.

Det har ändå kännts som om att jag börjar bli mer och mer självständig, vissa saker kan kännas lite jobbiga men det mesta känns betydligt lättare nu. Egentligen ser jag inte detta som ett problem alls, men jag har märkt att andra kanske ser det lite så ibland. Som om att vi två är en, eller sådär..

Ta detta inte så allvarligt, för det är det inte, haha, jag är glad och mår bra. Lite tankar jag haft som jag kände för att skriva ner bara. Någonstans har jag väl lite kreativitet trots allt. Hmm.
/Matilda

outfit victoriadagen

jaa.. det är snart en vecka sedan, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig ;)


Vit blus gina tricot
svart-vit prickig kjol h&m

P

yesterday evening

jag

Kvällens outfit bestod av,
tublinne (mörkblått) Gina tricot 49:-
vit volangkjol H&M 149:-
armband från esprit
bruna sandalaktiga-pumps H&M


Kvällen började bättre än bra! Hemma hos oss, uterummet med musik, trevligt umgänge, godis (!) och lite gott att dricka.
Filippas kompis, karro, kom och hämtade oss med hennes bil, åkte till stan, mot Vallen. VI KOM IN! Dansade. MYCKET.
Mer och mer folk, kul! Blev bjuden på en drink, sex on the beach, i baren av någon skummis. Haha. Nerå, schysst ju :)
Kvällen slutade rätt plötsligt. På kanske lite fel sätt...haha. Nog om det. KUL hade vi tills dess tjejer! Tack för kvällen!



Idag är det Lördag. Förhoppningsvis så kommer min älskling hem redan i eftermiddag. Hoppas Hoppas Hoppas. typ.
Annars blir det en lugn dag, med mycket datorn och lite annat. Ösregn, åska, grått och tråkigt. Inte så sugen på stan..

Bilder sedan igår!


filippa becka lina   alla (inte jätte bra bild)   fest   becka och jag   jag och syster

Lina Filippa   är bäst ;)   fest!

enjoy!


/Matilda

parteeey!

Det blev en lyckad kväll, minst sagt :) Det började med lite fix här hemma, filippa dök upp och senare även beckish och till slut karro. Gjorde oss iordning inför kvällen och hade lite fördrinkar i uterummet med musik och girltalk, wonderful=) Sedan bar det av, i karros bil, in till stan och vallen. Mycket roligt, blev en billig kväll då vi slapp betala inträde och då vi senare blev bjudna på drinkar, sex on the beach ;), av en kille i baren, jag och syster!

Nu är det snart läggdags för imon blir det jobb på village 11-16!

Kvällen blir de troligtvis lite tjejmys här hemma och på söndag ska jag träffa linn, kanske även träna.. :D

Ha en fortsatt trevlig kväll och natt!

PUSS
P

Kvällen

Hemma från allt nu, det blev Village till sju. Sista kunden lämnade kvart över. Hmm. Minst sagt mycket att göra idag! KUL :)
Ikväll blir det alltså utång, jaa, det blir det definitivt. Filippa kom nyss hit och Becka är på väg, ruuuligt!
Ska försöka komma in på Vallen iallafall. Hoppas hoppas hoppas..
haha. vadå desperat?

Dagens jobb-outfit,

jag

Linas blommiga tröja H&M
Linas Body Gina tricot
armband Gina tricot
Jeans Bikbok
Väska Thailand
Skärp Gina tricot



Förresten så har Lucas åkt :/ Söndag ses vi igen, uuuusch. Jobbigt. Miss you!
Kvällen ska bli kul. Bra mycket roligare än förra. Sådetså.

PUSS på er
Matilda

thank God it's Friday!

..äntligen fredag jaa!


tidig uppgång idag, går verkligen inte sova länge hemma hos mig i mitt rum, alldelles för ljust och ca. 35 c. Men mysigt.

samtal från Lucas på morgonen, ovanligt då han oftast sover när det är morgon. Haha. Trevligt, överraskning sådär!
Goda nyheter hade han också, så himla kul. Vilken rolig pojkvän jag har, bara sedan ett par månader tillbaka hade jag aldrig såhär kul, hände aldrig såhär mycket på en gång i mitt liv. Wee. Två månader är det förresten på Onsdag :)

Cyklade till Village på max. två minuter. Sjukt stressigt men jag hann med att fixa till mig lite för jobbet för en gångs skull! Mycket att göra hela förmiddagen, jätte kul!

Kanske blir jag utan Lucas i helgen.. hoppas inte eftersom det är nu jag är lite ledig. Och ensam hemma :)
Kanske blir det Vallen med syster och vännerna ikväll. Kanske kanske.

Outfit kommer senare

Back to work,
later

Matilda


22:29

jobbat klart, solat, övningskört..
övningskörning med mammi, det var nog tredje gången något idag.. gick rätt bra trots att det var längesedan och allt.
Lite läskigt är det ju..men kul :) Körkort snart då. Snart..
Solat med jaa, inget vidare väder alls och ser inte ut att bli bra snart heller. Ingen sommar alls typ. Jag har verkligen inte haft någon somrig sommar så. Det var Gotland då..


Vackert väder, någon?
jag












Nu ringde Lucas..känns så längesedan. Får klara mig utan honom ikväll :/
äta något nu. sedan sova, jobb imorn med. Sen är det HELG! och Lediiiiiigt!

Utgång imorgon kanske, syster vill. hmm. Jag är inte JÄTTEsugen än..får väl se, hade
ju vart kul om man kom in nånstans nångång. Oj vad jag är liten. Nee :D

Godnatti
Matilda

de rullar på...

jaa dagarna rullar på och det är redan den 17e juli, helt otroligt.. det känns verkligen inte som att det är högsommar för tillf'ället, och har inte gjort på flera veckor heller, troligtvis pga vädret som inte varit som de ska vara under sommaren :p men jobbar man och står i som jag och syster, o många andra vänner mfl så spelar det inte särskilt stor roll vad det är för väder.. vi här på village t ex, vi ser inte ens ut, haha så vi behöver inte lida särskilt mycket för det :)

helg snart, blir jobb både imon och på lördag men söndag är ledigheten här. Hoppas på en lugn helg, kanske grillkväll på lördag? :) weeee

att vara vänner är ingen konst-
du finns alltid där och ställer upp och jag tackar dig för det :)


Uppdatering blir det hemifrån senare!

back to work!
P

Torsdag morgon

hej!

ännu en dag med jobb på village. blir ett snabbt inlägg, måste ut och hjälpa mammi.
hos kajsa med nicke och lucas igår, trevigt hade vi!
läskig promenad hem med älsklingen, brr. Sova sova sova, bussen hit.

Hittat världens finaste lägenhet i stockholm som vi ska bo i. Haha. Kanske :p ojoj..
trött nu, och hungrig...

senare,
Matilda

glass

paus för en glass. Idag igen..måste nog börja träna lite snart med efter allt mitt onyttiga ätande, måste och måste. Men vore nog klokt :) Sannis var inne och hälsade på, så trevligt, längesedan!

Hem till Lucas nu taaaack..
nästan två timmar kvar, eller ngt.

/Matilda

onsdag

jobb även idag, 11-18 :) Mycket sånt nuuu. Men mycket piggare idag.

Igårkväll mötte jag Lucas på mcdonald's, han åt mat och jag en glass, cyklade hem och kollade lite film innan lilla jag somnade och sov så gott hela natten lång med nightmares om knivhugg. Haha.

Glad för din skull älskling, det kommer bli jättebra :)

återvända till jobbet nu, Lucas var här nyss och hälsade på mig (a) ikväll blir det tacos och träffa kajsa & nicke. Trevligt :)

PUSS
Matilda


Wednesssday

Idag är det onsdag och för min del, och även systers innebär det (hårt) arbete på village! Perfekt stan väder idag så jag hoppas att det blir lite folk=)

Förövrigt är jag väldigt seg.. förkyld och ont ungefär överallt men de ska nog gå det med, yogan igår resulterade i lite träningsvärk idag men det är sådant man får ta!

Nu blir det frulle och iordninggörande för vid 9 ska jag vara på village och öppna kl. 10!

Puss o kram
Ha en bra dag, p!

15:58

något piggare nu, fått i mig lite mat och fika och haft lite mer att göra här. Så mycket roligare då, tiden går fortare.
Tre timmar kvar, sen blir det hem och fixa lite. Känner mig gaaanska sunkig.
back to work!

Matilda

trött

hey,

tisdag-förmiddag..lunch på village. Jobb verkligen hela dagen idag. 12-19. Jag orkar inte. Sjukt trött..ändå somnade jag ganska tidigt igår, hmm.

Gårdagen var förresten fantastiskt bra! Skitkul. Var o åt i Borgholm och sedan blev det glass, vidare till Strand i två timmar innan Victoria-firandet började. Träffade lite folk som var längesedan, lite nya männsikor också. Och lite kändisar! Haha.

Per Lernström från Mtv, Brolle JR (woohoo..), Runar (ännu mer woohoo) o massa snyggt folk såklart.
Rika är dem nog med. haha. Leona Lewis m.fl. sjöng underbart bra! Bilder kommer.

Ikväll blir det väldigt lugnt. Usch. Mår inge bra idag, för trött och för seg bara.

PUSS'
Matilda

update

Oh firandet var underbart och Leona likaså! Hon sjöng i ärlighetens namn faktiskt bättre i verkligheten än på skiva så jag och syster är nöjda med dagen=) tråkigt nog så följde kameran inte med mig hem hit utan med tilda till lucas så bilder får ni se imorgon istället!

Imorgon blir det jobb för min del, 11-19 för att sedan skynda bort till yogan på malkars och därefter blir det hemfärd.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

PUSS
P

the daaay

Yes! idag är det den 14:e och för mig och syster + familj och lite vänner (och säkert tusen andra människor..) innebär det Borgholm och victoriafirande... men det bästa av allt är ju (enligt mig) att se Leona på sceeeen :D jag hoppas på åtminstone en lyckad bild, men vi får se ;) kul som fasen ska de i alla fall bli att höra henne sjunga live och jag hoppas och tror att det kommer vara minst lika bra som inspelat men man vet ju aldrig! Först blir det lunch i Borgholm och sedan lite mingel på strand för att vid halv 7 se victoriafirandet.

Hunnit med lite solning och en fika i krusentiernska trädgården med mammi, pappi och syster tidigare idag=) mysigt

Hemma igen mot kvällen, någonstans vid nio-tiden och då blir det uppdatering vill jag lova!

Ha en bra dag
Paulina

beautiful nightmare

hey!

jobb endast i två timmar idag, 09-11 :) skönt!
fika i krusentiernska trädgården med syster mammi och pappi, mysigt. Nu har jag nyss fixat mig inför eftermiddagen och kvällen. Borgholm nästa! Lovely!

Den vita klänningen fick det bli, dagen till ära? haha

Beautiful nightmare.. sjukt bra låt. Beyonce ofcourse.Det enda som är lite jobbigt är att alla de tolv gångerna jag lyssnat på låten har jag fått för mig att min mobil ringer i början på andra versen, hahaha. Sjukt kul. Väldigt lika toner där alltså.
Jag måste vara sjuk. Haha.

Idag har jag köpt en blomma till mammi. Hon är trots allt den bästa som finns. Bästa mammin. Och Farmor! Bästa farmorn.

Mina framtidsplaner börjar komma igång nu känner jag..massa saker som inspirerar mig, hmm. I natt drömde jag till och med om boende och massa konstiga platser. Gud vad jag tänker massa, kan vara rätt kul ibland men jobbig jo..

Stockholm lär det bli till sommaren nästa år, något sånt.
Pojkvännen.Lägenhet. Jobb. Vänner. Fest. Maaaoooo!

PUSS
Matilda

Godnatt

Dags att sova nu, upp tidigt o jobba imorn. Jag ska öppna på Village imorn, ojojoj. Hur ska det gå :) haha. Känner mig vuxen nu..nästan. Mycket jobb, en väldigt vuxen pojkvän som är målmedveten och minst sagt planerande.
Sån ska jag också bli :) Bäst.

Imorn är det Victoria-dagen, wooh. hoppas på fint väder :) sol, bra musik, bra stämning, mycket folk. KUL!
Efter det blir det antagligen Lucas, han fick sova hemma idag, orkar inte upp med tuppen och mig, haha!

Kläder tills imorn ska jag fixa nu..
klänning får det bli.
Linas blommiga med bruna detaljer, eller min vita från gina med vita detaljer. Hmm. Får sova på saken.

Natti
Matilda

Helgen

Hej!

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men helt okej ändå..
Fredagen tillbringades på Village, heldag med jobb. Efter det blev det ernesto med släkten o äta. Jag och Lina tog taxi (!) till issan för lite drinkar och fix innan vi mötte hampuz & burre för att ta oss till david.
Kvällen började bra, lite segt bara, fortsatte bara bättre o bättre men slutade katastrof för min del.
KUL hade jag i ett par timmar i allafall :) riktigt roligt att ses igen, så längesedan man umgicks med alla ni.
Lördagen blev jobbig..förstörde min pojkväns födelsedag känns det som. Men den slutade rätt bra tillslut ändå, hoppas jag? Lugnt och skönt, hela dagen, inte så mycket firande men hoppas du hade en bra dag ändå älskling!

Nu har jag nyss kommit hem från Lucas, ska hämta min mobil som jag lyckats glömma på festen..
sedan blir det lite fix här hemma och kanske Lucas senare.

Mycket saker som händer just nu, för mycket att tänka på, allt bara snurrar i huvudet. Vet inte hur det kommer att bli..förhoppningsvis löser det sig bra för oss båda. Glad för din skull ändå, det ordnar sig!
tror jag..... :/

PUSS
Matilda

Golden touch

I know a girl with the golden touch
She's got enough, she's got too much
But I know, you wouldn't mind
You could have it all if you wanted
You could have it all if it mattered so much
But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
We know what they mean
Well they mean, they're just jealous
Because they never do the things
That they wish that they could do so well

That kind of girl, yes she's never alone
You leave a thousand messages on her phone
But you know you never get through
And you could have it all if you wanted, girl
You could have it all if it matters to you

But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
Oh we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well

I saw my girl with the golden touch
Give me a taste but not too much
I never listen to the words of fools
Well, well, hey, you
You won't get it that way
But don't ask for too much
You're gonna need your golden touch

Because all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
And then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
And we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well

sommarväder!

vad var det jag hoppades?.. och jag som inte trodde att man kunde beställa vädret men idag gick det minsann ann, höhö
solat med mammi en stund och nu blir det maxi och övningskörning för vår del.

P

Lördagkväll

Blev en spontan myskväll för en gångsskull, efter lite tjat och lite engagerande från oss alla skulle jag tro, men det var roligt att vi kunde ta tag i det och ses alla som kunde iaf.. saknat det, verkligen!

Singstar, girltalk och massa snacks hos filippan.. och så var det bilåket med linda som förare också, det är värt att nämna helt klart!

Nu blir det sängen och imon hoppas jag på riktigt sommarväder för jag är LEDIG!

Puss och godnatt
Paulina <--

fredag/lördag

Lugn fredag med fika och promenad istan. Kvällen blev inte fullt lika lugn då jag och syster, efter att ha varit ute och ätit med familj + mormor&morfar tog en taxi till issan :) Godis, chips, sminkning, musik, lite bilder och drinkar blev det där.. mycket trevligt :D tack för de issan! Sedan mötte vi upp Burre och Fluggan och gick tillsammans till Stensö, och david. Blev en kul kväll med mycket skratt och fest! Lite för mycket för vissa blev det också, men äh det kan ju inte vara lagom jämt :) Fick skjuts av viktor hem med tilda och lucas i släptåg pga av vissa omständigheter, hih... gumman <3 men de va kul de med, lite. Läggdags blev först vid 03.00 så lite seg är jag faktiskt idag trots att jag jobbat flitigt mellan 11-16 idag!

Klockan sju hämtar Linda - mig karro och issan och det bär av mot ljungbyholm och flippa för att ha en gosig kväll med henne och karro. Ska bli riktigt kul att ses igen, alldeles för längesedan tjejor!

Later, maybeeeeee

PUSS
P

Friday evening

Äntligen slutat för dagen, 18.00. Woooh.
Nu ska jag snart ta mig ner till Bistro bar och äta god mat :) Efter det blir det lite fix hos issan för att sedan gå vidare o festa litegrann med affe och gänget tror jag. SÅ längesedan, SÅ kul!

Träffa min älskling senare i natt med kanske..hipp hipp hurra!

Mitt magont är sjukt just nu. Under Gotlands resan fick vi uppsöka sjukhus o saker på grund av min mage..o det verkar inte försvunnit än? uuusch. Hoppas verkligen att det går över nu snart, ett besök till på sjukhuset är too mouch.

Kvällens outfit blir..



this lovely one!

Hörs imorn!

Trevlig kväll alla,



Matilda

Lunch!

direkt från village lunchrum, dagen hittills har gått bra men varit rätt jobbig då vi fick två pall varor på morgonen,suck. Kartonger hit o dit, plast, papper...tunga krukor. Men med lite John Legend i högtalarna ska jag nog klara det mesta.


var nyss på mcdonald's, köpte med mig mat..och kom fram till något mycket lusigt! haha
hela personalen bestod av stagg-människor i min ålder. ALLA utom en bakom disken och i köket gick på stagg eller går på stagg. (Stagg = min gymnasieskola) Lite kul, visst jobb är det, och betalt får man, men hallå?

MCDONALD'S? :p jaja...

Later
M


today's outfit

Vit blus 198:- h&m trend
Svart kjol 298:- h&m trend

Mamma: ska du på fest?
Jag: nej?
Mamma: Det ser så ut... men det var fint!
:D

Nu blir det staaan för idag är jag ledig och syster jobbar istället.

P


Gotlandsresan, bilder

Några bilder från mobilen..



solnedgång



bruna ben, ja tack



stranden, mmmm

Hörs senare! /Matilda

Shorts från Visby!



Blå/Vit-randiga shorts, Only från Vero Moda
(Kan vara begränsad upplaga eller något sådant, inte sett dem hemma och på lappen står det något om limited..blabla.)
SKITSNYGGGA. Blå-vitt, det är jag det!

 Matilda


early mornin'

hey there :)

Uppe tidigt för en gångs skull. Trött är jag också. Somnade sent i natt efter många om och men..
usch nu får det vara slut på allt sånthär, inget mer på ett bra tag nu! jag älskar dig
Jobb på Village för min del idag, 11 - 18. Suck. Hoppas jag orkar med det..så himla trött. Men Fredag idag ju! Underbart.

Igår väckte isabelle mig, ett himla tag sedan sist! så kul att höras igen. Förhoppningsvis blir det att ses i helgen!

Ikväll blir det antagligen Lucas. Igen :p Han fyller förresten 19 imorn! ojojoj. Present inhandlades igår. Hoppas det blir bra..

Har hittat en underbart fin kofta, marinblå, med lite brunaktiga knappar, på rean, från carlings. Åh jag vetinte..
399:- förut, 299:- nu på rean.. får väl se om det blir köp senare?

PUSS
Matilda

lite shopping...

Varit lite dålig på att uppdatera vad jag köpt under den senaste tiden så tänkte passa på att göra det såhär ungefär just nu :)


Blå hood 198:- h&m

 
           fram                             bak
Blå/lila tubklänning 199:- ginatricot

tyger som jag och syster fyndade billigt och som ska sys kjolar av under de två kommande veckorna kommer här!





PUSS
Paulina

Tack

Detta blogginlägg tillägnar jag alla er människor som ställer upp, och framför allt ni som ställt upp för mig det senaste. (idag t ex) Jag gillar att vara ärlig och säga sådana saker som jag tänker och tycker men ibland är det faktiskt så att man inte inser hur mycket en viss person eller en viss gest egentligen betyder. Kanske är det för att man börjar bli van, kanske för att det är så mycket annat som sker.. jag vet inte, men för att visa min tacksamhet skriver jag det här och nu.

För mig är en ultimat vän en person som alltid ställer upp.. en som alltid finns där no matter what.
Att finnas där och att kunna ställa upp i alla (läs de flesta) lägen är något som många människor strävar efter och så även jag och jag vet att det inte krävs mycket för att lyckas med det trots att det ibland känns jävligt tungt och svårt att vara alla till lags.
Nåväl, ni förgyller min dag gott folk.. och jag hoppas att jag är denna ultimata vän för er, så som ni är för mig.

Det blev lite för seriöst skrivet för att vara mig, men ärlighet och öppenhet.. det varar faktiskt längst.
Nu får det vara färdigpladdrat!

Godnatt,
Paulina <3

dagensss

Inte hunnit bli så mycket gjort ännu idag, sitter o väntar på att sannis min skall höra av sig. Kanske ta en fika eller något?

min outfit idag består iaf av den blommiga tunikan som jag fyndade på gina för någon vecka sedan.
- skärpet är även det från gina. (bilden blev dessvärre svartvit)



Kram
P

..förresten!

så har dem senaste dagarna varit riktigt trevliga måste jag bara berätta,
att på något sätt ta upp gamla kontakter eller träffa på någon man inte träffat sedan längeeee tillbaka tycker jag är minst sagt kul.
Senaste dagarna har bestått av mycket sådant, brukar vara så för mig på sommaren har jag minne av..
På gotland träffade vi faster med familj vilket var typ ett år sedan, sista dagen mötte jag på robin & bengan inne i visby, kanske inte helt oväntat då jag visste att dem var där, men ändå?! känslan av att bara se någon man känner på en helt annan plats är sjuk, haha.
Båten hem såg jag en annan person från kalmar jag inte sett på minst två år, ännu mer sjukt!
Väl hemma, igår, så hoppade jag ur duschen och då ringer affe, väldigt längesedan man hörde ngt från honom, glömt bort allting typ, gymnasiet förstör ju en del....
I förrgår träffade vi på Julia & sofie från värnamo som vi umgicks med på öland mycket för ett par år sedan också!
Sjukt kul det med.

Och idag, nu nyss, var emilia inne med gratisglass och brochyrer, haha, ett jäkla tag sedan vi sågs också.

Jaja, bara lite tankar så, knepigt. "Världen är då bra liten". Hah, ha, haha.

Hämnas på mig?
 eh, ha ha well
 go ahead!

PUSS
tildsss

Borta bra, hemma bäst

Halloo :)

Hemma igen från Gotland  & Fårö nu då jaa..underbart vackert landskap och härligt väder :) Kunde inte blivit mycket bättre!
Söndagkvällen fick jag äntligen träffa min lille pojke igen, myyyysigt!
Sedan dess har dagarna bara gått..
mycket lucas, lite jobb, lite shopping..ni får veta mer om det senare :)
Just nu är jag väldigt vaaarm, lunchrummet på village är inte toppen direkt..mysigt kanske men fan vad det är varmt här!!!
Mycke jobb idag, hel-dag, ikväll kommer mormor & morfar, kul att ses igen, längesedan :)

Present åt Lucas måste fixas..han fyller nitton på lördag..och jag är forfarande sjutton, woohoo!....

Fixa en massa med bilder sen gotland och min garderob ska det bli i veckan nu med,

later!
Matilda

Ooonsdag

Hejsan!

inte blivit särskilt mycket bloggande sedan hemkomsten, och inte mycket annat heller som jag tänkt mig har blivit gjort.. men ähh är det sommarlov så får man ta det lite i sin egen takt och inte skynda på allting har jag kommit på=)

Idag har jag i alla fall städat hela övervåningen tillsammans med lillebror och snart ska jag in till stan för att bättra på brännan något samt träffa min sannis i eftermiddag=)

Igår jobbade jag 11-18 efter det direkt till yogaklassen på malkars och sedan träffade jag min vän alfred. kuligt, de var ett tag sen sist ju!

Nu ska jag ner till stan med pappi en sväng!

Later
P


Syster och jag - likheterna finns ju där, helt klart.. men ser skillnad gör man väl?

home, sweet home

Japp, då var man nykommen hem efter en underbar vecka på mysiga Fårö! Det blev toppenväder med massa sol och bad så vad gäller vädret fanns det ingen protest! Fårö i sig var väldigt mysigt, men förhållandevis ödsligt.. då det visade sig vara ganska långa avstånd mellan husen och få saker att hitta på. Bor endast 600 pers där under vinterhalvåret men på sommaren är ju turisterna där, så lite folk var det ju minsann :) så, vad har vi gjort om dagarna? Jo..

De första två dagarna blev det besök i Visby men även sol och bad. Hittade två par jeans och ett par trosor under våra vistelser i stan så jag var nöjd=) Åt gott och kikade i affärer. Resterande dagar blev det mestadels sol och bad på den underbara strand som fanns ca 400 m från vår stuga. Bilder på stugan och från beachen dyker upp! (troligtvis imorgon då jag haft fullt upp med annat sedan vi kom hem, och även tilda)

Men som alla säkert håller med om så längtar man givetsvis hem efter ett par dagar, så jag är glad att vara hemma trots att vädret kunde varit betydligt mer somrigt. Inte för att jag tar särskilt stor skada av det eftersom jobbet sätter fart rejält nu kommande tre veckor - jobbar 11-18 de flesta dagar och nästa vecka blir det även öppning och stängning vid 9, respektive 19, alldeles ensam :o men det ska jag nog greja ;D

Förövrigt känner jag mycket saknad, till allt möjligt faktiskt.. men främst mina underbara vänner. Hoppas vi kan ses till helgen även om det är mycket jobb för de flesta av oss på schemat för tillfället :)

Nu blir det läggdags, grymt trött efter en massa fixande på jobbet från 15-22.. anledningen till detta är bara en sak: REAn på village som sätter igång IMORGON och jag som jobbar hoppas givetvis på mycket folk, inte för mycket dock :p haha men kul ska de bli!


En bild från Visby med solnedgång och allt får avsluta inlägget!


2/7 2008

Godnatt och Puss
Paulina