hemresa från malmö

sitter på tåget på väg hem nu med min pojke :) underbart bra helg har vi haft, började med en utgång i fredags, var först på Moosehead, uteservering, lite sommarkänsla så, mycket mysigt :) Var sedan på Hipp, trevligt ställe med rätt mycket folk, tydligen en av sveriges bästa house dj:s spelade också och musiken kunde man nog inte klaga på ;) blev dock rätt trött fort efter resan o allt så vi gick hem relativt tidigt ändå. Lördagen började rätt segt, tog det lugnt länge för att sedan bowla och umgås med eddies familj. På kvällen blev det att fira eddies kompis som fyllde år i någon lokal, eddie lärde för övrigt mig att dansa salsa, jätte roligt, var dock inte lika bra sm honom..haha! och sedan tog vi oss till stan och skulle till ett ställe med sjukt mycket folk och nån hiphop-artist som skulle spela, vet dock inte vem han var riktigt, iallafall så orkade vi inte den långa kön så vi gick hemåt och tog det lugnt i stället hyffsat tidigt. I dag var jag på det nya köpcentret som öppnat vid Värnhem i Malmö, sjuk stort och mycket kul att se, köpte dock inget..hittade bara några fina skor och en klänning..men måste nog spara lite pengar nu faktiskt :) Eddies syster Kattya var med mig där, gulligt! kul att lära känna henne var det allt. Sova gott hos eddie om ca, en halvtimme då vi är hemma, upp tidigt till skolan imon igen, känns lite sådär..I veckan väntar en svenskauppsats och ett organisation/ledarskap-prov annars är det rätt lugnt..Godnatt! Matilda

kvällens tankar


helt slut. och då menar jag verkligen heeeelt sluuuut. Dagen har ganska bra tagit kol på mig, hyffsat lätt skoldag med mycket tjejsnack under projektarbete och lunchen, studenten, balen, utgången igår, framtiden och pluggandet....finns en hel del att snacka om och fundera över just nu för oss alla som går sista året antar jag...om inte mest för min del som inte har en aning om nånting alls, som tur är började jag fundera lite mer i förrgår och så även idag, tror nämnligen att jag kommit på vad jag vill studera och jobba med förhoppningsvis också, i framtiden nån gång.

Något med Reklam/ PR, marknadsföring, juridik, journalistik, media, kan väl inte vara så svårt att hitta?! :s haha.. PR-assistent, modechef på ett magasin, modeassistent, skribent för ett underbart bra magasin..listan kan göras rätt lång..

Dagen har alltså gjort mig riktigt trött, först ingen lunch i skolan då den var sjukt äcklig idag, tyvärr, måste erkänna. Sedan stan hela långa eftermiddagen med syster, lönen kom i går och stan med syster resulterar såklart i en del shopping..
det blev tillslut, efter mycket eftertänksamhet efter vad som borde köpas nu på en gång och vad som kan prioriteras bort,

en kjol jag testat innan nån gång från bikbok, halva priset, svart skinnliknande latexkjol, figursydd, mums på den!
en brun skinnjacka, även den halva priset då HM hade 50 % på jacksortimentet, underbart bra för min och systers del!
en offwhite volang/spets kjol på HM, den också, skitsöt nu till svart, o bara ben i sommar!
en dalablå stickad kofta från Gina tricot, testat den tidigare och nu blev den min för endast 99 :- weeoo! så nöjd!

nu laddar jag hem musik inför imorn, malmöresan! ser verkligen fram emot det, ska bli kul! packa blir det först imorn förmiddag, endast en lektion under morgondagen, skönt.

sov gott!
Matilda

Sunny weather it is


Vaknde upp alldelles för trött för att gå på matten idag, jag och syster hoppade därför den för lite extra sömn, jag tillsammans med min älskling, underbart bra :) Min vecka har än så länge bestått av mest pluggande och ledighet igår, riktigt skönt! har kört en hel del bil dessutom, känns riktigt befriande att bara kunna bege sig i väg sådär, haha, kul är det!

Min onsdag ser ut på följande sätt..

♥ Skola, redovisning/beskattningsprov, matlagning till halv fem..höjdpunkten blir våffla - våffeldagen i dag fott folk!
♥ Plugg inför internationell-uppgift tills imorn, Entreprenörskap och där med - ODD MOLLY! underbar uppgift, skoj!
♥ Kanske kanske kanske, utgång ikväll? var ett tag sen en onsdagsutgång nu..

resten av veckan blir det bland annat fika imorn för att fira lönen idag med pappa, stan för lite shopping med syster, evigheter sedan..Packa lite inför Malmöresa på Fredag med Eddie, ska hälsa på hans familj, njuta av ledighet och komma bort lite från kalmar, fira hans lillasyster och kompis som fyller år. Kul ska det bli!

Solig väder i dag jaa, lite för kallt bara, som issan så väl har nämnt..haha! Hoppas annars på att våren är på väg väldigt snart, känns ändå lite så, synd bara att snön kom i går igen, uscha.

Jag har för övrigt på mig svarta mönstrade strumpbyxor från H&M, vita tygskor från Dinsko, Svart kjol med detaljer från Monki, Nitskärp från Cubus, Svart spetsbody från Gina tricot, vitt linne över den från HM och en lila lute kofta över också därifrån. Så nu vet ni det! ha en underbart bra dag, Våfflor, Löning och Sol!

Matilda


planer inför framtiden

Blivit mycket snack om vad man ska söka till i höst/vår (högskolan).. det börjar ju bli dags att göra det nu. Det är så mycket som spelar in liksom, vart man vill bo - det beror ju förstås på var man har råd att bo och var de finns boende ngnstans, vilket program man vill gå - det beror ju på vad man vill jobba med i framtiden, samt om man som i mitt och systers fall har en pojkvän - så vill man ju gärna ta hänsyn till denne och följa dennes planer i viss mån. Inte lätt att få ihop allt inte... men ska försöka på bästa sätt, har trots allt hittat ett program som tilltalar mig nu och som jag troligtvis ska söka, så får man helt enkelt ta ställning till hur man ska göra då man vet ifall man kommit in eller ej. Nu är de bara plugga järnet de sista månaderna för snart tar vi studenten! :D 

Nu blir de lite filande på mitt tal om vikt & skönhetsideal som jag ska hålla imon, spännande hmm.. vi får se ;)

Ha en god kväll!
Paulina

vårskor & jacka i sikte

Nu är de vecka 13 och på onsdag den 25:e, vilket innebär LÖN och jag ska då försöka få tag i ett par snygga vårskor, kanske två till och med.. Letade runt lite på nätet nyss och fann en del snygga skor men också en parkas minsann. (Dock alldeles för dyr enligt mig, 2000kr??) Jacka är också ett måste snart, sjukt trött på vinterjacka börjar man ju helt klart att bli. Nåväl, får se vilket som kommer i första hand. Ha en fortsatt bra eftermiddag! /Paulina

                                 
Skor med t-slejf från Bianco Footwear       Svart parkas från Twist&Tango


Friday, i'm in love!


sista lektionen nu, organisation & ledarskap it is. Mentorstid lite fort för diskussion om student osv, sen bär det av hemåt för lite dusch och fix, afterwork och bowling på schemat efter det alltså! Mellanlandning med lite förfestande hos mig med tjejerna för att sedan ta oss mot palace där vi håller till i kväll, klassfest och halva priset, goooood!

För övrigt vaknade jag ju med körkort idag, känns för jäkla bra måste jag säga! Vuxen liksom. Nu saknas bara en bil.. Förhoppningsvis kommer den snart, eller hur pappi? :D

tänkte försöka hinna förbi och sola lite nu innan jag ska hem med..
frågan är vad det blir för klänning i kväll med..min lilla svarta från thailand kanske..eller så blir det min turkosa från Fröken Söt kanske..någon sådan klänning lutar det åt.

Ha en trevlig kväll, ses på Palace!

Matilda

spring is here

godkväll=)
vill börja med att gratulera min kära syster som tagit körkort idag, äntligen din tur, sån duktig är duuu <3
jaaa nu måste vi väl ändå kunna påstå att våren är här, ingen mer snö nu tack!
ledig från skolan idag för att arbeta med projektarbetet, så det blev en busstur till öland tsm med emma för att spendera dagen hos Michaela. Målat vägg och logotype inför UF-mässan och det känns verkligen som att de kan bli riktigt kul nu, trots att vi inte lyckats tillverka vår produkt - och därmed inte har ngt att sälja på själva mässdagen.

nu är de snart läggdags för mig, tänkte bara ta en snabbtitt och googla runt lite i hopp om att hitta något att ha på mig imon kväll då det blir förFEST hos sandy, för att sedan dra vidare till palace och FESTa vidare, hoppas på en superkväll med mina tjejor :)
 

Nu återstår de bara för mig att önska er en god natt, och vi hörs imon!

/Paulina


KÖRKORT!

idag var det alltså min tur! äntligen körkortet avklarat :) 19 mars, underbart bra dag på alla sätt! TACK så hemskt mycket till alla som grattat, och tack för fina blommor och den söta bilen, familjen!
Annars har jag mestadels njutit av det fina vädret, sällskapet i form av min pojke som jag inte sett på tre dagar, underbart att ses igen, och självklart körkortet, det kommer jag att leva länge på ;)

Nu blir det middag med familjen, senare troligtvis eddie, ska skjutsa runt lite på mammi och syster med, ska bli kul!
Imorn kväll blir det ut och fira med tjejerna i klassen, förhoppningsvis lite killar som hänger med till palace med..haha, ska ha klassdag med afterwork, mat och dricka på Pipes och bowling/ utgång på det! SÅ kul!

puss på er!

Matilda

Namnsdagspresent


Klänning Gina tricot

Världens sötaste! synd bara att bilderna blev så fula..mobilkameran är kass i bland.

Matilda

den som väntar, väntar alltid för länge..


Jaha, det var min måndag det. Den har mest bestått av lååång väntan på vägverket där jag skulle ha gjort mitt teoriprov inför körkortet halv nio på morgonen, men icke. Då det var dags var det såklart fel på hela datasystemet och så förblev det hela dagen lång, kom dock tillbaka och inväntade besked om provet flera gånger, vilket inte var så kul då vi tillslut inte fick göra det alls, imorn blir det istället, bäst för dem att det fungerar då! Så såg alltså min dag ut, ganska långtråkig i vänterummet på vägvärket. Jag har dock hunnit med lite annat också..körlektion, naturkunskapsplugg, lektion i skolan, eddie en halvtimme, pizza med syster under eftermiddagen, bakat kladdkaka med lillebror.

Nu sitter jag här hemma och förösker proppa huvudet det sista som går in med lite genteknik. Som ni kanske förstår är det inte så lätt då det redan är fullt där inne med massa trafiksituationer och regler inför imorn. Mitt MVG i naturkunskap ser tyvärr rätt långt borta ut..men vad gör man? kan inte annat än prioritera och göra mitt bästa så gått det går.

Plugg, mat och kladdkaka. Trevlig kväll!

Matilda

90-talet i repris?

Haha, lite kul är det. Tänk att magtröjan som på  90-talet var så populär nu är tillbaka! Visst finns det en del, som inte haft den bästa klädstilen i mina ögon, som frekvent gått runt i magtröja sedan 90-talet och fram tills nu. Och det kan ni ju glatt fortsätta med eftersom det nu hänger magtröjor eller liknande i i stort sätt alla butiker på stan. Gina tricot har en hel del söta med knytband och mönster, samt h&m och monki - där jag själv hittade en för några veckor sedan. 

En riktigt söt fick jag syn på genom senaste trendrapporten från asos häromdagen, och min undran just nu är bara vad sjutton man ska ha till?! Byxor känns ju mer rätt än kjol men.. hmm, får klura vidare på det där, och det har jag nog tid med eftersom det känns som magtröjesäsongen inte riktigt dragit igång än.. eller?



/Paulina


changes

Vi fortsätter skriva här som vanligt, men har en till blogg vid sidan av på freshandfunky.

Ny design är på gång och allt blir som de ska igen :D



Nu blir de melodifestival och gos med andy, eddie och familj!

/tvillingsystrar ;)


day n nite

jag bara älskade den (http://www.youtube.com/watch?v=w3P6f2Rp5CA) från första gången jag hörde den, mycket min musiksmak! hans röst, bakgrund-soundet, "the beat", honom...haha. Lite kanye west "heartless" över den tycker jag. Lyssna dessutom på remixen med crookers, just nu världens bästa partylåt!

Good news!


Fick just ett telefonsamtal mottaget av en mycket lycklig paulina, haha, som berättade för mig orsaken till lyckan vilket visade sig innebära en mycket mycket mycket trevlig nyhet! vårat bloggande kommer att tas till en ganska mycket bättre och högre nivå inom kort..mer än så kanske jag inte borde säga sådär offentligt än. Anyway, can't wait!!!  happiness :)
har verkligen väntat på något sånthär, länge, tror det är det här jag vill syssla med sen..mycket möjligheter lär det bli nu, i alla fall så blir det möte på onsdag vid lunch på en restaurang i stan, good news! berättar mer efter det.

Matilda

långhelg

En lång weekend med resursdag imorgon, hur skönt är inte det? Och väldigt behövligt nu också med tanke på allt slit iskolan... plugg plugg plugg. Imorgon blir det iaf en tripp in till stan, har en hel del att göra, plus att jag ska jobba en stund sen också :) äntligen!

Nu har jag precis kommit från Högsby, varit på ett supermysigt ställe och fikat hela familjen. Liten gård med café och  antikvitetsbutik - så himla gulligt var det.. man blev ju lite sugen på att inreda egen lägenhet när man såg alla gamla antika möbler och porslin. Detta upplevde jag även igår då jag besökte Lucas nya lägenhet precis intill med min pojke och viktor. Jättefint hade han fått det!

Fredagskvällen med födelsedagsfest hos filippa och därefter utgång blev superbra, inte haft så kul på väldigt väldigt länge! Det kändes som det blev ganska mycket för istort sätt allihopa men jag tyckte vi skötte allt utmärkt ändå och hade de skitskoj, Bistro med alex moreno var också riktigt nice! Det var verkligen en LYCKAD KVÄLL!  Tack filippa & ni alla <3

Snart ska jag iväg och kolla handbollsmatch med min pojke, som dessvärre inte spelar idag.. (gör ju inte så mycket för mig precis, eftersom jag då får sällskap på läktaren:D)


Ett par bilder från caféet kommer här, ha en skön eftermiddag! trots regnrusket!

                                               
Lillebror, fikarummet och en superfin tapet - enligt mig och syster

>Paulina

Ledig dag!


Onsdag, resursdag för min och många andras del idag! sjukt skönt och verkligen efterlängtat, så mycket roligare med bara fyra dagar i skolveckan :) närmare Fredagen nu med dessutom som ska bli GREAT hos filippan med middag och tjejfest med utgång till bistro med alex moreno som DJ efter det! Ska bli en toppenkväll! Och jag har redan fixat min klänning tills dess också, känns riktigt bra! Shoppas förresten loss en hel del förra veckan då det efterlängtade studiebidraget ramlade in på mitt konto, pengarna gick åt direkt nästan alltihopa men det behövdes verkligen, endast nödvändiga saker också dessutom!
lite småplock till hår och hud på Åhlens, en himmelsblå tröja från Vila, en ljusrosa kofta från Gina, där också klänningen som jag ska ha på Fredag (svart/vit/beige fodralklänning) låter riktigt tråkigt men den är SKITSNYGG på! Ett linne från Monki blev det också, då de öppnade här i Kalmar i förra veckan! Rätt liten butik men en del kul hade dem ändå :) skoj!

I dag har jag pluggat inför internationell ekonomi prov imorn. Annars tagit det lugnt, städat HELA mitt rum vilket tog ett tag, städat i ordning o garderoben, hämtat tvätt osv..jag och linis tog en sväng med bilen till stan dessutom för lite godis!

Fick mig en jättesnygg jacka i förra veckan av eddie, tror jag inte jag sagt nej.. Kornblå, lite trenchcoat- liknande med skärp i midjan och detaljer, från Gina tricot! så sött av honom, känner mig alltid lika dum när jag tar emot saker och vet med mig själv att jag inte alls köper saker tillbaks liksom..Tack i alla fall älskling!

Nu ska jag lägga mig, kankse ett litet projket på G som jag diskuterat lite nu ikväll.. hade vart skojs! återkommer. Natti!
Matilda


hope & glory

ja.. låten är faktiskt relativt bra. Men jag tror nog på EMD i finalen ändå!

Vanlig tisdag, blev en ganska stressig morgon.. och det tillhör kanske inte riktigt vanligheterna men så blir det ibland. Strök min nya korta svarta frackaktiga kavaj från vila blev det i morse, det var troligtvis det som tog lite för mycket tid...

Naturkunskap och Org./Ledarskap stod på schemat, samt en mentorstid som uteblev pga läraren.. hm tråkigt sånt
Mycket prat kring balen idag med, hmm.. jag hoppas verkligen att alla kommer att få plast, men det borde vi väl göra?

Imorgon är det resursdag, hur skönt som helst, mitt i veckan sådär.. precis lagom. Blir förmodligen lite plugg och sånt

O, Grattis till min älskling som tagit körkort idag (privat med) det var duktigt!

Nu blir de åter lite plugg och ikväll ska jag troligtvis på lite mys till Filippan med tjejerna, weeu
Och fredag är det Alex Moreno på Bistro and i will be thereeeeee, fira Filippan som fyller år ;)

Ha en fortsatt bra tisdag!
/Paulina


make me better


mår mycket bättre i dag, som tur är..
körlektion nu och sedan off to school. Ledigt imorn, ska bli riktigt skönt!

gårkvällen blev som den blev, det löser sig, det gör det, i bland får man nog bara och det har man väl lov till att få också.. jag hoppas på en förbättring inom allt som har med det att göra, verkligen, då tror jag på oss.
låt oss se :)

Matilda

over and over again


Mitt hjärta började just att slå i hundraåttio. Är det verkligen mig det är fel på hela tiden? Så jag har trott och så jag levt efter, nu börjar jag bli tveksam. Kanske är jag för klen ändå. Kanske borde jag vetat bättre. Kanske är det bara fel på mig hela tiden. Kanske är det jag som är problemet.
En sak är säker. Allt jag någonsin tar illa upp för relaterar jag till mig och tänker mig in i situationen själv, har jag någon gång gjort något liknande mot dig? Har jag någon gång behandlat dig på detta sättet? Är svaret ja, då lägger jag mig igen, inte har jag någon rätt att säga något om jag själv är likadan.

Jag tror du hade rätt, jag är självgod. Jag tror för gott om folk och tror att alla behandlar mig så som jag förväntar mig utefter hur jag behandlar dem. Det roliga är att det inte är första gången det här händer mig direkt heller, borde jag inte lära mig av det? Människor vill inte alltid gott, människor är inte alltid ärliga. Du kan inte lita på någon annan än dig själv.

Over and over again

Matilda

Bistro i onsdags

Lyckades ju komma med på en hel del mingelbilder, både syster och jag.. och det är klart att det är värt att visa upp ;) Här kommer nu utgången i onsdags i bilder.. (slutet av kvällen - saker och ting ter sig liksom annorlunda då, det är mer soft så att säga..)


Syster och jag - inte så lika där eller (kanske ögonen ändå?)


Andy och jag


Jag Lucas Andrej


hehehe - så roligt som det ser ut var det kanske inte..

Btw, solglasögon nu tänker kanske någon - finns en förklaring till detta.. det var nämligen "sunglasses at night" på bistro den onsdagen, och man är ju inte sämre än att man följer temat va ;) Tildas gick dock sönder, så det fick bli ett par "bågar utan glas" men de funkar ju det med nu har jag märkt och det är ju inte helt B. Rätt coolt om ni frågar mig!

Nu blir de lite annat..
/Paulinis