Byttan & årets bästa

Lördag, lunch för tillfället.. jobbar med mammi och sis idag, kul :D
Det blev en riktigt najs ikväll igår!
Fördrink och mys på village, för att sedan dra vidare till Byttan vid 8-tiden, mingel och fördrink även där. Sedan blev de lite tilltugg och ännu en drink (denna gången alkoholfri, papaya - supergod!) Vid 10-tiden började prisutdelningen, jo de va ganska efterlängtat då vi suttit där två timmar redan.. Men den som väntar på något gott...... jo något gott hade vi verkligen att vänta! VILLAGE vann i kategorin "årets bästa inredningsbutik" :D så himla kul! Jag var helt förvånad, och de flesta andra av oss med skulle jag tro, vi hade inte ens röstat någon av oss utan bara tagit de som de kom, mer på skoj liksom och då vinner man ju verkligen med värdighet! Superkul, glad för mammis skull, och tack till alla er som röstat på oss.. det känns himla bra att få bekräftat någon gång ibland att det man gör är betydelsefullt - bästa mammi!

Nu ska jag tillbaka ut i butiken, mycket påsksaker som gått idag... och då är de ändå typ en månad kvar till påsken, inte illa de inte :D

Blir nog en sväng förbi gina och litet andra butiker sedan innan de är hemgång..
Ikväll tar jag det lugnt, ont i halsen och lite febrig tror jag, så de blir melodifestivalen och mys :)

Ha en fortsatt skön lördag!
/Paulina


weeekenD

Ja! Nu är de slut på skoldagen och dags för en tripp till stan med syster och issan, möta älskling och ta en fika samt lämna in CV.. men den huvudsakliga anledningen till att det blir en runda på stan är att hitta något fint att ha på mig ikväll då det är NÖJESNYTTGALAN på byttan :D wee

Det blir lite mingel på jobbet innan vi ska bege oss gåendes till Byttan, där det blir prisutdelning av nöjesnytt olika butikspriser och mingel. Hoppas och tror på oss ikväll, att vi får pris för bästa inredningsbutik - skulle vara riktigt kul :D

Nu blir de stan som sagt.. studiebidraget kom ju idag med, perfect!

Puss o kram
Paulina

economic

dagarna rullar på och snart är de helg, skönt eller vad.

anledningen till rubriken är bara den att just nu snurrar det verkligen bara runt en massa om ekonomi i huvudet på mig. Blivit väldigt mycket snack om sådant på senaste, söka jobb - var och hur mycket lön, råd med vad/inte nu och senare.. vad ska man göra för att tjäna pengar snabbt, men framför allt, all denna aktiekunskap som kursen för unga aktikesparare tog upp igår. Var nämligen på kurs med unga aktikesparare igårkväll tillsammans med andrej och bagge, intressant absolut.. och god fika :D kanske ngt att fundera lite på, detta med aktier.. åtminstone inför framtiden, lite riskfyllt att satsa massa pengar på sådant i denna ålder kanske, men fonder may be.

Monki öppnade igår och det blev ett kort besök där med syster, hittade var sin topp.. men i det stora hela var de lite si och så enligt oss båda. Ganska liten butik och lite för tråkigt sortiment, men visst, vad hade vi väntat oss - det är ju ingen storstad vi bor i så de riktigt coola grejerna kanske inte kommer att komma in heller, eller blir de senare.. hoppas, fast finns fördelar med att hålla det såhär också, eftersom att det då inte blir plagg som varenda en i kalmar har :p

Syster och jag gick på kvällen ut, det blev km och sedan bistro - lagom med folk var de allt och helt okej rolig kväll absolut :) Det var nyktert då jag körde dit och hem, nice var de trots allt. Tråkigt bara att det ska vara de kvällar man väljer att avstå alkohol som man blir bjuden på det, haha! men men.. kul kan man ha ändå!

Nu ska jag ner och ta mig något att äta för att sedan köra pappa till restaurangmöte o sedan vidare till baby!

Puss
Paulina


Happy day!


Helt oväntat resultat på min Naturkunskapstenta som jag fick tillbaks för en timme sen, många Vg och framförallt Mvg kvaliter uppvisade, bra i helhetsintryck med bara smärre fel ledde till ett MVG! ´
jag är minst sagt GLAD :)

H&M Home


Skolan idag igen efter lov och sjukdom, känns lite jobbigt men mest helt underbart! saknar verkligen hela skolmiljön, vännerna, alltihopa..utom maten då. Haha! Sitter i alla fall kvar här nu fortfarande, men ska strax ta mig hemåt..
Fettisdagen idag dessutom, därför blir det nog en semla med hem.

Vid frukosten idag hittade jag H&M Home-tidningen på köksbordet, verkligen kul att se! har inte undgått att det skulle lanseras utan mer inte hunnit kolla upp det men tog mig tillfälle till det i morse alltså.
En hel del fina textiler och inredningsprylar tyckte jag, påminde om IKEA en hel del tyckte jag faktiskt också, men det är väl så, svensk design med syfte att vara till ett mycket bra pris...speciellt sängkläderna tyckte jag om! rekommenderas :)

Hörs senare,

Matilda

I like the way you love to dance


halv fem och här i sängen framför datorn sittter jag fortfarande..har dock hunnit med att göra lite annat sen sist. Eddie kom tillslut med mat, kall och blöt sådan dock..inte mycket i min mage av det där, haha. Tack ändå älskling ;) har också hunnit med en halvtimmes telefonsamtal med issan nyss. Mycket efterlängtat! fanns en hel del att prata om, allt från balklänningar till vad som händer efter studenten till lägenhet, jobb, alkohol.m.m...mer prat får vi ta igen imorn då jag ska vara frisk och bege mig mot skolan igen. Vi får dessutom reda på vår Natur-hemtenta imorn eftermiddag vilket jag verkligen inte kan missa..hörde förresten att jag inte var den enda som var sjuk idag heller förresten, både tove, becka och maggan var hemma också. Hoppas ni tillfrisknar fort ni med, tjejer :) måste till skolan av en annan anledning imorn med, Sofie är tillbaks! känns som evigheter sen, brun kommer hon att vara med troligtvis? jag vill ocksååå.

som ni hör är jag på lite bättre humör nu, eftet lite umgänge och mat så!
nu ska jag fortsätta ett par sidor i min bok..vet inte riktigt vad jag ska säga om den, knepig är den absolut, konstigt språk och konstig handling (än så länge) ska försöka hålla koncentrationen uppe, det kan bli bättre :p

Saknar dansen extremt mycket just nu. Jag ska liksom dansa, så det är bara. Tur att jag tar igen det lite iallafall, ute onsdag fredag lördag..men det är det slut med nu, eller hur mammi? måste därför ta igen det på annat vis. Frågan är bara hur..jag löser det! I like the way I love to dance.
Matilda

chocolate


kikade runt lite och kom in på en hemsida som hette coolstuff, en chokladfontän för att liva upp min just nu väldigt tråkiga vardag kanske? choklad, my favourite! har dock inga pengar. Men titta på den kan jag ju göra.

...

jaha, nu är det snöstorm i stället..jippie! livet leker..
någon promenad lär det inte bli för min del, i allafall inte på ett par timmar. Så trött på snö! vill ha vår nu, tack.
usch det här är deprimerande, ska kolla runt på lite saker på nätet som kan göra mig gladare, hade gärna fått i mig lite mat nu snart med kanske..hmm :p

Matilda

sjuk..igen


jaha, lagom till lovets slut (helgen) och skolan start igen blir jag sjuk, är det inte typiskt.. började känna av det i halsen i fredags kväll och vaknade sedan upp på lördagen och mådde jätte dåligt, feber och en sån dunderförkylning! blev inte bättre igår heller, så här sitter jag nu i min säng, fortfarande febrig hes och förkyld men till tröst, mår jag något bättre.
allt känns helt grått och tråkigt, har legat och läst "ett öga rött" någon timme sen jag vaknade, ganska deprimerande bok tycker jag..var tillslut tvungen att dra upp rullgardinen för lite ljus i min tillvaro, men icke, regn och moln, grått och tråkigt. Det enda liv som syns till från mitt fönster är föräldrar som är ute och går med sin barnvagn, någon bil som åker förbi då och då, kanske en fågel som flyger förbi fönsterrutan. Jag har inte ens orkat ta mig ner för att äta frukost än, är inte hungrig, konstigt, jag som älskar mycket frukost och som alltid äter som mest på morgonen då jag alltid vaknar hungrig. Men inte idag, nej..inge matlust gissar jag.

Funderar lite på hur min vecka ser ut, efter att jag suttit och diskuterat livet lite grann med min pojkvän igår kväll, så kom jag på att jag borde sätta upp livet mål framöver, dels för dagen så att jag känner att jag uppnått någonting varje dag som känns meningsfullt men också för veckan som kommer eller liksom inom närmsta månaderna.

Mål för denna veckan skulle kunna vara..
♥ Bli frisk (helst imorn)
♥ Plugga (framförallt läsa ett öga rött-boken men också teorin till teoriprovet angående körningen)
♥ Övningsköra lite inför repetitionslektionerna
♥ Ta tag i träningen,genom att provträna en gång till och sedan bestämma mig för vad och var jag ska börja träna
♥ Klippa mig, bara topparna då..alternativt tona håret igen, varför inte både och?
♥ Fundera och föröska komma fram till ett sätt som passar mig för att tjäna pengar, något jobb jag vill ha eller försöka komma nån vart med bloggen kanske..något som intresserar mig i alla fall, tål att tänkas på

Inte jätte rolig vecka kanske men sånna måste man ju också uppleva ibland. Nu väntar jag på Eddie som ska komma hit med mat..i dag verkar han bara vara en halvtimme sen, än så länge, får se hur lång tid jag får vänta den här gången..nädå, haha. Puss!

återkommer nog senare,
Matilda




soft saturday

Idag har de verkligen varit en soft lördag för min del, hunnit med många "måsten" men det känns ändå som att jag inte gjort speciellt mycket alls idag. Konstigt de där..

Igårkväll var de tänkt att gå ut, men blev hemma sedan med syskonen för lite mys med tacos, godis och tv-tittande. baby var även här och jag fick ställa upp med lite skjuts hit och dit då mammi o pappi med gäster skulle iväg och komma hem vid midnatt-.. att ha tillgång till bil är verkligen bra ibland ska jag säga er, det kom jag underfund med då jag cyklade hem i snön igåreftermiddag efter att ha jobbat två timmar på village ;)

Försöker komma på alla möjliga sätt att tjäna pengar för tillfället och de börjar gå bra nu tror jag.. med funderandet alltså. Inte hunnit med åtgärderna för att pengarna ska rulla in ännu men de är på gång ;p så mycket man vill ha nu och inför bal & student med - de behövs verkligen pengar... även om inte pengar är allt här i världen så går det inte blunda för att de behövs och att man klarar sig något bättre med åtminstone lagom bra ställt. 

Beröm vill jag ge till syster, som lyckades få till en rejäl garderobstädning (och rensning) igårkväll, det var DUKTIGT! <3

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och skrivande av allt möjligt viktigt.

Btw, körkortet kom härromdagen med, haha.. bilden blev väl helt ok ändå, man ska väl inte se överlycklig ut, eller?

Later!
Paulina

Resultatet!







antar att det var värt allt slit, after all :)

verkligen sett fram emot..

min årliga jätte-rensning av garderoben som jag tänkte börja med nu, halv sju en fredag kväll, ja varför inte?! ikväll blir det hemma med syskonen, let's dance, tacos, godis och mys! det har jag faktiskt sett fram emot, ett bra tag sen sist jag bara var hemma och tog det lugnt, behövs!

nu alltså, städa och rensa garderoben. Återkommer sen.

Matilda

Gårdagens lyx!


jag tänkte berätta lite kortfattat om gårdagen som jag spenderade i hop med syster och mammi i borgholm. vi tog oss dit, till smyckesskrinet, som är en slags vintage/antik butik med allt vad det gäller smycken och festklänningar. vi kom dit i syfte att hitta varsin balklänning, jag och syster, jag ville egentligen hitta mig min studentklänning också..eftermiddagen i butiken tog tre timmar och vi provade klänning efter klänning. Hon som äger butiken var verkligen hjälpsam och otroligt trevlig! Hon tog fram klänningar i massor i våra storlekar och modeller som passar oss och vår smak, innan vi ens hade börjat prova alla som vi valt ut, fick jag syn på min kommande studentklänning! Underbart fin och exakt så som jag tänkt mig att jag vill se ut på min student! Helt otroligt, kritvit, spets, tyll...tänker inte avslöja mer än så. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha den innan jag ens provat den, men blev ännu mer övertygad då den faktiskt satt jättebra på!





Efter tre timmar hittade jag även min balklänning, valde mellan fyra stycken och sedan åkte dem bort en efter en då jag fick lite tid att jämföra och tänka efter..valde till sist länge mellan två olika, helt olika stil och modell och färg, så olika som de bara kunde vara, men det blev till sist den som var mest jag. Den andra var lite mer kaxig, fast lite traditionell och jag ville nog ha en lite mer som stack ut som syster min..jag tror att denna blev bra tillslut, det var inte riktigt så som jag tänkt mig den men efter att ha provat alla igår så fick jag en tankeställare och kom fram till att jag ville ha den lite mer annorlunda och speciell, och det var den här, minst sagt! en riktigt prinsessklänning, resten lämnar jag åt fantasin..blir roligare så :) så nu är det fixat, båda mina klänningar och jag är helnöjd! Nu återstår bara skor och accessoarer, men jag har ju lite tid på mig kvar att fixa det. Måste dessutom sy in min klänning till balen lite grann för att få den att sitta perfekt.
Underbart trevlig och rolig dag med mycket kläder som åkte av och på, haha, damen som har butiken sa att vi verkligen gjorde hennes eftermiddag och att hon hade haft en jätte kul dag med oss där, och det tror jag det eftersom vi lämnade butiken med en blus och klänning till mamma, två klänningar till mig och en till syster.


my turn to shine

yes, idag (eller ja igår blir de ju egentligen eftersom klockan hunnit bli halv ett) hittade jag äntligen min balklänning, efter att ha provat säkert 10 stycken på bara en halvtimme utan att ha hittat någon som verkligen stack ut och såg ut som jag föreställt mig så helt plötsligt bara dök ägaren av butiken upp med den (fanns inte framme i butik ens;) och redan när jag fick syn på den kände jag att det skulle bli den jag köpt då vi åkt därifrån och så blev det :D jätteglad över att slippa tänka och stressa över det mer.. och att den var så lik den jag föreställt mig, både vad gäller färg och modell, helt otroligt! Tänkte inte avsölja färg och modell, såhär ännu.. blir ju lite tråkigt (a) men jag kan säga att den är det där lilla extra, men det är nog en underdrift om jag tänker efter.. oh, det kommer bli perfekt! Syster hittade förövrigt en superfin balklänning hon med (lite bådas stil, provade den först jag med ska ni veta.. de va svårt att undvika den!) och även studentklänning - supersött!

Under lovet har jag hunnit med ett besök till jkpg, kollat in högskolan, tipspromenad, lite stan och umgås med vänner o släkt :) jättemysigt! Tänkte även försöka hinna med lite plugg imorgon, cv-skrivande också kanske? Möjligtvis blir de utgång imon med :D (halva priset på palace ju)

Nu ska jag krypa ner i sängen hos min pojke som ligger o läser teori, så duktig så! hah.. snart är de dags för även dig ;)

Godnatt folks
/Paulina

you've got the sweetest ass in the world

Onsdag, halva lov-veckan har redan gått och jag känner nästan exakt så som det stod i veckorevyns horoskop, det har funnits all tid i världen och ändå har jag har inte gjort något alls i stort sett. Tränade i Måndags med isabelle, har haft träningsvärk i rumpa och lår sedan dess, och har det fortfarande, härlig känsla det där..! För det mesta har jag änsålänge annars bara varit hemma och ute och gått. Jag och Eddie har umgåts, lagat mat, tittat på bio, film och tv..suttit framför min dator..jaa, sånt där. Mysiga dagar men jag har ändå hunnit känna mig lite rastlös. Sånt är så typiskt, har väntat på lovet i flera veckor för att jag äntligen ska få vila ut och sova och få tid till att göra massa saker, ändå nu när det väl är lov så känner jag att jag saknar skolan (!) och inte har något speciellt för mig alls att göra.. orkar inte heller. Haha! Migrän har jag fått dessutom, lite då & då men lite varje dag nästan, sjukt jobbigt.
I kväll blir det utgång (traditionen var det ja..) med tjejerna! Nånstans innan för lite vinpimplande och sedan Bistrobar antar jag, kul ska det bli! äntligen umgås lite :D saknar sofie dock som har det skönt i fuertuventura..fusk!
Min mobil har hunnit gå sönder nu på lovet också, på tal om ingenting, väldigt störande bara..knapparna som lagt av en del, vet inte om jag fick vatten i den eller vad som hände, så är fallet iallafall..issans metod med hårtork funkade inte heller, haha, tyvärr.. så nu blir det lagning på den med..sssss.

Nu ska jag städa i genom min garderob, så mycket som jag orkar..fnns ju endel att göra när det kommer till den, ska samtidigt då försöka hitta på nåt kul att ha på mig ikväll!

Dagens låt som jag haft på hjärnan sen måndags är den här, haha, lite kul..

You are a lovely, lovely refrain
You spin around and round in my brain
I seem a steel man till it's some firm
You've got the sweetest ass in the world

Dadidam, dadida, dadidam dam
Dadidam, dadida, dadidam dam
Dadidam, dadida, dadidam dam
Dadidam, dadida, dadidam dam

You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world

/Matilda

Sportlov!


Alla hjärtans dag igår tillbringades först i sängen länge sovandes med hos min pojke, vi handlade i hop och hyrde film, gick hem till mig och vilade, lagade mat, umgicks och kollade på filmerna. Mycket mysig kväll faktiskt, en av de bättre på länge. Fick mig dessutom en present av min mammi och pappi, present av systeryster fick jag mig för ett par dagar sen också! gull :)

Fredagskväll var jag och eddie först och kollade på modevisningen på palace, kul var det! fick se den ännu en gång då jag stannade kvar där och festade sedan med tjejerna :) mycket bra! gick hemåt rätt tidigt, trött och hungrig. Jag och issan gick mot bistro och mötte eddie m.fl. Dansade loss lite även där, gick och köpte mat och åkte sedan hem och sov. Kul kväll med mycket dansande, ett minus var dock att en knepig kille slängde två glasflaskor i golvet precis bakom mig så allt fastnade under mina skor sen och nu är där stora hål...usch då.


Ikväll blir det tv/film hemma och ta det lugnt bara med eddie m.fl. Mys! skönt med lov nu, man blir dock lite rastlös av all ledighet..haha, därför blir det träning igen nu i veckan, imorn antagligen, med issan. Malkars nästa! underbart!

Matilda

Fredag den 13e


äntligen slutat och nu väntar en veckas sportlov! underbart! känner mig mycket bättre i dag, utvilad och fri från all aggressivitet..haha. Skönt att få ut allt ibland bara, känns oftast bättre efteråt.
Nu ska jag fira lovet med stan i hop med isabelle, känner för att shoppa en del..hoppas jag har pengar kvar på kortet bara, kan ju vara en förutsättning. Har bokat tid för provning av balklänning nu på lovet på morgonen idag också, kul!

Ikväll ska jag och min eddie till palace för att se modevisningen, utgång där eller bistrobar senare beroende på...
förhoppningsvis fira lov och systers körkort med henne och tjejerna!

Imorn är det alla hjärtans dag, härlig dag då man har ett förhållande, i annat fall kanske den kan kvitta...
jag ska i alla fall spendera dagen/kvällen i hop med min älskling.

hörs senare om jag hinner med,
Matilda

baby you can drive my car...

ÄNTLIGEN var det min tur att ta körkort - och i detta väder dessutom.. trodde att uppkörningen skulle bli inställd pga all denna snö som låg överallt + snöyran som varade på förmiddagen men icke. Lika bra var väl det eftersom jag klarade det utmärkt trots väglaget :D himla bra om jag får säga det själv. Vilken lättnad när man fick veta att man blivit godkänd, helt sjukt verkligen.. något alla borde uppleva ungefär.

Tack för alla grattis jag fått idag :) blivit mer och mer glad för varje gång jag fick höra det typ..

och speciellt tack till mammi, pappi, syster och bror för de fina blommorna och min leopard-bil ;) bilder nedan.

    

Sovgott med er!

Puss och kram / P

Balvaka - Parelle

Det blev en riktigt mysig och väldigt inspirerande kväll för några av oss tjejer i SP06B ikväll..
Inspirationskväll med tips om sminkning inför balen, väldigt givande och trevligt, och dessutom mycket bra erbjudanden!

Och bäst av allt, tog bilen dit med linn och sandy, och de ansåg min körning vara klart godkänd, plus att jag körde SJÄLV för att hämta upp syster sen. Frihetskänsla att bara sitta där utan ngn körlärare som säger åt en vad man måste eller ska göra härnäst, och bara spela musik högt - coolt är nog ordet.

Fick med mig en del grejor hem från parelle som finns på bild här nedan, samt en goodiebag med trevligheter, kanske blir de att boka sminkningen till balen där ändå, 550:- undra om det är det jag vill lägga pengar på? Prioritera är iaf ett måste, jisses vad dyrt allting kommer bli.. men ah, vill man vara fin så (a) får se hur de blir,  sova på saken helt enkelt.

Make-up artist verkar himla kul.. kanske vore ngt, iaf att ha det som yrke i någon månad eller så (a)





Jättebra initiativ från inflytandeansvarig, emelie!

Godnatt på er :D
/Paulina

emotions


tror inte att jag har så lätt för att känna av mina känslor så ofta, visst, är jag verkligen lycklig så känns det i magen, men inte så tydligt annars. En känsla som jag märker tydligt är en känsla vid obehag, inget negativt alltid, men för det mesta obehag som gjort mig förvirrad eller arg. Det känns liksom som om att skinnet vill slitas bort från kroppen, blodet rinner inte skta genom ådrorna längre utan forsar ut som om någon pumpat i gång hjärtat i 380 km/h. Den får en att vilja röra ala muskler på en gång, som om att något innuti kroppen, kanske själen, bara vill komma ut.

Ja, jag är nog lite knepig ibland..måste bara skriva av mig och det är här jag får tillfälle till det.
Hoppas ni mår bra,

Puss och kram
Godnatt

Matilda


huvudvärken håller i sig..

torsdag, veckan har gått fort som tur är för mig som är riktigt trött på allt som har med skolan att göra för tillfället..underbart med lov nu nästa vecka, behövs verkligen! :) har haft sån extrem huvudvärk på morgonen och då & då under hela veckan, fruktansvärt jobbigt, eddie kom på igår att jag tydligen gnisslar tänder då jag sover och att det isåfall självklart har med det att göra, undra om det skulle kunna vara så..möjligen. Måste kolla upp det där och göra något åt det om det nu går..läskigt ju. Haha.

Utgång som har blivit lite av en tradition nu på onsdagskvällarna, blev det igår alltså! becki och tovish kom och hämtade upp mig och issan, vi tog oss till KM där vi planerat att stanna hela kvällen, för att mestadels umgås och äta nachotallrik. Blev dock att vi gick vidare mot bistrobar sedan ändå, nyktra dansade vi hela kvällen där trots knappt något folk.Tror det är då jag, iallafall, har som roligast, då man slipper trängseln och kan synas lite höhö..dans är fan livet! :) saknar dansen på tal om det, det gör jag verkligen..blir att sätta igång med träningen nu på lovet, malkars troligvis, med allt från gym, bodypump till dance/streetpass, kul ska det bli! Dessutom måste jag ta tag i körkortet, vilket jag i och för sig gjort den här veckan, men fixa klart det sista repetionerna bara, så blir det nog körkort inom en snar framtid!

GRATTIS älskade systeryster, du förstår inte hur glad jag är för din skull! känns nästan som det är mig själv det gäller, så mycket delar jag faktiskt lyckan! hahaha :) Bästa!

Vi har fått inspelningen på DVDskiva från vår modevisning i veckan också! sett den två gånger änsålänge och det lär bli fler idag..haha, riktigt kul att se! Om någon vill låna och se, är det bara att höra av sig! Vi kom dessutom med i Ölandsbladet, bilder och en bra text skriven om alltihopa, jätte kul!

Nu slutar jag skolan just, blir pizza och en lugn eftermiddag hos min eddie :) lite religionsplugg ska jag göra också..

Ha en bra dag!
Matilda


torsdagkväll

Skolan närmar sig sitt slut, lov på fredag - jätteskönt ska de bli, och känner att jag verkligen är värd ett lov efter allt plugg och all körkortshysteri. Efter morgondagens skoldag är allt jobbigt över och jag kommer äntligen kunna pusta ut och koncentrera mig på att bara vara ledig och ta det lugnt.

I morgon eftermiddag ska jag troligtvis jobba en stund för att sedan bege mig till parelle för att medverka på balvakan och ta del av smink- och hårtips, känns ganska behövande nu inför bal och student och allt det där som närmar sig med stormsteg. Hittade ju en klänning i borgholm ihelgen, på ett helt otippat ställe, hemlängtan hette butiken (second hand) och klänningen var vintage från 1989. supercool och jag är helnöjd, färgen var verkligen inte vad jag hade tänkt mig men den var verkligen fin på och speciell - precis vad jag ville ha! Troligtvis blir tillfället att använda den på kaggs bal i slutet av maj - då blir de jag som följer med älskling på bal :) wee

På lördag blir de jkpg med min pojke och familjen följer också med ngn dag innan de fortsätter upp mot sälen. (syster blir dock hemma, och jag med då jag återvänder till kalmar på tisdag) Ska försöka hitta ännu en balklänning (behöver ju en till min egen bal med;) samt kolla in högskoleområdet och umgås med släkt och vänner <3

De blir även lite funderingar på lovet kring att börja träna och sådana fall vad och hur och var. Klippning är också ett måste snart... gråter vid tanken på det men de måste verkligen ske.

Godnatt på er!

/Paulina


Goodmornin'


Vaknade nyss och mår lite bättre, underbart! hemma idag med för att vila upp mig lite sedan igår och allting..förkyldningen har blivit lite värre och ont i ryggen har jag fått under natten dessutom, annars känner jag mig piggare :)

Funderar på ifall jag ska kolla sex and the city, hämta frukost eller läsa tidningar först..hmm. svårt beslut alltså. Med tanke på min hunger tror jag det får bli frukosten, vi lär höras senare..

Ha en finfin dag!

Matilda

Bilder sedan torsdag/fredag kväll


Isabelle Magdalena Jag

Project Sharing Modevisning

Förfestande hemma hos mig

Firade vår lyckade modevisningskväll!

alla sex, vi är bäst :)

sjuk i huvudet


vaknade med väldans huvudvärk vilket har hållit i sig hela dagen och bara blivit sämre, dessutom otroligt illamående under eftermiddagen vilket också tycks vilja hålla i sig..brr. Envisades med att gå till tandläkaren vilket kanske var lika bra, idag på morgonen, ändå...tog mig dessutom till trafikskolan för att avsluta mitt teoripluggande då jag är klar med allt det där nu, känns skönt, eloge till mig som orkade med detta trots sjukdom! Ett par immar där sen sov jag gott och vilade upp mig, eddie gjorde mat, tyvärr gav inte vilan något vidare resultat då jag knappt orkade äta något av det min älskling lagat åt oss..ingen matlust, så det är. Resten av dagen har gått åt sängliggande och sömn, och jag mår inte ett skit bättre.. snarare sämre, känner mig som om att jag har 40 c feber ändå visar det sig inte ens vara 38 c. Antagligen fel på termometern, eller kan det kanske vara lite fel på mig också, haha. Dåligt mår jag i allafall som ni nu säkert förstått, så nu vet ni det.

Min syster kom hem för ett tag sen och piggade upp mig med hennes roliga upplevelser av dagen haha, bäst är du, fina saker har jag fått av henne på sista tiden med, sån syster man vill ha alltså! :) neccesär, trosor och ett linne.. du är för bra!
Har förresten hunnit med att träffa på en gammal vän i dag för att prata ett bra tag om dittan och dattan, på något sätt är det bara roligt att prata minnen och påminnas om saker, samtidigt som jag vet att det sedan får mig att tänka en massa vilket kanske inte är lika bra. Kul att ses iallafall :)

Jag är nog sån förresten, som tycker att det är kul att plocka fram minnen som bilder och saker man fått då och då, men efter ett tag bara bara känslan av obehag och att det känns jobbigt att påminnas, först blir jag glad, oftast, sen blir det bara jobbigt, kanske därför som jag nästan inte kommer ihåg något så bra som har hänt för ett par år sedan, att jag medvetet inte vill komma ihåg. Hmm. Nog om minnen, haha, det är i mitt förflutna och det är nog där de hör hemma.

tack för all omtänksamhet och allting sådant i dag älskling, du är som bäst när jag mest behöver dig!  ♥

Matilda

success

Success. Det är så jag väljer att sammafatta vår torsdagkväll på sandra!
Catwalken var superbra och min insats blev inte så tokig trots allt... det blev ett ganska långt genrep vilket verkligen behövdes och som också visade sig ge resultat då man fick höra många komplimanger efteråt :D wee

Var hur nervös som helst säkert en halvtimme innan, men sen när man väl kom ut i rampljuset var allt som bortblåst och det var hur kul som helst, tråkigt bara att de gick över så snabbt..

Det var verkligen mycket jobb bakom, men tjejer, de blev verkligen ett riktigt lyckat projektarbete både vad gäller arrangemanget men också publiksiffran och pengarna till insamlingen :) superkul!


Ikväll ska jag ta det väldigt lugnt.. förhoppningsvis med min pojke. Det behövs en "hemma i soffan framför tv:n kväll" efter en pluggig vecka iskolan, absolut.

Later maybe

/Paulina

Världens bästa kväll


det var kvällen i går, vår modevisning med syfte av insamling till barnen på Ziluks i Lettland! I går var vi alla som bäst, det var detta som ledde till resultatet, vårt mål, så mycket folk som möjligt och så mycket insamlade pengar som möjligt.

hela dagen var vi på sandra för att fixa, det var alltifrån projektor till snittar till gen.rep av modevisningen x 4 .m.m.m.m.
började så småningom bli stressigt men alla gjorde det man skulle och vårt samarbete var så sjukt bra att det inte hade kunnat gå bättre, inget vidare problem uppstod egentligen heller, de som uppstod löste vi på ett mycket bra sätt, och fort gick det. Vi fick till och med tid över till att hjälpa andra med saker som att kläder var bortkomna och sminket blev fel.

gen.repet satte igång något senare än tänkt och gick i genom det fyra gånger i stället för en, men oj så bra det blev tillslut! själva modevisningen såg vi ju aldirg själva eftersom vi var bakom alltihopa men av folks reaktioner att bedöma så var alla sjukt snygga och proffesionella! om inte mest, vi tjejer som stod för det hela!


Otroligt många att tacka, sponsorer, modeller, lettlandsgruppen och alla personer som hjälpte till med olika saker under kvällen och gjorde allt möjligt för oss. Så otroligt stolt över mina tjejer och mig själv, visst hade jag tänkt att det skulle bli bra men att vi skulle lyckas med så pass mycket pengar och så mycket folk där, kunde jag aldrig ha trott. Att modevisningen dessutom blev så sjukt snygg och att alla modeller var jäkligt bra var ett stort plus såklart! TACK :)
Nu hoppas vi på positiva förändringar hos barnen i Lettland, ett MVG i projektarbete och en superbra kväll ikväll!
Det blir ut för att fira gårkvällen med fest natten lång, stort tack allihopa!

Matilda

I morgon smäller det!


börjar bli sjukt nervös inför imorn nu, riktigt mycket folk som börjat pratar om vår modevisning och att de ska komma, många många "anmälda" både via facebook och via oss bara, men såklart kommer flera dyka upp bara sådär också! Jätte kul! massor att fixa med imorgon, allt i från att bygga catwalk till att möblera om, hämta kläder, göra tilltugg och gen.rep..
outfiten för imorn kväll är klar, turkos klänning med svarta detaljer och accessoarer fick det bli! sjukt sött på lilla mig som blivit lite brun idag också av solariet :) dessutom har jag vart o provat balklänningar i massor, hann faktiskt med det en timme innan det var vidare med diskussioner planering inhandlning av saker och provning av kläder tills imorn. En jättefin har jag hittat, några helt okej..dock ingen köpt än. Det här är verkligen en process som tar lite tid..ska fortsätta kika i helgen!

Imorn är det på sandra hela dagen, planering och fix och sedan vår modevisning och musikspelande från add music!
Fredag ut med tjejerna och fira projektarbetet och oss, även lilla malin som åker till afrika, förfest och hela grejen! skojs!

Sandra 19.00 imorgon alltså, vi ses där! ;)

Godnatt / Matilda

tröttast

sjukt trött så verkligen sovdags för min del nu! ansträngande dag på många sätt..bowling nu ikväll med eddie och massa kul folk, han vann, typiskt faktiskt. Jag vann förra så ska väl vara nöjd med det, haha, men icke. 1-1 och snart är det revanch!
Svar på fråga: Veronica åker hem nästa vecka för att hon känner att hon saknar sallt där hemma hos sig och trivs inte i sverige speciellt bra när det gäller skola, vänner..hon har haft det mycket bättre hos oss nu och vi kommer troligtvis hälsa på henne senare men för hennes eget bästa och för att hon inte ska missa så mycket mer hemma gällande intagning på högskola m.m. Kommer sakna!

GODNATT :)

Matilda

tuesday mornin'


Godmorgon!
fix inför skolan, för en gång skull orkar jag gå upp ganska pigg och ligger till och med före i tiden så jag hinner med att sätta mig ett par minuter framför datorn, imponerande! isabelle hämtar upp mig om en halvtimme, då ska vi till Jenny nyströmsskolan för högskoleinformation som fortsätter hela dagen med föreläsningar, ska bli intressant..
efter detta blir det troligtvis stan för att fixa ett par saker inför modevisningen som jag kom på igår, vi har i gårkväll dessutom fixat en DJ som ska finnas på plats och en tjej som fixar allas frisyrer nu :D känns riktigt bra!
ikväll blir det att fira Besart lite grann med Eddie och dem, han fyller 22. Grattis!
nu ska jag sminka mig. Ha en bra dag!

Matilda

2 februari, stressad


Måndag igen, ännu en påbörjad vecka. Startade som vanligt med otroligt seg morgon, alltid som tröttast på måndagarna efter helgen och söndagskvällen som alltid tycks bli sen..iallafall så blev det matte C som vanligt, fick inte alls mycket gjort då jag hade grym huvudvärk och illamående. Som tur var räddade isabelle mig från detta med sin ibumetin, tack underbaring! Utprovning av kläder på stan, inför modevisningen runt lunchtid. Carlings och Snitz i ett par timmar för att sedan gå därifrån med grymt bra uppsättningar och snygga kläder! Kan ni verkligen inte missa :D
Mcdonald's med eddie och issan, tillbaka för lektion i filosofi och sedan projektarbete-snack med tjejerna. Efter skolan blev det trafikskolan, alla pärmar klara nu, jäkligt skönt..nu hoppas jag bara på att jag klarade dem också. Hmm. Måste var i stort sett sämst på det där, nöstan iallafall. Hur som helst, man kan nog inte vara bra på allt, alla har sina brister. Mina är Matte C och körskoleteori för tillfället, tur för mig att jag har självinsikt och vet om det kanske, haha.

Eddie en stund i eftermiddag/kväll, lagade mat och umgicks allmänt, underbart bra!
Just nu är jag sjuuukt stressad, vad händer?
Jooo, lite problem har såklart uppstått som ingen tänkt på alls, men tror jag löser det imorn.. hoppas så. Annars inget speciellt, bara att Veronica ska åka hem på nästa torsdag igen..känns tråkigt men det blir nog bäst så tillslut :) kommer sakna henne! hälsa på i Brasilien doo!

Matilda

favorites - bags

jao här är mina favoriter bland väskor just nu..
bild på den underbara jag fick av syster i förrgår finns ju med också ;)


Blommigt - vårigt


Tanfärgad skinnväska


Svart second hand

Godnatt igen :) hih
/P

Söndagsshopping

Här kommer min shopping sedan min runda på stan tidigare idag, väldigt nöjd är jag ju;


  
Springtime
Ljus jeansjacka ginatricot

      
Accessoarer 
Hårband med ros h&m
guldiga örhängen ginatricot

Det blev även ett par mörka jeansleggings samt alla <3-ans dags-present till syster inhandlat :)

Godnatt på er!
/Paulina

sundaymornin'

Då var det söndagmorgon, kan knappt förstå det.. kändes som de bara var någon timme sedan jag vaknade och det var fredag. tiden går snabbt även när man inte gör ett skit kan jag konstatera för det är ungefär det jag gjort i helgen, ingenting. Rätt skönt de med ibland förstås, men blir så fruktansvärt rastlös efter ett tag.. så nu ska jag snart ner till stan en sväng och kolla in lite vårnytt, är verkligen på shoppinghumör idag så de ska bli kul :)

Inget magont idag heller, hoppas att det går över nu och inte kommer tillbaka på lääänge, helst inte överhuvudtaget.

Fick bh & trosor helt appropå ingenting av älskling igår, i vinrött.. hur fint som helst <3 tack bästa du

nu blir de fix och sedan stan, i eftermiddag SKA jag verkligen plugga, så de så.

Ha en skön söndag!

/Paulina