home sweet home

Äntligen hemma igen, är glad att det inte dröjde längre än de faktiskt gjorde.. det blev en väldigt annorludna dag igår för min del då många oväntade saker uppkom. Jag ska ta det från början.

Vaknade vid 07:00 (Hade sovmorgon så alarmet ringde först någon timme senare) med fruktansvärd magont, nyss haft kräksjuka med feber och illamående men detta var inte alls samma typ av känsla i magen, de kände jag direkt.
Gick upp för att känna efter och berätta för mammi hur jag mådde och sedan blev det bara värre och värre - spydde galla  två-tre gånger (varav den första i min blomkruka, haha hann inte någon annnanstans) innan det var dags att bege sig till akuten. Har nog aldrig haft sådan smärta någonstans förut, mammi fick i princip bära mig ut till bilen samt klä mig (dagens outfit bestod av mysbyxor och halo kitty linne, samt en hoodtröja, i denna stund struntade jag blankt i allt vad bh smink och hår var kan jag tala om, smärtan hade liksom tagit över :S)
Spydde även i väntrummet på akuten och kunde inte sitta upp så blev omhändertagen förvånansvärt snabbt därefter. Dagen bestod sedan av blodprover (4 rör, uhhh) blodtryck, sänkavärdet, febertagning, hjärtlyssnande, gynnundersökning med allt vad det innebär plus ca tusen frågor från säkert 12 olika sjuksköterskor och doktorer angående mitt magont. uh kan tala om att det mestadels var mammi som stod för svaren på alla dessa frågor. Fick smärtstillande rakt ut i blodet och magontet försvann på ett ögonblick, en sådan lättnad har jag nog aldrig upplevt.

Resten av dagen låg jag på akutavdelning och väntade på att mina provsvar skulle ges, mammi höll mig sällskap hela dagen <3 och jag började faktiskt att må riktigt bra och ställa mig in på att få åka hem, vilket jag inte skulle gjort då sjuksköterskan kom och meddelade mig att jag var tvungen att stanna över natten då mitt värde av vita blodkroppar var väldigt högt, sjukt besviken och ledsen blev jag.. jag menar, tillbringa en fredagkväll på sjukhuset i all ensamhet? usch

Jag var dessutom extremt hungrig då jag inte ens ätit frukost, men det blev dropp och inget ätande förrän idag, snacka om att jag var hungrig!

Syster och pappi kom och hälsade på mig och lämnade grejor till mig under kvällen då jag blev flyttad till inlagd-avdelningen för att få ta nya prover. Fick feber under kvällen men mådde förhållandevis bra ändå, älskling var där och tog hand om mig tills jag idag på morgonen fick nya provsvar som var riktigt bra och därmed tillfälle att åka hem :) äntligen!

Just nu hoppas jag bara på att det inte är blindtarmen som de från börjar trodde, utan bara någon infektion i magen, för om det är blindtarmen så kan magontet komma tillbaka och då är de in till sjukhuset igen för operation som gäller och det har jag verkligen INTE tid med för tillfället..

Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit hur gott som helst i min egen säng, sjukhussängar är inte att föredra alltså!
Det blir snart dusch och lite lunch för min del, hoppas ni har en härlig helg och tack till alla er som hört av sig till mig och tagit hand om mig <3 Ni är för snälla, det är tack vare er jag mår bra igen :)

Fick en helt underbar väska utav syster igår, tack bästa du <3 (bild kommer)

Kram
Paulina

Lördag lunch


Hej :) på village och jobbar nu, nyss haft lunch och ätit gott från soya. Hann kika lite på MQ och in på Gina, kanske går dit sen igen och tar en titt..var på Gina en snabbis igår för att bara köpa en svart klänning till kvällen och kanske till vår modevisning på Torsdag, mycket fint och vårnytt! Gårkvällen var toppen, berättar mer om den senare, måste jobba annars blir mammi arg, haha.

Lina här hemma igen, skönt. Vill ha dig hemma ju, och att du ska må bra. Du får kanske själv berätta om ditt lilla äventyr? :p


Matilda

Fredag = helg igen!

organisation & ledarskap nu, alldelles strax slut med skolan för denna veckan igen, skönt!
har fått ändra mina planer för dagen en hel del, intervjun ska ske om ett par minuter redan, trafikskolan får bli på Måndag istället då de stänger vid tolv på fredagar, inte så smart där.. stan för att köpa mig en klänning är en ny punkt på schemat, haha, och dessutom ska jag försöka hinna med att sola, ett tag sen sist. Projektarbetet ska vi också hinna diskutera lite mer, har skapat ett event på facebook-gruppen om modevisningen, Project Sharing alltså. Hoppas verkligen ni kommer, dels för vår skull, haha, men mest för barnen i lettland såklart!
att plugga på natur-tentan och middag med familjen innan utgång till Red carpet med eddie .mfl. står dock kvar på dagens planering.

hörs sen!

Matilda

test,bara för att..?

Vad heter du?
Matilda
Vart bor du?
Kalmar
När är du född?
12 september 1990
Beskriv din stil med 3 ord?
söt och rockig men enkel
Vad innebär mode för dig?
det som är trendigt just nu men samtidigt det man själv känner sig bekväm i, som passar en.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Monki, Urban outfitters, Gina tricot
Shoppar du second hand?
Inte ofta, men då och då
Vilken är din favoritdesigner?
Tycker om Ida sjöstedt, annorlunda och söt
Vad är din favorit i vår?
Jeansjacka och jeansleggings (dock inte ihop..haha)
Hur mycket shoppar du för i månaden?

Lagom!
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyraste är nog..någon av mina dyrare klänningar
Billigaste har jag ingen aning om, något plagg från thailand antar jag
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Hoppas jag, ska tjäna mycket mer pengar än idag!
Brukar du tröstshoppa?
Nja, men det känns bra att shoppa då man mår dåligt över något så det har ju hänt
Högklackat eller lågklackat?
Högklckat till fest, platta tygskor till vardags
Vilken är din drömväska?
Måste nog säga någon av de klassiska modellerna från prada, LV eller chanel.
Vilket blir ditt nästa köp?
antagligen en väldigt behövande jeansjacka!
Favoritblogg?
just nu, Petite.nu
Vilka är dina stilikoner?
tycker verkligen om hennes stil, (Petite.nu) men också Elin kling..
När upptäckte du ditt intresse för mode?
då jag var mycket yngre än nu, i 7an 8an tror jag det kan ha uppstått
Vad vill du jobba med i framtiden?
Journalistik på något roligare sätt, skriva i modemagasin till exempel, annars något inom juridik
Favoritplagg just nu?
Mina mörkblå jeansleggings
Favoritaccessoarer?
Min bruna skinnväska från Wera

torsdag kväll


vid den här tiden har jag nyligen kommit hem från dansen i vanliga fall, men icke så längre..dansen hoppas jag över den här terminen, känns lite knepigt, saknar det ändå en del samtidigt som jag säkert inte hunnit med det och orkat så mycket ändå. Tror att det blir annorlunda sen, då jag skaffat mig träningskort på malkars, troligtvis, för att gymma lite då & då och mestadels gå på pass som yoga, bodypump, street/arobic etc. Förhoppningsvis tar jag tag i det nu rätt snart, dags att börja träna igen om jag nu ska äta som jag gör. Haha! inte för att jag behöver oroa mig direkt, svårt för att gå upp i vikt, men ändå, åt upp en HEL pizza idag efter att ha tryckt i mig en semla ett tag innan, verkligen imponerande, första gången jag orkade hela, verkligen hela. Antingen var det för eddie, han kan vara rätt bra på att pusha och övertala, haha, eller för min egen skull för jag gärna vill gå upp i vikt, hoppas på det senare, kan nog vara bra att göra något för sig själv ibland så.
Framförallt eftersom det kompenserar ut mina sämre prestationer för mig själv, som till exempel teorin på trafikskolan, pärmarna och datatesterna, jag har tagit tag i det och gått dit för att fixa det, men väl då så lyckas jag inte få tillräckligt många rätt för att klara det, sjukt vad jag kände mig dålig efter de två pärmarna med elva fel idag..hoppas det går bättre imorn. Bryta ihop och komma igen, var det inte så, pappa? hmm.

Eddie och jag kollade lite tv, umgicks med meho,hannes,krille litegrann..sedan skulle dem på bio och jag cyklade hem, väl hemma blev det lite mat (frukt, på mammas begäran), dock inget plugg på natur-tentan, får bli imorn.

På schemat imorn står dessutom skola först såklart, intervju med mimmi, som jobbar hos oss på village, ska intervjuva mig och några om svenskan i skolan osv. som hon fått i uppgift på högskolan, intressant. Trafikskolan imorn igen då alltså, eftermiddagen, om jag hinner med, gärna en sväng till stan och framförallt MQ och gina tricot. Vill ha en kort ljus jeansjacka..kvällen blir det troligen "utgång" utan så mycket festande men med pojken o de :)

Matilda

shoes shoes shoes

Det finns nog ingen period under hela året som man är så pass sugen på att köpa nya skor som på våren! Jag vet inte hur andra känner men för min del är jag väääääldigt trött på klumpiga vinterstövlar med en platt klack på knappt två centimeter.. ne usch, nu vill man bara få bort allt regn och rusk så att man kan ställa ner vinterstövlarna i källaren.. men som jag har förstått det så spelar det ingen roll om det är kallt och ruskigt ute fortfarande för vårens poppisplatåer med peeptoe finns i butiker och på nätet till för att användas redan nu - och ja, strumpor i ser faktiskt inte så tokigt ut.

Ett par som föll mig i smaken var dessa:


Peeptoe shoes från Scorett

Hittade ett par till som var nyinkomna:


"Träskor" med nitar Scorett

/Paulina

hearts and dotted things

Mitt shoppingbegär börjar ta vid sig igen (det var ju faktiskt nästan en vecka sedan vi var i sthlm och shoppade) så kände efter dagens avsnitt av one tree hill att det var dags för en vända till stan, mammi kunde dock inte joina mig och varken syster eller pojkvän fanns tillgängliga heller.. och troligtvis ingen annan heller vid den tidpunkten så fick strunta i det idag, men det blir nog en runda efter skolan imon istället, förhoppningsvis!

Nåväl, istället fick jag ägna någon timme eller två här vid datorn för att nät-fönster-shoppa och det är ju inte helt fel de heller.. man får ju helt klart mycket inspiration plus att man hittar en massa fint!

Mycket mönstrat till våren, speciellt prickigt, och då menar jag småprickigt och inte nått uschigt i typ svart botten med röda jättestora prickar på (får mig att tänka på kläder som alla hade i femte klass, hah) - lmen ite kul  med prickigt ändå, särskilt eftersom jag knappt ägt något prickigt själv tidigare.


Söt och somrig plånbok med hjärtan Asos


Balconette bikini i svart/vit prickig Lindex




färgglad och prickig klänning med dragkedja Asos

/Paulina

with or without you


Torsdag förmiddag = projektarbete!
seg morgon som vanligt efter onsdagens bravader, utgång blev det alltså igår efter mitt pluggande. Filippa kom förbi, sedan hämtade issan oss och vi åkte mot stan och KM för att möta upp resten av gänget, riktigt mycket folk man kände och härlig stämning! i de stunderna gillar jag faktiskt KM riktigt mycket trots rockmusiken på hög volym och inget dansgolv, haha. Jag passade nog rätt bra in där igår ändå med tanke på mitt nitskärp och i övrigt "rockiga" outfit. Höhö!
Drog oss senare mot Bistrobar där det faktiskt var rätt mycket folk då vi kom, träffa människor och dansa hela natten lång innehöll kvällen mest, umgås litelitelite med min pojkvän dessutom, alltid lika trevligt ;)
Mycket skratt som alltid med speciellt tove och becka då dem är på G, haha, tack för en underbart bra kväll tjejer! onsdagarna är de bästa ute, i alla fall på km och sedan bistro.
Pratade en hel del med människor igår som jag inte hört eller sett av på länge, sånt tycker jag också gör det hela roligare!

Nu ska vi fortsätta med projektet, vidare till matsalen och resten av min dag består mest av plugg..ska försöka hinna med att träffa eddie min, en liten stund dessutom. ♥
jag lyssnar på with or without you, har totalt glömt bort den på senare tid, tycker ommm.


hörs sen,
Matilda


Gårkvällen, 27e


Underbart bra dag igår faktiskt! Först skoldagen med hyffsat få lektioner, gjorde dock mitt matteprov, gick kanske inte så bra men bättre än väntat, hoppas jag slipper göra om det, som ni nog fattat är matte verkligen inte mitt ämne..hmm. Iallafall fortsatte eftermiddagen med pizza på venezia med tjejerna, planering och diskussion kring projektarbetet. Möte med alla modeller 16.30, de flesta kom, mycket bra gick det! Gick igenom kvällen vad det gäller modevisningen, övade på att gå på catwalk, diskuterade tider för gen.rep, klädprovning osv. nu är vi laddade!
Handla till ceasarsallad med mammi, åt med henne och syster, i väg till eddie, bio med honom, fick mig också en jättegod parfym, red delicious DKNY. Underbar är du älskling. ♥
Vi såg i alla fall Mammut, hemsk och sorglig depp-film av Lucas moodysson, eller liknande :p Fin var den ändå, på något sätt men verkligen hemsk, såg halva filmen sen grät jag ända till slutet. Se den, den får en verkligen att tänka till över saker och ting, tror det är nyttigt ibland. Sov sedan gott :)

Tandläkarbesök som sedan inte blev av idag på morgonen, skolan nu, har internationell ekonomi i en datasal på tullen. Lunch strax och efter det, håltimme följande av matlagning på Jenny, ska göra crepes! mummmms.

Eftermiddagen och kvällen går åt till plugg tror jag dessvärre..ingen utgång för mig ikväll alltså, tror jag behöver vara hemma och dels friskna till, lugna ner mig lite och plugga..hemprov i naturkunskap tills på Måndag.
Besökarna till bloggen börjar öka igen nu vilket är jätte kul :)
hörs av senare,
Matilda

Project sharing

Måste bara uppmana er få som på något konstigt vänster lyckats undgå en superbra show med modevisning i välgörenhetens tecken som äger rum på Sandra den 5/2! Syster och hennes projektgrupp som håller i det, riktigt bra! Ibland önskar jag också att jag hade valt ett sådant arbete som projektarbete, något roligt och samtidigt för välgörande ändamål, visst, driva UF-företag är en merit, helt klart.. men ååååååh så mycket problem det finns som uppstår ideligen, tur att vi är så bra på att lösa dem ;)

Info-möte idag för oss modeller och jag bara känner på mig att det kommer att bli succé. Hur många som helst som ska dit och kvällens schema ser riktigt bra ut :D www.projectsharing.se - hemsidan, ta en titt vettja!

Just nu hoppas jag bara på att kläderna som vi ska prova ut på måndag är hyffsat nice, men de ska nog inte vara några problem, VILA är butiken jag ska gå för och det säger ju liksom allt ;)

Det var allt för ikväll!

/Paulina

vinter/vår?

Det är en sån jobbig tid just nu tycker jag. I butikerna börjar våren, ja till och med lite av sommarplaggen att plockas fram och så går man här med värsta svarta trista vinterkläderna i regnrusk och knappt 5 plusgrader liksom. Det är nu man är som mest sugen på att förnya garderoben, och så är de sånt väder ute :S Det samma gäller skor, hittat sjukt många fina, öppen tå är typ grejen i vår, något som syns i butiker redan nu... men köpa de nu och sedan låta dem stå i minst en månad hemma för att vädret är som det är, njaaa. Jag föredrar helt klart att kunna få användning för mina inköp (helst på en gång, jag vet mammi, hah men det är då det är som roligast att bära dem)

En bikini har jag ialla fall kostat på mig denna månaden, åtminstone en grej som jag är tidigt ute med, känns otroligt bra då den var totally perfekt på alla sätt och vis :D h&m is the best!

Ett par våriga (okej, de är svarta men ähh, svart kan faktiskt kännas lite vårigt det med) gympadojjor i lite chic style från nike har jag iaf ståendes i garderoben.. julklapp från mormor&morfar som snart ska komma till användning. Det känns bra!

Nu blir de snart hopp i säng för mig, avslutar med en bild ifrån sommar 08. Brunch på byttan med pappi, soft om ngt :)
Varför kan man inte få vara brun året om liksom, egentligen? Solarium, visst all heder åt det, men.. de är verkligen inte hälsosamt för fem öre. Det är nog många som inte vet hur illa det verkligen kan sluta om man solar så pass ofta som många faktiskt gör idag... lagom är bäst ;)



Godnatt och sovgott!
/Paulina

no stress

Det är ganska lustigt egentligen, låten no stress borde egentligen ha en helt annan melodi än vad den har, för är det inte just stressad man blir utav den, och ändå är den så sjukt härlig så att man blir glad samtidigt :D underbart!

Jaja, det var egentligen inte det jag skulle starta inlägget med, men det kändes lite passande då det är just stress som mitt liv består av för tillfället. plugg, (både läxor och prov) körkorts teori och därtill även körning, hinna umgås med alla de som man vill hinna umgås med, ha ständig närvaro iskolan och satsa högt i de flesta ämnen, och dessutom försöka hålla uppe humöret både iskolan och hemma för att samtidigt ha en ständig längtan efter helg, i bakhuvudet. Helg för mig betyder total avkoppling. Jag skulle aldrig få för mig att sätta mig en lördageftermiddag och plugga.. även ifall jag hade något viktigt, helgen är liksom till för vila och nöjen, inte massa plugg och stressande.

En annan grej just nu som orsakar lite smått panik och även stress igen då, det är allt planerande kring bal och student.. har alltid tänkt att det borde vara en underbar tid att gå andra terminen i trean och känna att shit, det är faktiskt min sista termin på gymnasiet. Tycker liksom att bara tanken på att man snart ska ta studenten borde göra att allt plugg känns mindre jobbigt, men nja.. med körkort, bal och student i tankarna är de inte så lätt. Det är tusen grejer som ska planeras bara inför balen, klänning smink skor hår väska tider hit och dit.. hade nog inte riktigt tänkt mig att de skulle bli så pass mycket förberedelser såhär tidigt, jag menar, det är ju bara JANUARI än så länge.. men det gäller och vara ute i god tid, det är ju så.

jaja, att skriva är faktiskt ganska avkopplande det med ibland, så därför satte jag mig här för att skriva av mig lite. Något som jag troligtvis (efter klagomål från bl a syster) borde göra betydligt oftare. Det får nog bli en ändring på den saken!

En annan grej att förändra inom kort är mina träningsvanor, lagt av med dansen nu, det känns sorgligt och overkligt, det gör det verkligen. Men jag tror att det är dags för ett gymkort snart, lite mer av hela styrkebiten och sådära, kan ju kombinera med lite danspass och sånt med? Träning behövs verkligen, känner det nu när man inte tränat på ett tag, man blir helt seg och lat om eftermiddagarna och trött på helt fel tid av dygnet. Time for change även där alltså!

Det här blev himla långt.. får nog bli ett inlägg till before it's time for bed.

Btw, fem stycken av ordet stress i detta inlägg, shit... de är dags att börja planera mera, helt klart.. haha

/Paulina

E


världens
finaste text skriven till mig. två månader, tjugosjunde


typiskt



Hemma från Stockholm igen alltså, underbart bra helg på många sätt, på något sätt också en av de lite sämre på länge, borta bra men hemma bäst. Gårkvällen spenderades såklart hos min älskling, saknat varandra en hel del så det var efterlängtat och mysigt att ses igen. Vi tog en promenad hem hit och somnade sedan gott. Måndag morgon och en ny vecka idag alltså, skoldagen rullade på som vanligt, mycket att prata om med tjejerna som vanligt efter helgen, haha, vi är för roliga ibland..mycket skratt och mycket projektarbete, full gång med alltihopa nu, men planeringen fungerar bra och det känns som om att vi ligger rätt bra till tiden. Alla låtar inför modevisningen och alla modeller och allt sådant upplägg vad det gäller detta är nu klart. Imorn är vår info-träff med alla modeller, Nästa torsdag smäller det, 5/2 på Sandra alltså!

Min dag började gå utför då jag fick sån satans huvudvärk i eftermiddags, matte C plugg och huvudvärk går inte riktigt ihop, har dessutom haft en hel del annat att fundera kring under eftermiddagen/kvällen vilket inte gör det lättare direkt.. förstår inte varför det ska vara så svårt ibland, typiskt också att alla problem och saker att oroa sig över ska dyka upp just inför ett prov, det har liksom hänt några gånger tidigare..sucks. Jag har iallafall fixat med projektarbetet en del och pluggat lite lite ikväll ändå, trots att jag fått feber, antagligen därav huvuvärken..det är också typsikt, blir alltid sjuk då jag absolut inte vill det eller inte alls har tid med det, men när jag är trött och absolut inte orkar med något eller någon för tillfället, då är jag frisk som en nötkärna. Underligt det där alltså! ;) Musik och tankar på allt möjligt har gjort mig ganska ofokuserad på det jag egentligen borde fokusera på, typiskt det också. Filosofilektionen idag medförde dock ett plus med en riktigt kul ny lärare som fick mig att filosofera kring min framtid efter gymnasiet, då jag kom på en riktigt bra sak. Ett, om inte ännu större plus är dessutom att jag kommit på vilka mina riktiga och pålitliga vänner är, eller kanske mest vilka som inte är några av dem, skönt att komma fram till detta samtidigt som det är riktigt sorgligt då jag faktiskt, även om jag egentligen tänkt på det ett bra tag, trodde att det var jag som inbillade mig. Men icke, falskhet kallas det.Pffffffff.

Stockholm. Söder

stockholm


stockholm över helgen med familjen :) stan för att kika balkänning .m.m. igår, myskväll framför tvn. Dop för kusin Sonja med efterföljande fest hos moster med släkt och vänner. Hemmamys ikväll också.

en spetstopp, kan man nog kalla det, från H&M trend, rea samt ett grått mysis-set från Monkis rea får jag med mig hem. Någon balkläning blev det dock inte efter att ha provat endel..jag vet dock lite mer hur jag vill ha den, antar att det tar lite tid att hitta den perfekta..för så ska den verkligen vara, perfekt.

mycket sovande och musiklyssnande under helgen vilket för mig leder till mycket tankar runt allt möjligt, på något sätt lyckas det alltid hamna åt det sämre hållet..känner mig helt deppig nu och det känns som att det enda jag verkligen kan lita på är mig själv, och systeryster då, såklart.
det är dessa tankar som får mig att bara vilja ge upp ibland, jag hoppas verkligen att hopp och ljus når mig så snart som möjligt annars finns det nog en möjlighet till att saker och ting kommer att förändras åt det värre ganska fort, vilket verkligen inte skulle kännas bra.

Allt detta jag talar om drivs såklart inte fram av sig själv, det är bara mina konsekvenser av en handling eller händelse som "råkat" ske just nyss..

it's like that, just like that.

Matilda


Project Sharing


Project sharing, en hel del jobb med vårat projektarbete just nu..
5/2 2009 18.30 på Sandra i Kalmar. Be there!
www.projectsharing.se

Lost


matteplugg i massor, dock inte lika mycket som jag hoppats på att jag skulle orka..men så är det, matten är verkligen inte en favorit hos mig, usch vad jag ångrar att jag valde att läsa matte c after all, men inget man kan göra åt det nu nej, får försöka så gott det går imorn och allt.

skolan i övrigt har vart riktigt bra idag, trots tröttheten eftersom den brukar resultera i massa skratt och kul för oss, så även idag, haha. Mina tjejer är fasen bäst!
corner för en varm choklad och för att umgås lite med eddie, elie och sen kom syster förbi med. Resten av dagen gick åt plugg mat sömn och dusch.

just nu är jag så mätt att jag nästan blir hungrig..jag äter verkligen mycket nu för tiden, känns bra, kan jag nog behöva om allt ska gå som jag vill med skolan osv..
nu ska jag kolla upp lite med dansen, borde börja nu snart igen? saknar det.

Matilda


Tuesday mornin'


i väg till skolan alldelles strax, inte sovit särskilt bra i natt så känner mig hyffsat trött..tanken på matteprovet imorn gör mig definitivt inte piggare. Svenska förhör på Herrgårdssägen först nu på morgonen.

Ingenting specc. idag annars..ska sitta med matten så mycket som jag orkar och annars ta det lugnt så mycket som jag kan tillåta mig till att göra :p

nu ska jag sminka mig sen väcka min älskling, 
hoppas ni får en roligare dag än jag..

Matilda

Favourites



Mina favoriter just nu

Skinnväska från Wera, Åhlens
Pälsskor, Dinsko

Helgen


Jaha, då var det söndag kväll igen, det är oftast då jag har tid till sånt jag inte hunnit med under veckan så mycket..så även bloggandet, därför sitter jag här och skriver återigen. Min helg alltså, har varit riktigt bra förutom att jag åkt på en sån jäkla förkyldniong, har nyst över 30 ggr idag och det utan överdrift! Iallafall, helgen har sett ut såhär..

Fredags kvällen blev otroligt bra, över min förväntan! Började med ett stressigt iordning fixande innan roland hämtade upp mig, jag karin och annika fixade till oss det sista hos karin innan vi åkte till bistrobar för middag! trerätters med mycket gott att äta och dricka och väldigt trevligt sällskap på det, toppen. Jag tog mig lite lagom påverkad, om man nu kan säga så.., till palace för att möta upp mina tjejer. Sofie Filippa Veronica och syster var på strålande humör och skulle liksom bara ha roligt, haha, vilket självklart resulterade i en galen kväll med lagom mycket av allt, det är då palace är som roligast! Tack! Vid ett-tiden tog jag mig tillbaka till bistro, för att vara där ca. tjugo minuter och sedan gå hem tillsammans med min pojkvän. Sov riktigt gott den natten trots en knepig dröm :)

Lördagen sov vi ut, som för det mesta på helgen..jag tog mig sedan hemåt för att plugga lite, vilket inte blev så mycket av, tog det mest lugnt, umgicks med the family. Mamma har vart i sthlm, ringde mig under eftermiddagen och berättade om en klänning hon hittat åt mig till studenten och om inte, bara som sommarklänning. Iallafall en av Ida sjöstedts fina små saker, rosa, tyll och sidenband, blir inte mycket bättre! så mycket jag, ska visa den senare då jag provat och allt. Middag på Gröna stugan med pappa veronica och syster, mycket god mat och jag fick ett av mina underbara skrattanfall, kanske två eller tre, under kvällen, såklart systers förtjänst, hahaha, hon är bäst. Bistrobar med lite fotande haha, jag är nya mingelfotografen där, kanske inte, kul var det iallafall, dansade annars mest med min pojke. Kul kväll den med!

Söndagen har bestått av sömn och mys med eddie. Endel plugg av matte, middag, fotbollstittande på O'learys med eddie karin och roland. Nu ska jag försöka hinna med att läsa lite innan det blir sovdags.
Krya på dig till systeryster som ligger i feber och magsjuka, stackarns lilla gumman <3

Natti!
Matilda

palace all night long

det blev utgång med sofie, veronica och filippa :) syster anslöt också sedan, mycke trevlig kväll, tack tjejer :D
de blev några cider samt en drink, halva priset och mycket folk. strålande

ikväll blir de mat ute, gröna stugan vid halv 9 och sedan en tripp till bistro (?)
mammi kommer också hem ikväll, wee :D

lite shopping från igår kommer här nedan

              

jeansleggings 299:- only
halsband 29:- (rea) gina tricot

ha en fortsatt trevlig kväll!

/Paulina


Lyckorus 2


Idag har jag mitt andra lyckorus, underbart! Detta innebär mitt MVG i affärsjuridik efter sista provet som jag lyckades få full pott på och där med bäst resultat i klassen, tackar för det, nu känner jag att motivationen börjar infinna sig igen :) lovely!

Veckan har gått sjukt fort, vetinte var skoldagarna tar vägen men vad gör det, känns bara bra.
Har mått otroligt dåligt under förmiddagan dessutom då vi såg klart Passion Of Christ- på religionen, skjukt starka scener som det räcker med att se en gång, om ens det. Spika fast en människa och dess kropp på ett kors? Jag höll mig så långt utanför klassrummet jag kunde komma, blev nog bäst så ändå gick min puls i hundratjugo och jag kände mig..rädd?
Världen är sjuk ibland.

Stan efter skolan med en del underkläder inhandlade trots min dåliga ekonomi..får väl visa sen.
Utgång ikväll, middag innan dess :) mycket trevligt!

Nu återstår att välja mellan mina tre klänningar..

Ha en supertrevlig kväll!
Matilda

dessa mingelbilder..


Filippa Labbe Eddie Jag Veronica

Filippa Labbe Eddie Jag


Veronica och Jag, ser vi inte lite lika ut?!

me loves you

i'm surrounded by your embrace,
baby i can see your halo,
you know your're my saving grace..

You're everything i need and more,
it's written all over your face

i'm never gonna shut you out



p <3 a





fan fan fan


vaknade med ett ryck av att mobilen ringde, 10:23 var klockan. fan fan fan, hann jag tänka innan jag tittade på klockan igen för att verkligen försäkra mig om att jag inte sett fel. Det hade jag inte. Sju minuter tills mötet på sandra, tur för mig att jag bor så nära. Väl uppe började jag få näsblod, verkligen trevligt, bara rann över hela golvet, haha, ingenting jag hade räknat med precis och hade inte direkt tid med det just då heller. Iallafall så hann dit på ungefär tio minuter, osminkad med en knut i håret.

Väl där blev förmiddagen mycket bra! vi ställde våra frågor, diskuterade kvällens händelser och tittade sedan på lokalen ihop med ägaren. Var sedan kvar där i nån timme för att titta över lite saker själva som vi funderat på, jag intog catwalken och började posa för att känna på hur det kändes, haha, medan sofie tog tiden för hur lång varje ingång ungefär skulle bli. Ringde ett par samtal och det sista verkade ha fixat sig bra efter det. Vi kollade över alla utrymmen och hur vi skulle möblera. Det här kommer verkligen att bli skitbra! väldigt stort är det och verkligen mysigt. Catwalk med ljus och ljud osv. Det här får ni verkligen inte missa.
Kolla vår hemsida, www.projectsharing.se, sålänge!

nu ska jag äta, sen ner till stan och sedan plugga teori,
Matilda

God damn you're beautiful

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me


that's what friends are for


min underbara vän nathalie har skrivit ett inlägg ikväll som verkligen var värt att läsa. Speciellt för mig kanske som, en stor del av inlägget var riktat till. Glad blev jag! undra om jag verkligen uppfattas som sån hjälpande och omtänksam vän som jag utger mig för att vara och verkligen försöker och vill vara..förhoppningsvis ibland :)

hey, that's what friends are for!

det är över nu


..här sitter jag och sjunger på det är öveeer nuuu med gyllene tider, vadå sommarkänsla! min dag har förresten varit toppen idag också, bortsett från ett par saker som jag är mindre stolt över..

◊ missade mattelektionen vid kvart över åtta på morgonen, jag måste verkligen ta tag mer i det hela. usch, inte min favvo!
◊ ätit dåligt idag dessutom, på grund av sjukt äcklig mat i skolans matsal. brr.
◊ var aldrig och pluggade på körskolan som jag skulle..inte idag heller.
◊ jag upptäckte att mitt konto är fyllt med endast 15 :- sen när blev jag slösig när det gäller pengar? tydligen nu..

typiskt också då jag hittade massa fina saker i stan som jag bara behövde ha idag helst.. la undan två plagg på gina som jag ska köpa imorn, efter att mamma bidragit lite och sådär så :) hittade också underkläder på H&M som kommit in, vårnytt, ljusrosa och blommigt! måste bara ha de där sakerna!!

Så vad lär man sig utav detta? joo;
jag ska skaffa mig tillbaka min motivation, dansen börjar snart igen och jag hoppas innerligt på att motivationen kommer tillbaka med träningen! matte-motivation och allmän skola/teori-motivation alltså. äta mat, mycket, vilket problem va? ja faktiskt för mig..ibland. Börjar bli bättre på det tack vare eddie :) eller snarare hans mamma med hennes mat, haha. Spara pengar! Balklänning, studentmössa etc..var och kollade klänning idag förresten, bröllopsbutiken, inte mycket alls i min smak, vet knappt vad min smak är men lite prinsess-aktig klänning, rosa antagligen, med lagom mycket detaljer tror jag..ska se i sthlm nästa helg hade jag tänkt. Nu ska jag fixa lite saker på datorn, sedan blir det sova rätt tidigt, måste skärpa mig med sovtiderna också dessutom. Dags nu..

musik i massor. städa garderoben, städa rummet, plugga inför nästa veckas prov .m.m. finns massor att göra. Nu koncentrerar jag mig dock mest på morgondagens möte på sandra inför modevisningen! KUL ska det bli. Börjar närma sig nu.. hoppas verkligen att ni läsare kommer dit också, om ni har möjlighet då :)

PUSS
Matilda

Lyckorus!


idag har det varit en helt vanlig..tisdag är det jaa, men ändå inte alls. Morgonen började med smått panik och stress i väg till skolan, så länge som vanligt ja, väl i skolan var det svenska på schemat. Fick tillbaka vår nationella övning -uppsats om saga & sanning och jag fick minst sagt positiv respons på den. Fick höra att den var det bästa jag skrivit hittills som min lärare har läst av mig och fin disponering, substans, inledn./avslutn., mycket bra ordval och med dem orden plus lite till så stod betyget mvg + mvg + (två gånger!) jag kan inte säga annat än att jag är otrligt stolt över mig själv, som så många andra var som läst den eller hörde nyheten då jag inte kunde hålla tyst..hallå, jag är duktig på att skriva, jag ska bli bättre. tycker om det väldigt mycket faktikst, då det väl är någon uppsats eller bloggtillfälle jag verkligen sett fram emot, då går det undan..kanske borde satsa på journalistik after all? det tycker åtminstone läraren :) tackar för det!
som ni säkert förstått så gjorde det verkligen min dag, underbart härligt. Firade med semla och bulle, pyttipanna i matsalen dessutom jaa..hmm.

trafikskolan med systeryster i eftermiddag, mycket trams men kul hade vi! haha dock inte så mycket nyttigt gjort..eddie en stund och sedan mat med mammi och veronica nyss. ska tillbaka till eddie strax där jag ska sova i natt. mys :)

imorn ser jag fram emot att becka är frisk, rättskunskapredovisning med tjejerna (se fram emot vet jag inte men..) och fortsatt arbete med projektarbetet! har förresten bokat möte på sandra idag, torsdag morgon blir det att se över lokalen och catwalk .m.m. igen, ska bli sjukt kul! de mesta är faktiskt fixat nu med, butikerna, modellerna, marknadsföringen till stor del.. så kul! hoppas på en allmänt trevlig dag imorn.
PUSS på er

Matilda


Lördags på Bistrobar

moi



Första bilden älskar jag, andra ser jag lite översminkad ut men det positiva är att den var helt oförberett tagen.
Dollhouse preimären!

back on track?


hallo!

fick höra idag att det är tråkigt att vi bloggar så lite nu för tiden och att många saknar oss, kul att höra, haha, kanske borde ta upp bloggandet lite mer nu igen då, prioritera bloggandet före annat ibland, kan nog vara nyttigt.
iallafall, allt rullar på och livet leker. skolan har satt igång igen vilket verkligen märktes av idag, så sjukt skoltrött nu sista terminen så det inte alls är sig likt, hmm, höll på att somna minst 10 ggr idag under skoldagen dessutom, sover alltså lite för lite..vänt på dygnet och det då va. ni vet så man verkligen rycker till, var nog rätt nära o trilla av stolen..tänkte bara undra om någon såg då jag ryckte till, haha, jag är sjuk ibland.
sovit lite hos min pojke efter skolan, behövdes verkligen. bowling med han och hans/mina vänner nu i kväll också, gick ut lite segt men avslutade skitbra, vann med mina 130 poäng på sista serien och med det är jag nöjd! mest för att jag slog eddie såklart, haha, ibland ska man passa sig med kaxigheten tror jag allt! (L)

min helg har varit toppen, mycket eddie och tjejkompisarna, utgång med dem i lördags på dollhouse premiären, veronica (utbytesstudenten) var då också med. Hade jättekul! hon också hoppas och tror jag :) känns bra att ha hennes boendes här, man tänker ganska mycket på ifall hon trivs och sådär, känner att ansvar bara..men det fungerar fint!

i veckan är det lite plugg, teori på körskolan, eddie, vännerna och projektarbetet som står på schemat!
shoppa lite vårnytt hade inte vart fel, både jag och lina feel like det inte finns några kläder alls i garderoben för tillfället, sucks! det får nog dock vänta till nästa vecka..mycket projektarbete alltså, vår modevisning. Project sharing på facebook, besök och bli medlem :) kommer bli en toppenkväll! can't wait.

Godnatt,
Matilda


mössa


mössa var ordet
 nu, ut i snön!

härlig vintermorgon ;)


solen skiner, mycket snö, allmänt kallt..man vill liksom bara gå ut samtidigt som det tar emot. Varma kläder är ett måste, ca. -15 c enligt mammi, får därför bli både mössa halsduk och vantar idag. Varmaste skorna som inte alls är så varma får det också bli.
idag gäller stan för min del, ska möta upp nathalie, var ett bra tag sen. trevligt :) kolla in rean för en andra gång, som jag hoppas blivit lite bättre vid det här laget och sola bland annat.
ska nog inte titta efter något specc, inga fler vintriga kläder nu bara. Sugen på lite vårnytt! Ikväll blir det min pojke om han kommit hem (?) förhoppningsvis..annars tjejerna antagligen :) bara tre dagar kvar på lovet, dags att njuta!

hör av mig senare,
Matilda

Längesedan...igen


två mycket positiva nyheter, därav bloggandet, hinner faktiskt inte med det..kanske blir bättre nu till skolstarten igen.
nyss hemkommen från malmö, underbar vecka med eddie och mina vänner under nyår .m.m.

Två mycket positiva nyheter alltså.

♦  400 kr vunna på Blackjack igårkväll på Ice i Malmö. Första gången för min del dessutom, vadå nybörjartur?
♦  Veronica från brasilien flyttar in imorn, idag har dem ägnat sig åt att fixa fint hennes rum, medan jag åkte tåg..

Jobb på village, träffa tjejerna, bleka mina tänder /på nåt sätt) /klippa mig om jag hinner, träffa eddie då han återvänder.

Mentalt förbereda min inför skolstarten igen också. mest vad det gäller sovtiderna..total vänt på dygnet. Godnatt!

Matilda