Fredag och halloween


God morgon :)

Bättre väder idag än igår iallafall, alltid något. Har just ätit lite frukost framför tv:n. Ska fixa till mig en aning (dock inte så noga..) för att sedan ta mig ner till stan och titta efter något tills kväll. Det blir halloween fest trots allt, kan man kanske inte missa..men ganska nyktert för min del. Då jag känner för att gå dit men dock inte festa ihjäl mig.

Något kul att ha på mig är en förutsättning för att det blir fest alls, så det står på schemat nu.

Hörs senare!

Matilda

P.S


min pappa är bra, skulle jag lyssna mer på honom skulle jag antagligen handla lite annorlunda i de flesta situationer.
min familj är för övrigt den bästa, det är er jag älskar och er jag bryr mig om.
nu vet alla det. Good for you!

God natt

god natt


dags att sova nu, ta tag i sovtiderna igen..mår jätte dåligt och behöver verkligen sova, egentligen äta också. ont i magen.
spelade lasergame tidigare i kväll med lina karro elin pontus rickard robin johan :) mycket trevligt!
vi vann (första gången mitt lag när jag spelar, plus att mina poäng inte blev minus, 8800 as a matter of fact). KUL!

festen imorn jaa, i färjestaden, hallooweenfest. Jag är inte direkt laddad just nu, får se hur det blir imorn. Hur jag känner mig, med tanke på festandet igår osv. Jag behöver egentligen bara ta det lugnt och vila.
Stan imorn blir det nog en stund ändå.

Mamma kommer nog strax hem efter att ha varit och gjort lite inköp och sedan varit i ullared på GKs. Åh! så längesedan jag var där nu, hade vart roligt..hon hade iallafall köpt med något till oss. Och lite julklappar! shit. Village fullt med juldekoration och julklappar börjar inhandlas. Längtar verkligen till julen nu. Och sedan till en resa långt bort och bara sola & bada, känns välbehövligt det med.
Växjö blir det i alla fall på Lördag, med isabelle, dock för lite shopping istället för sol & bad. På tal om sol så har vädret varit skit idag. Storm & regn åt alla håll och kanter, inte konstigt att man stannar inne hela dagen.. jaja, det var det.

Sov så gott!
Matilda

God morgon!


vila hela dagen lång, känns mycket välbehövligt med tanke på gårkvällen /natten och dagens väder..
Jag hade skitkul igår, kunde inte blivit mycket bättre trots att vissa saker resulterade i lite problem..men hey, då alkohol är inblandat kan det inte bli så mycket mer perfekt. Allt positivt drar med sig något negativt.

Sovit länge men tyvärr inte så gott..mycket knepiga drömmar.

Nu ska jag äta något, sen blir det one tree hill :)

TACK för igår alla som gjorde min kväll great!

Matilda

work


på village nu, tre timmars jobb kvar sedan blir det hem och fixa mig inför kvällen :)

efter körskolan blev det att gå förbi stagg och hämta lite saker jag glömt kvar i mitt skåp. Tomt och mörkt var det där, lite halv läskigt måste jag säga..haha.
Fikade på skafferiet med Lucas och Nicke, trevligt trevligt.

I går i stan hittade jag förresten lite saker, har börjat bli torr i ansiktet efter all rengöring så det blev en ansiktskräm med lätt brun-utan-sol effekt från apoteket (på mammas direktiv), en röd Bh (första gången jag köpte röda underkläder..det kändes..lite sådär, haha, annars har jag mestadels rosa/vitt/svart vad det gäller underkläder. iallafall var den från newyorker, lite oväntat det med, och ska möjligtvis användas på hallooween...det där har jag fortf. inte kommit så långt med förresten. hmm. Fixas imorn!
en ögonskugga blev det på makeupstore för mitt presentkort, "powder-nut", skitsnygg.

I kväll blir det alltså Palace och maskinen! KM innan det med lucas andrej viktor nicke torsten .m.m. Jag och syster!
KUL ska det bli.

Ha en bra dag
Matilda

at trafikskolan

plugg på körskolan nu stan snart, äta lite innan jobbet :) bloggar på village sen! /Matilda

trött


jag är bara för trött för att orka skriva något om dagen osv. lite shopping blev det, plus att jag har hunnit med mycket saker idag. Varit i stan från tio till tio. Minst sagt trött efter det...
skriver imorn om allt. morgonen.

natti natti

Matilda

tisdag morgon!


Godmorgon :)

uppe tidigt idag, ska öppna på village, ensam, första gången.. hur det nu ska gå ;) jobb till elva och sedan blir det stan.
titta efter hallooweenstuff och också ett par nya skor kanske?
möta upp dennis för att köpa biljetter till morgonkvällen på Palace då maskinen gästar.

Jag hör av mig senare igen, efter stan.

Ha en trevlig dag!



Matilda

night

en bild på lucas, tagen innan bion igår kväll, visst har han fin mössa och halsduk? :)

lucas

dags att sova för min del, god natt på er!
Matilda

back home


hemma från en väldigt mysig kväll hos becka. Jag och lina (som jag mötte på vägen till bussen, hängde också med) blev dock lite sena på grund av dels bussen och på grund av att vi inte hittade rätt hus,dörr. Men tillslut så! Väl där blev det god tacos, mycke tjejsnack och skratt, cola, äppelkaka, popcorn, godis :) mums! tack för en underbart trevlig kväll tjejer!

Matilda

autumn is here

jao hösten är här och denna veckan betyder det höstlov, oh yeah :D välbehövligt efter att plugg som varit.. shit är inte van vid att allt kommer sådär på en gång men känns sjukt skönt att ha alla prov och inlämningar avklarade, nu återstår "bara" i genomsnitt ett prov varje vecka fram till jullovet.... uh men de ordnar sig nog de med.

jaja, mitt lov började med fest på palace i fredagskväll. förfesterna brukar ju som tidigare nämnts vara de roligaste och så även denna kväll, även om jag shakade loss en del och hade trevligt sällskap :D
lördag och söndag blev de jobb och mys med älskling.

ut och äta med karro och sandy på impuls igårkväll. riktigt trevligt, borde göras oftare och det fanns ju en del att snacka igenom om man säger så.... hah kul med er <3

mitt höstlov i övrigt kommer till större delen bestå av att plugga teori på körskolan samt att bara ta de lugnt, softa liksom.. de är mer än dags för de - bara känna att man inte har ett skit som man bara MÅSTE göra. skönt!!!! möjligtvis blir de en sväng till växjö + utgång onsdag/fredag?

Nu är det i alla fall hög tid för läggdags, det blev en sen kväll igår....... (a)

Godnattt!

Paulina

ny vecka!


höstlovsvecka för min och många andras del :) great!

hann aldrig med att blogga igårkväll sedan, jag och lucas gick en sväng i stan och åt mcdonalds med syster. han hittade sig en jätte fin grå mössa med matchande halsduk på MQ, vi provade jeans på Kompaniet dock inget köpt just då på grund av att modellerna vi ville ha inte fanns inne, några av dem. Mysig dag var det iallafall, kallt, märks att hösten är här..

Kvällen blev det bio, "Step brothers" såg vi. Haha, något överdriven och inte min humor riktigt.. men helt okej, det var ju ändå en komedi (a) höhö.

sovit gott, upp till körskolan för teoriplugg och sedan dubbel-körlektion. Det var i stort sett min Måndag.
Ikväll blir det hem till becka med tjejerna för att laga mat och gosa :) ska bli riktigt kul! såå längesen, behöver verkligen snacka av oss en del..
imorn kanske kanske de blir växjö med isabelle (?) annars jobb och stan här hemma. Har ännu inte köpt halloweenoutfiten.
var på newyorker och H&M en bra stund igår och kikade lite på korsetter/bustier och liknande things. Något sånt med en kjol, rött läppstift, djävulshorn och lite annat får det nog bli. Skit tråkigt men vadådå, sån är jag när det kommer till utklädnad, tråkig ;)

Ha en trevlig kväll! bloggar när jag är hemma.
Matilda

sunday


godmorgon på er :)

sovit gott och länge. äntligen lov, äntligen sova ut! nyss ätit frukost och nu sitter jag här och kikar runt lite.
regn ute men det hindrar inte...mig från att ta mig ut till stan för att fixa lite saker :p Ska möta upp Lucas om nån timme och vara smakråd (?) åt honom. Ska bli intressant ;) ska också försöka mig på att hitta något till hallooween..wish me luck!

i morgon blir det tjejkväll med tjejerna, såklart. MYS!

Jaha, vad ska man ta på sig i dag då? det var frågan..
fixa mig nu!

bloggar senare
Matilda

iPod nano




shopping

bh från H&M
spetsbh från H&M, köpt förra veckan.


stickad mössa, over-knee, vantar från indiska.


"ridbyxor" från Gina tricot, (de är svarta)

Köpte även en svart större t-shirt från Gina, orkade inte ta bild..

Matilda

ben & jerrys and some candy


hemmakväll framför tvn mellan mammi och pappi. Jag körde till maggaplan för godisköpande, sedan blev det glass och godis i soffan, myspys. Sjukt trött ikväll annars hade jag nog tagit mig ut nånstans och hittat på något :)

skönt att bara vara hemma nån kväll, ensam och ta det lugnt. Sånt som inte händer så ofta nu för tiden.
har funderat på min kommande outfit till hallooweenfesten och kanske kommit på något "bra". Hmm.

På skafferiet träffad vi Dennis som såklart fixar biljetter åt oss till onsdag då Maskinen kommer till palace! wooh, lite sent ute, jag och syster, men wtf! kul kommer det bli.

nu kikar jag bloggar och kläder samt ska jag titta igenom gårdagens shopping..bilder kommer.

Matilda

Lördag och LOV!


äntligen helg, äntligen lov :)
utekväll igår med tjejerna, innan dess stan med syster för shopping då lönen nyss kommit..haha. Storshoppade både hon och jag, mycket roligt! stressigt hem för att fixa, sen kom tjejerna hit och vi minglade runt lite (mest stillasittandes på mitt golv..) här hemma. Haha! trevligt var det.
vidare till Palace för att fira lovet .m.m. Jag hade inte lika kul som andra, haha, men de var en kväll med lite roligt då och då.
Idag har jag jobbat, Village med allt vad julpynt och juldekoration heter, såå mysigt! längtar verkligen till snö och vinter nu!

Först är det hallooween, fest på fredag med detta tema, frågan är vad man ska ha på sig.. (JA, man måååste klä ut sig..)
inte min grej då, haha, men det ska vi nog ordna på nåt sätt. KUL kommer det bli iallafall, längesedan sånt där.

Efter village blev det smakråd åt lucas på kompaniet, vidare till skafferiet med mamma och lina för en fika och sedan hem.
och här är jag nu..lillebror har nyss kommit hem från jönköping, saknat honom såå! lille barnet.. <3

Blir nog en lugn hemmakväll ikväll. Mat, godis, tv..umgänge? (:

Puss!
tilda

23 oktober


i dag hade det varit fem månader, grattis till oss somehow :)

skoldagen - kortfattat: projektarbete (love it!), matsalen - i hungernöd ropar dem att vi får pannkakor, där var min dag räddad, jag gick MÄTT från matsalen, första gången på lääänge tror jag nog. Rättskunskap, mycket skratt men också mycket gjort.

har skrattat mycket mycket mycket idag, mest med (eller också åt..haha!) min söta lilla vän isabelle, någon roligare är svårt att hitta måste jag erkänna, tycker om dig babe! <3

eftermiddagen blev det one tre hill (som alltid numera) men också plugg i form av religion (faktiskt KUL tycker jag).

har fått två speciella sms idag, skiljer sig mycket från varandra, men glad blev jag :) och sedan ett privatmeddelande på bilddagboken som jag nog också blev glad över, även om jag inte riktigt vet hur jag ska ta det..hahaha.

DANS snart! great.
Ja, idag har jag varit glad. Imorn är det sista skoldagen på en vecka, utgång och sedan looooov! mums

puss på er!
Matilda

Godnatt


..and it keeps getting better :)

godnatti!

please make me better..


det är som att vara tillbaka på noll.
i bland blir jag bara så jävla besviken på mig själv.

just nu har jag bara sårat mig själv så in i helvete, och jag vet bara att jag måste ta mig ur det. det har jag nog redan gjort, det är inte så svårt. Vill bara må bra nu, inga fler problem.

Och ja, jag är en person som tänker för mycket, det har jag alltid fått höra, bättre så än att inte tänka alls kanske.

plugg står på schemat, ingen utgång ikväll (?) på grund av just det.
lov nästa vecka, looking forward to it! det firas på fredag :) KUL SKA DET BLI!

..i wish i wasn't the way i am.
Matilda

tisdag kväll

ojoj, nu var det alldeles för längesedan jag skrev ett par rader här.. det är jag väl medveten om men det händer så himla mycket just nu. Upp tidigt - dusch - frukost - panikcykla för att hinna i tid till skolan - korta halvsega dagar tillbringas där - hem för att plugga inför prov eller inlämning alternativt till körskolan för körlektion eller teoriplugg - fixa käk (gått upp något kilo nu, äntligen, det är jag väl värd då jag faktiskt försöker äta mer och mer samt ha fasta tider för mat + mellanmål däremellan) - dans, utgång familj och pojkvän. Inte för att det kommer i sista hand vilket jag fått det till i denna kortfattade lista över min vardag under skolveckan... de kommer snarare före allt annat nu förtiden, nöjen alltså.. och det börjar skrämma mig lite grann, troligtvis börjar jag bli lite skoltrött ändå, trodde aldrig att det var ett fenomen som skulle drabba mig men serru livet är fullt utav överraskningar (!) riktigt intressant faktiskt.. så vad gör man?

Förhoppningsvis kan ett väl behövligt nalkandes höstlov få mig att inse vad jag behöver göra och få mig att komma ikapp det jag måste komma ikapp och helst mer därtill.. det får morgondagen utvisa ;D eller nej, fredagen.. för THAT'S when the f*cking great lov startar!!!!!!

Ny mobil har jag hunnit skaffa, bild på den kommer väl en dag här framöver.. sååå fetch ;)



Btw, fick världens sötaste gossevovve idag, så liten o söt! klapp klapp* Du är helt underbart gullig och även den, A <3

Godnatt flickor. (För några pojkar kan väl ändå inte läsa vår blogg????!) hihhh

Puss
P

tröttast


godkväll :)

skoldagen har varit stressig men helt okej annars, körlektion och plugg efter det. Jobb på village liten stund, mcdonalds och flams med syster, alltid lika trevligt! haha :) trött som fasen har jag varit idag, så det blir sova nu. "tidigt" skulle det vara ja..
imorn blir det plugga matte C, behövs verkligen ;o sedan lugn kväll.
har hunnit fixa coverflow och installerat mobilen nu ikväll med, woohoo!
Grattis till Filippa som tog körkort idag! :D så braaa är du!

natti på er!

Matilda

new stuff

nya mobilen
Detta kom med hem i påsarna :) mycket nöjd, håller på att fixa med dem nu för att få cover flow på iPoden och installera mobilen på alla sätt. Tar lite tid.. Tillbehör i mängder skickade han dessutom med, en bluetooth-ljudboll som spelar sjukt bra kvalitet på musiken genom bluetooth till mobilen och en rosa söt strumpa till mobilen b.la!
GREAT!

Matilda

storshopping




hemkommen från stan igår med två kassar från phonehouse och en från Kstore
tell you about it lateeer!

nu ska jag till village för jobb, senare blir det plugg och fix med mina nya saker.. MUMS!

Matilda

iPod nano


min nya iPod nano, vilken färg skall jag välja?
väljer mellan dessa tre, hade velat ha en röd annars
men den finns tyvärr inte i deras sortiment.
Beslutsångest


dagen efter :)


GODMORGON!

Idag mår jag riktigt bra! Kvällen igår blev great :D  hittade något riktigt bra att ha på mig, haha, mycket folk, gratis inträde och mycket gratis cider/öl. Lite drinkar med tjejerna och framförallt..DANS!
ont i huvudet har jag, minst sagt, men det är något man får ta!
vaknade nyss upp med bläck på hela armarna och smink i hela ansiktet, sprit (?) i håret och huvudvärken då, men whatever! dusch och frukost, sedan ut i solen!
ikväll blir det hem till MALIN, med lite folk :) ska bli treeevligt!

Hoppas ni får en bra dag,
bloggar senare.

Matilda

äntligen fredag!


skola skola skola..äntligen helg! efter att ha jobbat med svenskan klart med becka (vi är duktiga..haha) blev det skafferiet för baguette med lucas, H&m för en ny BH och sedan hemåt. nu ska jag snart äta sedan blir det fix inför kvällen! utgång med systeryster, möta upp linda & becka sen också för parteeey!
nu återstår bara ett problem, what to wear? alltid detta alltså..hmm.

ha en trevlig kväll :)
Matilda

Modevisning


Onsdags kväll var det modevisning jaa! Kalmar FF tillsammans med alarmstreet, kvällen började med bussåkande på krogrunda, verkligen en speciell upplevelse :) Jag och mammi tog oss till stationen där vi hoppade på en av typ 8 bussar? fick varsin goodie-bag på sätet och sedan bar det av runt till alla "kalmarkrogarna" plus mediamarkt! woohoo!
Gott att dricka plus tilltugg, väl framme vid Media markt började modevisningen, Kalmar FF-killar och lite annat folk visade hös/vintermode på en uppbyggd catwalk mitt bland tvapparaterna och ljudanläggningarna, mycket trevligt :)
kvällen avslutade på Byttan (var annars?) med minst sagt MYCKET folk och härlig stämning, träffade en hel del folk jag kände trots att de flesta var en bit över min egen ålder. Mycket trevlig kväll, tack mammi!
Jag använde mina nya skor för i höst (de svarta kängorna med snörning och 10 cm klack).. jaa det säger ju sig självt hur mina fötter mådde väl hemma sen. Men men! utgång ikväll och kanske blir det dem på igen då ;)

bilder sen modevisningen

goodiebag

goodiebag! goodiegoodie :)

modevisning

"i'm too sexy for my shirt.."



my lovely shoes


spets it up!

/Matilda

när tiden inte räcker till..


hinner jag tyvärr inte med bloggandet så mycket vilket kanske är ganska sjävlklart.
i går var det skola, körlektion och på kvällen MODEVISNING med mammi. Ordnad av b.la. Alarm street som gör FF i Fokus .m.m. Ska berätta mer i ett nytt inlägg med bilder etc!

Mycket har hänt i dag och i går..framförallt vad det gäller projektarbetet! Vi har fått en oootroligt bra presentatör att ställa upp inför kvällen samt också ordnat ett riktigt bra ställe att hålla det på. Det blir dock först nästa år..alltså till våren, januari eller februari. Men bra blir det, riktigt bra! :) Tack till er som hjälpt till och tack också till mig själv, ibland är jag faktiskt jävligt duktig på att "sälja in" något. I detta fallet mig själv, haha, och mina bästa tjejer och vårat projekt! woohoo!

I dag har jag fixat med projektabrtet gjort prov i rättskunskap (juridik är skitkul! advokat nästa? :) sedan arbetade vi i skolan med svenskan, jag och becka, stan för att möta Lucas för en fika och lite affärer. (K-store och Selvage) alltid något! Sedan ikea med mammi och dans med syster nu nyss.
iPoden har kommit in i lila nu..grön och blå. Men hmm. kommer inte kunna bestämma mig vilken jag vill ha.. så sjukt många fina färger! tål att tänkas på. Hittade också en grymt fin väska på Selvage. Hmm. Den får jag tänka på också tror jag.

Just nu ser jag inte fram emot morronens körlektion imorn och gärna inte religionslektionen..Men ser däremot fram emot imornkväll då det blir utgång med syster becka linda! och lördagen med festligheter hos malin! Söndag blir det fika med pappa, ska bli trevligt, längesen de där, jätte glad för initiativet! och förhoppningsvis NY mobil :)
hungirg, äta något. NU! blir bloggning om modevisningen imorn först tror jag..eller innan jag ska sova. Missa inte! ;)

Matilda

tisdag


min dag har varit jätte jobbig, började med en försovning och fortsatte knappast bättre..sjukt trött på allting.
Mycket projektarbete, kul det iallafall, när det går bra ;P det gör det nu, för det mesta! det kommer ordna sig :)
håltimme för inställd lektion, mcdonalds med lina linda filippa och sedan back to school för diskussion om projektet med issan och sofie :) mys. efter skola blev det hem och plugga, pannkakor och inte så mycket mer alls.

Imorn är det mössutprovning, student 2009!

Godnatt
Matilda

till minne


22.00 13 oktober 2008. R.I.P.
du kommer alltid finnas i kvar inom mig, alla minnen stannar för evigt.

jag älskar dig pappa, förstår att allt är jobbigt nu, det du går i genom. det kommer att ordna sig.
Vi finns här.

Vila i frid
      ♥



<3



you are the one that'll catch me when i fall..



 


Live your life

Mycket bra låt av Rihanna och T.I! Får mig lätt på bra humör..

You're gonna be a shining star
Your fancy clothes, your fancy ca-ars
And then you'll see, you're gonna go far
'Cause everyone knows who you a-are

So live your life (ay), ay ay ay
You steady chasing that paper
Just live your life (oh), ay ay ay
Ain't got no time for no haters

Just live your life (ay), ay ay ay
No telling where it'll take ya
Just live your life (oh), ay ay ay
'Cause I'm a paper chaser

Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)
Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)

Never mind what haters say, ignore 'em 'til they fade away
Amazing they ungreatful after all the game I gave away
Safe to say I paid the way for you cats to get paid today
You'd still be wasting days away, now had I never saved the day

Consider them my protégé, homage I think they should pay
Instead of being gracious they violate in a major way
I never been a hater still I love them in a crazy way
Some say they sold yah and no they couldn't even work on Labor day

It ain't that they black or white, their hands in areas the shades of grey
I'm west side anyway, even if I left today and stayed away
Some move away to make a way, not move away 'cause they afraid
I brought back to the hood and all you ever did was take away

I pray for patience but they make me want to melt their face away
Like I once made them spray, now I could make 'em put the K's away
Been thugging all my life, can't say I don't deserve to take a break
You would rather see me catch a case and watch my future fade away

You're gonna be a shining star
Your fancy clothes, your fancy ca-ars
And then you'll see, you're gonna go far
'Cause everyone knows who you a-are

So live your life (ay), ay ay ay
You steady chasing that paper
Just live your life (oh), ay ay ay
Ain't got no time for no haters

So live your life

/P

härlig start på veckan!


Måndagen började denna vecka riktigt bra! eller ja, egentligen började nog allt som var bra igår eftermiddag. Hade en riktig slappsöndag i sängen med filt, fliosofi-plugg och gossipgirl/one tree hill :) så mysigt och efterlängtat, äntligen chans att ta det lite lugnt efter all stress..trots lite plugg.

i alla fall så fortsatte kvällen med tankar om projektarbetet, jag tog verkligen tag i en hel del saker som gjorde att vi kom en bra bit på väg och vips, jag vaknade på morgonen med ett nytt sms om att hemsida,biljetter och planch-skisser var klara! dessutom sponsorer till material, om man nu kan kalla det så :) TACK kära du <3
ännu en gång! (Vallgren media) superduktig!

så nu är snart hemsida klart och information om vårat evenemang och allting kommer att komma ut! GREAT. Dessutom har jag tagit på mig att kontakta en möjlig "presentatör"..spännande.

stan med nathalie efter skolan, H&M, MQ, Gina och Mcdonalds. Längesen! <3

back to the project and some studies.
Matilda

upsidedown


Matilda

sunday


Godmorgon på er.
tog mig inte upp en minut före elva idag, riktigt skönt, efter en nästan sömnlös fredagsnatt så kändes det nödvändigt.
frukost och tv (tila tequila..woohoo..) och sedan direkt igång med pluggandet, vilket lär fortsätta ett bra tag av dagen..
mycket plugg nu, filosofiprov står först på schemat i veckan, imorgon. Känns ganska bra ändå, inte så svårt, men lite kvar att plugga har jag allt. Sedan är det rättskunskap på torsdag? (fredag?), känns lite värre..hoppas jag kommer orka.

måndag imorgon..igen. känns inte så lockande, behöver verkligen lov nu känner jag, åka i väg ett tag bara och göra annat.
imorn eftermiddag blir det nathalie iallafall, äntligen, var väl i somras sist har jag för mig.. ska bli trevligt :)

"nehe", plugga var det jaa. Ska försöka hinna med lite annat fix sedan också,
have a great day!

Matilda

if i were a boy

if I were a boy
i think I could understand
how it feels to love a girl
i swear I’d be a better man
i’d listen to her
cause I know how it hurts
when you lose the one you wanted
cause he’s taken you for granted
and everything you had got destroyed


but you’re just a boy
you don’t understand
yeah you don’t understand
how it feels to love a girl someday
you wish you were a better man
you don’t listen to her
you don’t care how it hurts
until you lose the one you wanted
cause you’ve taken her for granted
and everything you have got destroyed
but you’re just a boy


minnesvärd kväll


..på tal om mobil ska jag köpa ny mobil, syster kom hem med en ny i dag, skit snygg och väldigt bra på alla sätt! vet dock inte vilken jag ska ha alls just nu, iPhone känns såklart helrätt dock lite väl ut-tjatad tycker jag.. för dyr också dessutom. Någånstans går ändå gränsen, iallafall när det gäller mobil, man ska dock bara ringa lite på den då & då. Om nu iPhone räknas som mobil, kanske mer av en alltiallo-sak. Anyway, någon mobil ska det bli :)

Gårkvällen då alltså, började med en promenad ensam i regnet och mörkret till isabelle, usch, gå ensam på kvällen ute är verkligen inte min grej, förresten är det kanske inte någons grej som någon uppskattar, haha, men speciellt inte jag då. Vi fixade oss i ordning (tog som vanligt längst tid för mig och mitt hår), sedan blev det fotografering och vin (och beckas öl..haha) med mera. Riktigt trevligt! Började spåra ut lite då (någon) kom på att vi skulle ta foton när vi "hoppar" för att det blir sååå coola bilder. Haha! Sjukt kul var det iallafall efter lite vin och tröttheten märktes av..Längesedan jag skrattade så mycket :) Lycka!

Vi fortsatte med bussen till KM, inte så mycket folk där ändå, men vi hade kul :) träffade lite människor och skrattade mest, hysteriskt mycket, underbart. Promenad till maxims och vidare till en lång kö utanför Palace. Väl inne hade det hunnit bli en hel del folk vilket var jätte kul. Annars hade jag tyvärr inte så kul som jag väntat mig, hade säkert för höga förväntningar på kvällen, på grund av att förra palace var sjukt kul med becka och tove. Men mycket dans blev det och lite snack hit och dit, så kvällen innehöll ju det mesta ändå :)

vid två gick jag inte hem, som jag annars alltid gör, vilket var lite kul för en gång skull samtidigt som det kändes väldigt jobbigt att behöva va vaken ett bra tag till..som tur var fick vi skjuts hem ;) thanks! Cafe Corner med killkompisar, om man nu kan kalla dem det, haha. Trevligt var det iallafall. Hemma alldelles för sent men nykter och inte blåslagen. Great.
I kväll har jag vart hemma, lugnt och skönt men lite ensamt..
tillbaks till pluggandet,

Matilda

Fredagkvällens outfit

outfit kvällen
Kvällens outfit bestod av,
ett svart vanligt linne under spetslinnet Gina tricot
spetslinne, grått Gina tricot
svart chiffongkjol med volanger H&M
strumpbyxor Åhlens
Platåpumps Björn Borg

Blev inspirerad av en av alla reklambilder som sitter uppe inne på Gina tricot här i Kalmar, där "Ginas modell" har detta linne med svart under och en svart lite längre tyllkjol till. Superfint! Gick till H&M efter att ha köpt linnet (och päls-kragen), i förhoppning om att hitta mig en liknande spets/tyll/volang kjol (kort) i svart. Och se, ibland har man bara sån tur! 149 :- dessutom, storlek 36 var den minsta kvar men hade nog kunnat ha 38 eller 40 till och med, så pass lagom var den trots att jag annars är en 34a och ibland till och med 32a. Linnet lär synas på många tjejer just nu, men skitsamma, haha, för en gångs skull kände jag att jag inte orkade att bry mig om det..SNYGGT är det. Till och med så mamma blev avundsjuk, inte illa :) sorry för usel bildkvalitet bara..mobilkameran ;)
Matilda

Lördag


otroligt trött sen gårdagen, skriver senare och berättar! KUL hade vi iallafall tjejer :)
jobbat i dag och nu ska jag fixa mig, gäster ikväll, ska bli trevligt.

skriver om allt senare, bråttom nu!

Matilda

partey up ;)


provet i arräfsjuridik var svårt (som om jag väntat mig ngt annat?), men det gick nog rätt bra trots allt! stan med becka och issan, fika och panikletande efter något tills ikväll. Palace och fest ska det bli :) nu måste jag skynda in i duschen, sen över till issan för lite fix & "förfest" med tjejerna, KM efter det och tillslut Palace! ska bli sjukt roligt, äntligen en kväll med lite skoj och inte bara stress plugg och allvar. Skönt!

Imorn är det jobba som gäller och gäster mot kvällen, trevlish :)

Förresten blev det lite shopping i dag, så himla längesen jag var i stan sist, minst en vecka sen, hinner ju inte med på grund av skolans påfrestningar..
en päls från gina (sån där halsduk-liknande), ett spetslinne i grått (också därifrån), samt en tyll/volang-kjol i svart från H&M.
Det får bli kvällens outfit! hade heslt haft mina nya skor till men har inte planer på att förstöra dem första gången jag har dem inne på palace med allt spill och äckel. Haha!

Ha en trevlig kväll! och tack för kommentaren "systrarna", om skorna :) KUL!
Matilda

Godnatt..


kvällen blev helt okej ändå, nu känns det bättre med allting, efter dans och lite uppiggande samtal.
och tack sofie <3 bra är du.
har kollat upp lite saker vad det gäller vårt projektarbete i eftermiddag samt pluggat.
Mammi hittade mina nya skor i aftonbladet nu i kväll, skorna som gäller i höst. Men eller hur! snyggast :)

Imorn är det fredag, HELG finally!
kul ska vi ha.

Natti
Matilda

?


dagen är inte värd att skriva om. tyvärr..
dans ikväll om en timme, det är nog det bästa på länge. Love it!
imorgon är det över för den här veckan, alla prov, all stress, det avslutas med fest och trevligt ute med mina närmsta.
Tack <3

Matilda

let me be


natten har varit hemsk, låt mig sova i stället tack.
projektarbete och skola snart, tjejer <3 woohoo! looking forward to it.

Ha en bra dag!
Matilda

sweet dreams


hög tid att sova nu, syster kom nyss hem och vi har tagit oss lite kvällsmat tillsammans nere i köket. Mys.
dagen har gått till pluggandet, affärsjuridik i mängder, har inte haft någon motivation alls nästan så det har gått lite sisådär, kanske också för att någon lyckades få mig på andra tankar hela tiden med jämna mellanrum..

iallafall har jag haft trevligt telefonsamtal med sofie, sms/telefon med issan och msnkonvers. med nathalie. bra bra bra <3
ser fram emot fredag då provet är avklarat och det är fest med issan m.fl.

Godnatt och sov så gott!
/Matilda

our battles


i’ll just write this down with hopes that you'll understand
i will no longer be disciplined by the frustrations of an insecure man
and while i kissed your face you'll know that i will no longer apologize for your former lovers' mistakes

my past is mine to keep
now who are you to question me
perhaps, someday you'll learn
too bad it's not our turn

♦♦♦


nothing but my shoes on


my shoes

my shoes

skorna var helt underbara! (som om jag inte hade vetat det hela tiden sen jag såg dem på hemsidan eller) iallafall, klacken är på 10 cm och 2 cm platå, vilket ändå gör det lätt att gå i dem, mycket bekväma, snygga både till vardags men också till en sötare klänning till fest. Lite rockiga i stilen, tror det är det jag gillar mest med dem, detaljerna, snörningen (såklart), remmarna, klacken, tån. ALLT! Donna Girl, Have2Have.se.
Jag är supernöjd!


delivered!


Mina underbara skor har kommit, inte för att jag hämtat dem än, haha :) Men det ska bli nu! can't waaaaaaait!
plugga hela dagen annars, skriver igen senare om skorna och det där.


Matilda

Godmorgon!


nyss vaknat nu, platta håret och fixa i ordning mig. frukost och i väg till skolan för matte C -lektion.
senare idag är redovisn/beskattn-provet, önska mig lycka till.. :)
kort dag, och efter det hem och plugga vidare på affärsjuridik. woohoo..
ingen utgång ikväll då jag visst hade körlektion imornbitti.

Ha en bra dag!
Matilda

it's not the fall that hurts



tisdag, helt vanlig tisdag. inte mycket bloggande nu, mest på grund av så mycket att göra i skolan och med trafikskolan. Men också på grund av annat..det är mycket som händer nu helt enkelt.
(För att göra en lång historia kort.)
plugg hela dagen idag, lär bli så i hela veckan, till helgen ska vi ha kul iallafall, det är då pausen kommer, och uppladdningen inför nästa vecka då det är en inlämning och ett nytt prov som det skall pluggas till. yeeeyyy! ser hyffsat mörkt ut just nu jaa...

Mina skor kommer förhoppningsvis i veckan! och ny mobil ska det bli :) något att se fram emot ändå.

fall fall fall fall fall fall fallen apart
..it's when you hit the ground.


Matilda

.



the world slows down
but my heart beats fast right now


i hate this part right here



söndag


hejsan :)

internet har varit ur funktion hela dagen tills nu, överlycklig för att det funkar igen, haha, något ljus i tillvaron. Hmm.
dagne har annars gått rätt fort men ändå hunnit med en hel del saker. Media Markt på förmiddagen, ett ganska bra tag, för att kika på lite allt möjligt, fanns en hel del att se måste jag säga. Verkligen en upplevelse! Ny mobil till mig snart, tack.
Även min nya ipod (som jag ännu inte fått) fanns där. yummie!

efter det blev det fika och sedan lite övningskörning och stan med mammi och syster. Åhlens och Kvasten iallafall, resulterade i strumpbyxor från Åhlens, en tröjas och overknee-strumpor från H&M och en ny foundation (som jag tål!!!) ifårn Kicks. Hittade en hel del fint men kände att idag var det dags att begränsa sig :p sånna dagar har man ju också.

Hem igen för plugg och GossipGirl, i väg igen för övningskörning och sist ica för att handla. Nu har jag nyss kommit hem och duschat.
Helgen har varit lugn och ganska trevlig, har varit sjukt trött och är det fortfarande. Hann med en utrensning av sommarkläderna i min garderob för hösten igår bara. Mer har jag inte orkat med..

nu ska jag föna håret och sova. Godnatt!
Matilda


My shoes!



nu är dem beställda! Donna Girl, 645 :-

Fröken Söt


klänningar
Dessa klänningar finns b.la i den enda vintage-butiken som finns i lilla kalmar, erik&alexander. Den turkosa tubklänningen är av märket Fröken söt, och finn b.la. i svart också. Den köpte jag till halva priset och hade den på mig på min födelsedag. Annars kostar den runt 700 :- Den svarta är även den från Fröken söt,
lite speciell men ändå enkel, skulle jag gärna vilja ha. Den ligger också på 700 :- och säljs även online.

Matilda

spetströjan, min favorit!


Lördag!


godmorgon :)

uppe rätt tidigt idag trots att jag är trött, kände bara att idag ska inte bli en sån dag som jag sover bort. Nehe då, frukost tidigt med lillebror, pappi, farmor&farfar. Nu har jag hamnat här, funderar på att fixa till i mitt rum lite..plugga lite teori (körskolan) och sedan ta mig till stan! hittade världens finaste vantar och mössa på indiska i går, tror allt jag måste köpa de idag. Matchar min halsduk jag köpte på H&M igår, nästan iallafall.. annars får det bli halsduk på indiska med! allt i grått :) mums!

behöver dessutom hitta ett par skor i helgen, måååste. De jag spanat in på Brandos.se är nu slutslutslut i alla storlekar, kan vara eftersom att "blondinbella" blogga något om brandos.se i veckan. Typiskt då! :p

hade tänkt åka till ikea och mediamarkt annars, lämna tillbaka ett för stort påslakan och köpa en mobil. Kankse färjestaden och ölandsköpstad annars..H&M och en del skor..får se vad det blir!

hör av mig senare igen, kvällen blir hemma och lugn (tror jag), kan behövas!

Pusss.
Matilda

onsdag at bistro


glada och de..


söta isabelle

Fredag!


äntligen helg igen, sjukt vad veckorna går fort!
den här dagen startade med ett telefonsamtal som gjorde mig smått irriterad men också full i skratt. Kändes som om jag skulle ta det som ett "hot", haha, kanske behöver jag passa mig......tss.

nu har jag nyss damsugit (det värsta som finns typ), var även i stan innan med tjejerna. Handlade lite godis och en minst sagt MYSIG stor halsduk i grått från H&M. Visar sen :)

i kväll blir det lugnt med tacos och trevlig umgänge! längesedan.

/Matilda

godnatt


i hate this part right here,

i hate this part, but i got to do it.



projektarbete


förresten har vi arbetat MYCKET med vårt kommande projekt idag, Project charing, det kan ni fundera på vad det kommer att bli. Verkligen superkul, projketarbete, man får arbeta med saker som intresserar en med dem man tycker bäst om.
och vårt kommer att bli sjukt kul, sjukt jobbigt och sjukt braaa! det får ni inte missa sen. Kommer att påminna om det många ggr innan dess, det ser ut nu som om att det kommer gå av stapeln först mot jul, om det går som vi vill.
Spännande!

nehe, dansa disco var det jaa! wooho!

Matilda

i love R'n'B


utgång skulle det bli, och utgång blev det! minst sagt. Lääängesedan jag hade så kul, verkligen en kväll att minnas. Jag och isabelle sötnos tog bussen till stan, det blev KM först där det var mycket folk, mest killar, på grund av fotbollen som visades på skärmen. Höhö. Vi tog oss ite att dricka och träffade trevligt folk. Tog oss mot Bistrobar tillsammans med vänner, där festen fortsatte med mycket mycket mera folk och grymt bra musik! onsdagarna är då man ska festa helt klart! lite jobbigt idag i skolan dagen efter bara.. men sånt får man väl ta.

Var med om ett och annat men för att göra en lång historia kort; slagsmål är fruktansvärt onödigt, speciellt när det handlar om att slå en glasflaska i huvudet på en främling för att han "käftar", och sedan var jag 22 och grymt duktig på engelska, då vi tog oss hem i natten..bara att tacka och ta emot. haha! KUL hade vi gumman! tack för kvällen.

idag har jag haft en seg dag.. började illa och slutade (?)..nog rätt illa med. Men dansen är kvar, om ca. en timme! får bli dagens höjdpunkt! Helg redan imorn igen, det får bli en lugn sådan med inget festande alls, umgås med nära och plugg.

Ha en trevlig kväll, bilder sen igår kommer.. ;)
/Matilda

eftermiddag


hej igen!

har ganska nyligen kommit hem igen efter skolan och körlektionen. Körningen idag gick riktigt bra så nu känner jag att jag börjar få upp intresset för det hela igen, skönt :) fickpakering och lite backining, inte så svårt som jag trodde ändå..
en promenad hem i solen och snart är det mat. Lucas kommer antagligen strax hit också :) one tree hill ska jag hinna med att se och idol ikväll såklart. Innan dess blir det nog mestadels lugnt.

bloggar ikväll sen, tror inte att det blir utgång..trots att det är onsdag! men man vet aldrig ;)

Matilda

onsdag förmiddag


hey there.

rättskunskaplektion i datasalen på tullen just nu, jag och issan letar artiklar och debatter om vapenlagen & innehavet i Finland efter massakern. Intressant och läskigt..
snart är det dags för lunch och sedan körlektion vid ett. Efter den blir det antagligen lite plugg och sedan lucas.
eftersom jag somnade sent igår är jag sjukt trött idag..men jag piggnar nog till ;)

ikväll ska jag se idol. SKA. har inte hunnit se det någon kväll än fast det hela tiden blivit tänkt så! hmm.

later!

Matilda