annandag jul


stan öppen igen, äntligen! kändes som evigheter sen jag var i stan och shoppade för min egen del, vilket jag avstått från nu under julen, alltså var det såklart dags idag.. det blev en hel del med hem.
två par trosor inne på gina tricot, även en klänning som åkte tillbaks 2 min senare pga sönder i dragkedjan, gjorde inte så mycket eftersom den dessutom var way to small för lilla mig, så liten är jag tydligen inte ändå, haha. Iallafall, en annan klänning från daily express för samma peng fick det bli istället, en vit top från H&M, jeans /slash/ leggingsliknande jeans, haha, om någon fattar vad jag menar, med dragkedjor längst ner (som jag älskar), och till sist ett par svarta höga skinnpumps som varit efterlängtat då jag inte haft ett par under en längre tid..jag är nöjd :)

nu har jag spelat lite wii med grannarna nyss, paulina har åkt till karlskrona med hennes pojke över helgen, vilket betyder att vi inte kommer ses under en veckas tid, buuhuu, hur detta nu ska gå..jag åker till malmö på söndag! :D

tänkte lägga upp lite bilder sedan jul osv. strax!

Matilda

Juldagen


God morgon!

sent igår, därför sov jag riktigt länge idag, skönt :) julklappar över hela golvet i mitt rum vilket jag ska ta hand om och prova nu snart. Mycket nöjd med gårdagen. God mat hela dagen, kändes inte som om jag gjorde mycket mer än åt, haha, vilket jag kan behöva, tv såklart och sedan tomten och julklappsutdelning. Nintendo wii, guitar hero och singstar i massor bestod kvällen av, riktigt kul!

Mina julklappar bestod av verkligen allt, från underkläder, smycken, smink, väska och skor till dvd, sex and the city shoebox, satäng sängkläder, myskläder, morgonrock, tofflor, neccesär, klänning, kjolar, toppar, plånbok, skönhetsprodukter .m.m. Får ta och visa lite saker här senare kanske..

idag är det farmors födelsedag, juldagen! firas på öland med släkten och sedan ikväll blir det mys och utgång med tjejerna! saknat er massor, ska bli jättekul!
mellandagsrea då jag ska försöka hitta mig en nyårsklänning och jobb, söndag åker jag till malmö till min baby och stannar där ett bra tag, där firas då även nyår :)

Hörs sen, GOD JUL och gott nytt år!
Matilda

julklappar




Personlig almanacka present från village (mamma) rosa, såklart!
Ljusrosa bh från H&M min egen julklapp till mig själv, love it.
Halsband från pilgrim julklapp från min eddie, finast.
Underkläder även dessa från min älskling, så mycket jag det bara kan bli!

Matilda


illusion


nu sitter jag här i min ensamhet och slår in sista julklapparna. känns mysigt men ändå otroligt ensamt, eddie har åkt till malmö och vi kommer inte att ses på ca. en vecka. Men det är då jag åker ner till honom, så får föröska tänka positivt, saknad och längtan är positivt, det tror jag faktiskt..
nu kom paulina nyss in med sin present från andrej, haha, så gullig, diktat fint och allt! dock slår min pojkvän allt med sin romantik, höhö ;)
moster med familj och kusiner har kommit ikväll, jag har jobbat hela dagen och vinkat av eddie vid tåget..köpt de sista julklapparna hann jag också med, imorn är det JULAFTON!

jag har fått en julklapp idag och köpt en till mig själv också faktiskt,
tänker visa strax!

Matilda

GOD JUL!


hinner aldrig med detta längre, tyvärr..annat skoj som kommer i vägen hela tiden :) kanske bäst det, vill nog inte leva mitt liv framför datorn genom en blogg iallafall när jag tänker efter, haha, i alla fall.
Mycket fest och vänner på sista tiden, skolan slutade för ett par dagar sen, middag och mys med mina tjejer i lördags och bistrobar efter det, jätte trevlig kväll! kommer sakna er så, alla, ha en himla bra jul/nyår :)

idag har jag jobbat, mycket jobb nu innan jul också för den delen, kul men ganska stressigt..
firat jul med min pojke nu ikväll :) verkligen underbar kväll och för er som vill veta har jag kalmars snyggaste kille som dessutom är romantisk, slå den kombinationen?! :D
musik ljus pomac choklad glass tio röda rosor underkläder x 2 pilgrim halsband, KÄRLEK.
tack älskling!

Imorn blir det jobb, hejdå till min eddie som jag ska klara mig utan i dryg en vecka nu..sedan ses vi i malmö igen, ska bli sjukt kul! där stannar jag även över nyår.

GOD JUL och gott nytt år! får se när jag bloggar igen..

Godnatt!

Matilda


keep on shinin'

Oh det är helt sjukt.. varit inne i någon slags uppåtgående trend de senaste dagarna vad gäller skolarbetet, allting har gått så himla bra, helt över förväntan.. superskönt, att äntligen känna att man får valuta för all tid man lägger ner på plugget.. och resultatet på rättskunskapsprovet som vi fick tillbaka idag toppade nog alltsammans - mvg och bäst i klassen?! har knappt hunnit smälta det än.. gjorde verkligen min dag, ja.. hela lovet kanske till och med.

nåväl, nu är de inget plugg förrän om ca en månad - har knappt hunnit smälta de heller, känns så himla skönt att äntligen få jullov, tror aldrig det varit så efterlängtat med lov som just nu, och imon ska de firas förresten - Bowling på harrys med klassen (förfesten får hållas där) för att sedan dra till BISTRO med tjejerna i klassen :) wee hoppas på er riktigt rolig kväll!

En annan kväll som förmodligen kommer bli minst lika rolig är nu på fredag, christmas mixer - fest med goa gubbs på bistro :) tack älskling för att du bjudit med mig (a) helt underbar är du.

Lite julklappsinköp har jag kvar, måste ordnas med iveckan, eller möjligtvis helgen - kanske blir de ngn i sista minuten den 23:e då lönen kommer också?

På tal om efterlängtat - en utlandsresa skulle liksom inte vara fel nu efter jul och nyår, gran canaria maybe?
och linda som åker till thailand imon! fubbb. fast å andra sidan, där tillbringade jag och familjen nyår o de där förra året så alltför ledsen blir jag inte av att tänka på de. men ha de underbart gumman, will miss you!

nu blir de snart nana kudden, först lite bloggläsning och nätfönstershopping :p hih

Puss och kram
Paulina

Bistrobar


karin och jag i lördags, cute :)

sober


just nu är mitt liv helt jäkla perfekt, för er som ville veta det. jag har allt jag vill ha och saknar ingenting, det är liksom bara det ultimata. jag har en underbar familj, finaste vännerna, upplever det roligaste vad det gäller gymnasiet och utekvällarna, underbar pojkvän (som för övrigt gav mig hjärtan och rosor i går/dag).
jag är nyligen arton och har väldigt mycket mer att säga till om vad det gäller i stort sett allting, vilket känns ganska befriande och inte alls så läskigt som jag innan tyckt, att flytta hemifrån och bilda mig egna uppfattningar/ skapa egna erfarenheter känns inte längre lika långt bort. Framför mig just nu är det bara ljust dessutom, jul och nyår, utbytesstudent från brasilien ska flytta in, modevisning och projektarbete, bal och finally student!

har hittat en ny favvolåt, pink, sober. Underbart fin!

nu ska jag sova, mycket ledighet och inställda lektioner denna veckan vilket leder till utgångar (hade det nog gjort ändå..) och sena kvällar. Dags att vända tillbaka på dygnet kanske, sov sött! imorn är det luciafirande och stan med tjejerna som gäller.

just nu väntar jag bara på något som kommer och förstör min otroliga positiva tillvaro...suck.

Sov gott :)
Matilda

sick and tired

precis hemma från skolan nu, kort dag, jätteskönt. Redovisning och beskattningsprov på morgonen, tror att de gick ganska bra till slut.. hoppas på de bästa! sedan blev de lunch, potatisbullar, som i vanliga fall brukar vara goda, vilket gjorde mig glad en stund, tills jag smakat dem ungefär. Sedan blev de religion, och film passion (jesu korsfästs o ni vet) inte alls min typ av film, och inte heller klasssens generellt sätt så förstår inte syftet med att se den då de flesta antingen redan har sett den eller också struntar i att kolla för de tycker den är otäck.. hm men man ska nog inte förstå sig på allt här i världen

vaknade förövrigt och var sjukt illamående så de blev ingen frukost, ovanligt för att vara mig, tror knappt de hänt att jag hoppat över den, "frukosten är ju trots allt det viktigaste målet under dagen".. brukar man höra och de stämmer säkert :)
illamåendet har hållt i sig dagen lång och jag tänkte snart krya till sängs en stund eftersom liggandes är enda stunden då jag inte känner av att jag mår illa, nice i väntan på att min pojke ska komma! we

trött också, mycket iskolan plus att de inte blivit så mkt sömn de senaste nätterna på grund av hosta och illamående.. vill inte vara sjuk mer nu :/

Filsofiplugg blir de nog också framåt kvällen, möjligtivs även lite lussebullsbak om mammi och övriga har tid? :)

känns som de enda jag gör nu är att hoppas på bättre tider, eller iaf på att må bättre, förövrigt är allting mkt bra. Jag var på riktigt bra humör igår ska jag få be att tala om så kom inte o säg att jag är gnällig (a)

rubriken får mig att tänka på anastacias sick and tired som spelades mer än ofta för en fyra år sedan ngnting.. osch vad jag gillade den, just nu vet jag ingen låt som jag lyssnar speciellt mycket på.. behöver nog uppdateras lite vad gäller ny musik.

natti en stund

Paulina


underbar dag


ingenting speciellt har hänt, mer än en vanlig skoldag med mina bästa och en eftermiddag med mina kära ;) ändå helt underbart, lugn och skön dag, jag är bara glad för ingenting, det är så det ska vara!
har fixat lite på mitt rum, pluggat och fixat med min facebook. nu är det dags att sova snart, sov gott på er!

Matilda

söndag kväll


har haft ännu en underbar helg, så här sitter jag nu och bara njuter :) lite jobbigt med tanke på att det är måndag imorn och en ny skolvecka ligger framför mig..men om man tänker på att terminen är över och där med skolan för i år om två veckor knappt så känns det lite bättre!

Fest i fredags alltså, mycket trevligt var det :) fick i mig lite grann men tror jag var bra glad ändå, haha, mycket skratt och dans blev det iallafall, jag var minst sagt glad, kanske för att jag hade så underbara människor kring mig, musik, fest, positiv stämning, helg, LIFE :) kul kväll som avslutades på bistrobar med karina, umgicks med min pojkvän och dansade. Pizza blev det därefter, riktigt god sådan, och mycket god sömn :)

Dansavslutning i sporthallen, julavslutning, i lördags. Lika trevligt i år som alltid, helt fullt med folk och flera otroligt bra dansare/grupper, kul kul kul! vårat nummer gick nog helt ok med tanke på den lilla träning vi faktiskt bara varit med om, men jag lyckades såklart komma av mig mitt i, haha syrran med i o för sig så då är de kanske lite "okej" :D

Eddie och middag med han och vänner efter det, åt mig verkligen jätte mätt för en gång skull och gott var det! hem en snabbis för ombyte och fix, sedan bistrobar (ja, jag är stammis där nu..haha) med dem :) jätte kul kväll den också!


Jobb idag, eddie på eftermiddagen/kvällen. Nu har jag fixat med facebook i den mängd det gick, knepigt, pratat igenom helgen med issan och laddar nu ner lite musik. Dags att sova snart, hoppas ni haft en bra helg!

Godnatt vänner!
Matilda


ännu en skolvecka avklarad!


japp, så var det med det :) nu sitter jag och njuter till favvomusiken och bara tänker på att imorn, är det helg igen! underbart!
veckan har gått fort, inte mycket att göra med skolan, mycket vänner och mycket kille <3 mys mys mys.
projektarbete inför modevisningen idag, hela förmiddagen, kom en bra bit framåt trots lite motgångar senaste dagarna, kul är det verkligen! och bra kommer det att bli! efter skolan tog jag mig till eddie, somnade till en stund därav är jag ännu mer trött nu, kan bero på intensiv dansträning nu ikväll inför avslutningen på lördag! och solningen med isabelle innan dess..
cykelturen hem och dit över nybyggda bron kan man nog också räkna in..och lite "sånt" :p

har för övrigt blivit ganska så mycket solbränd efter solningen idag och två dagars brun utan sol-lotion. L'oreals är bäst!
nu ska jag sova, liten sovmorgon imorn, great!
körlektion, stan med tjejerna, fest på kvällen, sandy 19! KUL.

Sov gott

Matilda


torsdagkväll

precis kommit från dansen, repeterat som sjutton inför lördagen med stort L! jag säger bara, munkar goes vampyrer - det var tänkt att vi skulle vara munkar med varsinn "cape" och allt de där.. dansade igenom programmet nu ikväll och jag tror verkligen att det kommer att bli superbra! - är dock lite skeptisk till vår beklädnad... skulle bestå av någon munkaktig jacka som täckte vad man hade under, men de visade sig snarare vara ett vampyrskynke i plastaktigt material som endast täcker ryggen, hjälp! nåväl, de såg rätt coolt ut att dansa i dem, åtminstone till en början så de blir nog kul :D

hade kikat fel, så det var visst söndagen som bestod av jobb, skönt.. då kan jag kanske festa till det lite imon iaf? wee :)

provet gick förövrigt rätt bra, trots att det var väldigt stort... och omfattande.


ha en fortsatt bra kväll!

paulina


take a break

shit.. de är fullt upp nu verkligen. mycket iskolan, mycket med trafikskolan, mycket på jobbet, mycket med julklappsinköp och nu har man åkt på influensa och en rejäl förkyldning med. that's nice! värre igår dock, känner mig ganska frisk idag faktiskt, endast lite snuvig o de dära men magontet är som bortblåst ;)

vaknade två gånger under natten mellan tisdagen-onsdagen och var illamående och det där, usch.. att spy är verkligen bland det värsta som finns. nåväl, det blev ingen skoldag för mig under gårdagen, och inte mycket av det idag heller, tänkte dock gå och skriva mitt rättskunskapsprov nu vid ett eftersom de känns omöjligt att skjuta upp det då vi har två prov nästa vecka igen, och ett veckan därpå och sedan är det JULLOV! weey

min pojke kom med mat åt mig igår när jag låg här hemma och tyckte synd om mig själv, världens gulligaste äru! aww

imon är de fredag och sedan är de helg, shit.. veckan har gått fort trots allt

fredag = fest, sandy har födelesedagsfest och jag hoppas på en trevlig och kul kväll (nyktert dock)
lördag = jobb 11-15, dansavslutning i sporthallen, hoppas på en kul kväll även här, därav en nykter fredagkväll..
söndag = plugg. en massa plugg - redovisning och beskattningsprov på onsdag, filosofi fredag, here we go!

nu blir de åter lite rättskunskap och sedan bär det av bortåt tullen, wish me luck!

/P

live your life!












heartless


22:34, hemma för cirka en timme sedan. Minst sagt trött efter dagen, upp tidigt för skjuts till skolan :) thanks, matte C utan syster, som låg hemma och blivit sjuk i natt..stackars liten. Ja, ni förstår nog själva hur min mattelektion gick till..utan läarare halva tiden dessutom, iPoden och girltalk med sandra fick det bli istället. Dagen rullade på, ingenting specc annars, gör ingenting alls i skolan nu känns det som..kanske lika bra det, så mycket med körningen denna vecka ändå, dessutom kör det igång nästa vecka igen med proven också. Stan med tjejerna för lunch på ströget, favvis. Pizza! där blev vi sittandes ett bra tag, haha, brukar bli så..jag och issan tog oss till kvasten sen där det blev lite shopping.

SportBH till dansuppvisningen på Lördag i sporthallen (kan man verkligen inte missa!) Bodylotion och lösnaglar blev det också, testade ju på att ha nagelförlägning tidigare i år vilket inte gick något vidare..hoppas att lösnaglar som sitter kvar någon vecka passar mig och mitt nagelbitande bättre :p

Omkörningsutbildning på öland hela eftermiddagen, faktiskt riktigt kul om man jämför med gårdagens halka, riktigt bra gick det också för min del så jag är nöjd ;)
förbi bistrobar för att kika lite på modevisning gen.rep- som skall visas senare ikväll, kuuul! trevligt att umgås.. :)(L)

nu ska jag sova, ganska snart iallafall, blivit fem timmars sömn sista nätterna nu..måste ändras på!
Matilda

" heartless.
I won't stop, I won't mess my groove up
'cause I already know how this thing go
you run and tell your friends that you're leaving me
they say that they don't see what you see in me
you wait a couple months then you gon' see
you'll never find nobody better than me "

seven days a week


hey there!

tisdag redan ja, veckan har börjat minst sagt mycket bra trots min trötthet då jag total-vänt på dygnet igen, mina måltider är också lite fuckade just nu känns det som, haha men det fixar sig :)
försov mig och fixade mig på en kvart i dag för att hinna med att få skjuts av mammi istället för cykla i regnet, lyckades dock inte hålla mig undan från det ändå, vid halv ett skulle jag till körskolan för halk-körningen. Fick gå i ösregnet, halkan gick bra haha hade rätt kul ett tag men långtråkigt var det också..jag lyckades trilla (jag som aldrig gör bort mig sådär..) haha, då vi skulle testa glasögon som gjorde att man kände sig ytterst onykter och ganska snurrig, lite kul var det nog, eller såg nog ut så, haha, men ont gjorde det i mitt ben. Iallafall, stan efter det :) myspys var det, och ganska mycket skratt då också, haha..

nu ikväll har vi haft besök här, från brasilien! troligtvis flyttar en person hit i januari och stannar i nästan ett halvår, som en utbytesstudent utan utbyte, eller så, haha. SKITKUL ska det bli! så jag hoppas verkligen det blir så, i stort sett redan klart. Vår familj liksom, trodde jag aldrig vi skulle göra, men verkligen kul grej som kommer bli lärorikt :) dessutom vill jag till brasilien efter studenten, så varför inte? :D ur gullig tjej så ska verkligen bli kul! Sånt borde flera göra, ta emot människor så, det är otroligt bra egentligen, OCH spännande såklart! ta del av ny kultur, språk, erfarenheter, intressen.. Can't wait!

Nu ska jag hänga tvätten, sen sova, äta med ja..
imorn är det omkörningen...wooho, längtar verkligen :s

PUSS på er
Natti
Matilda

some pics




Godnatt!

mon(ey)day

pengar. har de senaste dagarna kunnat konstatera att pengar är bra att ha... de finns liksom knappt ngt tillfälle där pengar känns oviktiga, och ja.. det finns liksom alltid någonting som man behöver, eller måste betala (mobilräkning etc, jättekul) därav rubriken.

annars är de måndag och den långa helgen som inte alls kändes särskilt lång är slut och man är åter tillbaka iskolan, där det förövrigt är fullt upp. Inget ovanligt vid det här laget, o jag som trodde trean skulle vara slapp... vilket den i och för sig är emellan åt men ja  :p

nåja.. mycke hysteri kring julklappar har de börjat bli, står själv och slår in en massa nu (jobbar eftermiddag på village) kul är de :D får nog börja ta att fundera på de... julen närmar sig ju.

hade varit så skönt att åka bort över jullovet, någon vecka, några dagar.. utomlands, till sol och värme! Sista minuten då?

stort grattis till min 19-åring på hennes stora dag <3  saaaaandy
även grattis till min lillebror som har namnsdag idag :D

back for work!

P