warwick avenue


tisdag idag, skoldagen gick hyffsat fort..svenska, affärsjuridik och naturkunskap. fick tillbaka det första provet för terminen idag, alltså det i naturkunskapen, ett VG blev det för min del och jag är sjukt nöjd med det då de flesta fick lägre betyg än så och då jag inte alls tyckte att jag kunde/fattade så mycket som han ansåg. Men det är väl sådan jag är.. tror att jag kan mindre än vad jag egentligen kan, jaja, positiv överraskning!
även övningskörningen efter skolan senare gick hur bra som helst, för en gångs skull.. nej men det kändes riktigt bra :) så imorn är det körlektion igen, och den ska fasen inte gå dåligt. RÄTT inställning känner jag att jag har nu också, gäller bara att tro på den med. Jaja, Det gör jag. Punkt slut ;)

gyros i bröd blev dagens höjdpunkt, längesedan jag var så mätt som jag var tidigare idag, haha, yummie! one tree hill blev det även idag (tittade på det igår första gången och blev verkligen fast), alltid tove som pratat så mycket om hur bra det är och jag måste erkänna, håller verkligen med! Great!

allt är upp och ner men ändå som det brukar vara. nästan. hmm, Jag säger som jag alltid sagt  "det löser sig, nån gång."
and i suppose so..

warwick avenue - jättefin låt! Duffy.

Godnatt!
Matilda

höst -08


plånbok


over-knees

plånbok och over-knees från H&M

nattinatt

dags att sova. i natt ska jag bannemig sova gott, heeela natten. punkt slut.
saknar min älskling, du är bästbästbäst. <3 alltid. (nästan, haha!)

imorn är det tisdag, sovmorgon, efter skolan blir det antagligen stan (för att hitta ett par skor och lite sånt, annars blir det köp via internet) eller körskolan för teoriplugg. eller både och ;)
PUSS på er
natti

Matilda

dagens outfit





linne med volanger H&M
kofta i marinblått H&M
jeans (nya!) Cheap Monday
halsband (present) Pilgrim
    
/Matilda

my baby!


äntligen hittat en riktigt nice bild på min digitalkamera som jag fick i födelsedagspresent av momo mofa=)
like it a lot!

so here it is:


Rosa liksom (?), aldrig varit någon av mina favoritfärger, snarare raka motsatsen men erkänn, den är grymt snygg!

/Paulina

new pair of shoes





Dessa snygga pjucks är nu mina..
ohh, i'm happy!

vill passa på att tacka snällaste mammi för hennes bidrag ;)

Have a nice evening folks!
P

no stress



grymt bra låt , mycket passande just nu..



Måndag


sjukt tröttsam dag för min del idag. har verkligen inte sovit gott, somnade sent och vaknade redan halv sex utan att kunna somna om (inatt igen..) somnade sedan om tillslut men då ringde klockan efter bara tio min. suck. vetinte om jag har för mycket att tänka på just nu, kan nog bero på det, eftersom att jag inte kunnat koncentrera mig bra i skolan idag heller, varit för trött, och körlektionen gick åt h-lvete. hoppas minst sagt på en bättre dag imorgon.

när jag tillslut kom hem idag tog jag på mig myskläder och kände bara för att krypa ner i sängen med täcket över huvudet och inte vakna igen på ett bra tag. men men, här sitter jag nu och vaken är jag, nästan iallafall, väntar på att lucas ska komma, vilket jag hoppas kommer att få mig på bättre humör :) lite godis hade inte vart helt fel heller. och idol på tv! så får det bli.
jag och syster har hunnit med lite tv och att fota kläder och accessoarer som ska upp på tradera senare ikväll, det får ni hålla utkik efter sedan!


mycket i huvudet som stör + (tillfälligt) dåligt självförtroende är ingen bra kombination. usch. tack tjejer för att ni alltid finns där när jag behöver er, det är ni bäst på! Puss!

Matilda


good night


dags att sova för min del nu, upp tidigt imorgon plus att jag har körlektion efter skolan. suuuuck.
måndag imorn, ny vecka, nya möjligheter. haha. kanske inte. Sov gott!

Matilda

shoes.shoes.shoes


liknande jag vill ha

liknande dessa skor är det som jag vill ha, blir nog köp av några av dehär, lutar mest åt de längst till höger.
vad tycker ni?

/Matilda

helgen


hejsan!

lite tid för att blogga nu på en söndag, brukar bli så.. helgen har jag dock haft fullt upp, brukar ju bli så också tyvärr. Igår jobbade jag alltså, tog en fika på skafferiet med lucas efter jobbet, så mysigt! gick sedan en promenad hemåt, packade ihop lite saker och åkte sedan taxi (!) eller ja, med max i en taxi, hem till honom. Åt middag tillsammans med hans mamma bror och hans flickvän från sthlm, max och mormorn. Gott och trevligt trots tråkigheter..
jag somnade sedan ganska tidigt, började titta på en film och åt lite godis, sedan sov jag jätte dåligt. vaknade vid halv fem och kunde inte somna om, drömde något hel konstigt som jag inte ens kan prata om, haha, usch då.

somnade sedan om och sov länge, så har inte hunnit med mycket alls idag. mammi och ojen hämtade mig sedan hos lucas, vi åkte och handlade och lagade GOD mat. Sen har jag spelat spel med lillebror, gulligast är han :) nu håller jag på att kika efter skor på nätet eftersom att det inte finns några snygga alls här i kalmar..går inte så bra ändå. Någon som har tips på någon bra sida, så är jag tacksam. Ska fortsätta med det nu och sedan duscha. Visar en del fina modeller jag hittat sen!

kom på att jag skulle hunnit övningsköra också ja...hmm.
PUSS!
Matilda

Saturday


hejsan på er :)

är på village nu, inte jätte toppen med jobb dagen efter en sån kväll som igår, men det funkar ;) gårkvällen blev verkligen sjukt bra, tycker jag :) mycket folk, trevlig stämning, hyffsad musik.. great! tack tjejer <3
hade på mig en svart tubklänning från Topshop och över min spetströja från monki, guldigt berlockhalsband från pilgrim och svarta lack-heels till det :) fick komplimang för klänningen inne på toaletten bara efter 2 min at palace, så gulligt, då var det verkligen en sista minuten outfit också då jag bara plockade ihop ngt eftersom jag inte kunde välja vad jag skulle ha..haha! anyway, kul hade vi!

idag är det jobba till fyra som gäller, möta lille lucas efter det och då blir det hem till mig och hämta some stuff sedan hem till honom, så längesen! myspys.

bloggar senare om jag hinner, annars imorn då jag har mer tid att berätta om shoppingen och gårkvällen.

/Matilda

shopping + handboll


Blev en shoppingtur efter skolan tillsammans med syster, efterlängtat :) handlade inte särskilt mkt med tanke på att lönen just kommit men känner att det är så mkt jag vill ha just nu så det gäller att hålla hårt i pengarna! skor, halsduk, vantar, färgglad kofta, jeans... det tar liksom aldrig stopp på vill ha:et :p men en jättesöt lila/blå basker blev det samt en rutig mångfärgad kofta, inte alls min stil egentligen kanske, men måste medge att den var riktigt cool på, tyckte även syster :D wee

sedan blev det hem och byta kläder för att sedan cykla till sporthallen och se seriepremiärsmatch i handboll kalmar-växjö. riktigt kul och kalmar var duktiga (spec min:) trots att de förlorade...

imorgon bär det av till karlskrona (blir där lördag-söndag) ska bli hur mysigt som helst :D hoppas på de!

tänkte lägga in dagens två outfits i bloggen men givetvis är jag inte så pass tekniskt att jag klarade fixa bilderna som det är bestämt att de ska fixas enligt syster (och mig) haha, så det får bli systers uppdrag att genomföra åt mig under morgondagen. hoppas ni inte blir alltför ledsna över att vänta en dag extra!

ha en fin helg!
/Paulina

shopping / utgång!


heeey.

stan efter skolan, shoppat endel som jag visar sedan.. kom på att jag glömt visa det jag köpte sist med, kommer samtidigt!
kebaben med syster, mycket prat och kycklingsallad, första gången jag åt där, INTE illa ska jag säga er!
i kväll blir det utgång! woohoo! Palace med tovish och beckish :) see you there.


ha en trevlig kväll,
/Matilda

25 september


hejsanhejsan!

inte hunnit med bloggen alls idag, men som tur var hann syster :) goodie! skolan började med projektarbete där vi fortsatte med allt kring barnhem och evenemang med modeshow. Detta kommer att bli great! jag säger bara det :) KUL som fasen är det också, vi är bästbästbäst! har sedan, nu ikväll, diskuterat en massa med mammi och pappi vad det gäller sponsorer och annat, kommer bli sjutk stressigt och vi har nog gett oss in på ett minst sagt STORT projekt men jag vet vi klarar det!

skolfoto i slutet av dagen, skit som vanligt, haha, sitta ner i mitten för min del, såklart, som alla andra år. Kortast och syns bäst på hela fotot. Kan det bli bättre?! Skulle inte tro det vaaa..
hoppas på det bästa men med tanke på tidigare år ska jag nog inte hoppas på för mycket, eller ens hoppas alls, haha!

jobb på village hos mammi på eftermiddagen, så stan får bli imorn! LÖNEN har kommit ju :) efter två timmar med upppackning av varor och stående i kassan blev det hemåt med lucas, umgicks någon timme sen blwev det affärsjuridik och discodans för hela slanten. Ger verkligen järnet på lektionerna nu denna terminen, så jäkla kul! sjukt bra koregrafi och sjukt bra musik.
Här kommer dagens lektions låt, c'est super!

head over heels


sov sött ;)
Matilda


dagens' stickat




Dagens outfit:

Stickad tröja (gjord för hand av min kära mammi när hon var i min ålder)
Brunt flätat skärp gina tricot
Svarta glansiga strumpbyxor h&m

Fått mkt beröm för denna tröja idag, jättekul :D - tack!

/Paulina

nattinatt


efter att ha tittat en del på idol, ätit äppelpaj med vaniljsås, gosat lite med lucas och fixat lite på rummet så är jag helt slut.
dags att sova nu :) läst cosmopolitan klart har jag också gjort, och plockat ögonbrynen..laddat ner ny musik. Man hinner med en hel del om kvällarna ändå :p
imorgon är det projektarbete i skolan tre timmar, ser jag verkligen fram emot! Vårat projekt will be great :D
skolfoto imorn eftermiddag dessutom. Weeey!
min skojakt fortsätter..halsdukar måste jag också ha snart alltså. LÖN imorn på tal om det, kanske blir stan efter skolan?

nattinatt
Matilda

fina naglar och körlektion

hey there!

nyss hemkommen från dagens äventyr, bloggar lite fort för jag är jätte hungrig!
dagen började dåligt med mensvärk och hemma i sängen, tog mig upp till andra lektionen (då jag missat matten..) och hade redovisn./beskattn. och rättskunskap. Lunch med tjejerna i matsalen, tog mig till nagelsalongen "fashion nails", för att sedan sitta och vänta ett tag..var där ungefär i en och en halvtimme sammanlagt! tog lite tid med mina otroligt korta och fula naglar..skulle tagit en före och efter-bild men det hade jag ju inte tänkt på tidigare, nej. Men här kommer en efter-bild ;

naglar

Jag har alltså gjort en nagelförlängning (ingick förstärkning) med glasfiber värd. ca. 700:-

Supernöjd är jag med resultatet! Otroligt duktig och trevlig, Margurithe, tack så mycket :) men mest tack till min underbara pojkvän som finansierade och fantiserade ihop idén, jag älskar dig lucas!
Känns lite ovant nu, eftersom jag inte är direkt van vid att ha långa naglar så vissa saker kommer att bli lite kämpigt nu i början..som skriva på datorn, platta håret, sminka sig, knäppa knappar etc.. men snyggt är det! och det är ju huvudsaken ;)
körlektionen innebar backning och vändning på ängö, inte det lättaste. men bra gick det faktiskt :) kul!
nu ska jag verkligen äta.

Matilda

rund med rosett




Himla söt väska som föll mig i smaken helt!
129:-, och du hittar den självfallet h&m


/Paulina

Warwick Avenue

Detta är en himla bra depplåt, inte för att jag har något att deppa över just idag men.. ja, det skulle väl i så fall vara att jag inte mår riktigt bra och blivit hemma från skolan (och därmed även skolfotot som vi hade idag) om det nu är något att deppa för-.? Det finns ju faktiskt värre saker=) Nåväl, texten från låten med duffy kommer här:

When I get to Warwick Avenue...
Meet me by the entrance of the tube.
We can talk things over, a little time...
Promise me you won't step outta line.

When I get to Warwick Avenue...
Please drop the past and be true.
Don't think we're okay, just because I'm here...
You hurt me bad, but I won't shed a tear.

I'm leaving you for the last time baby...
You think you're loving but you don't love me.
I've been confused outta' my mind lately...
You think you're loving but I want to be free.
Baby you've hurt me.

When I get to Warwick Avenue...
We'll spend an hour, but no more than two.
Our only chance to speak, once more...
I showed you the answers, now here's the door.

When I get to Warwick Avenue...
I'll tell you baby, that we're through.

I'm leaving you for the last time baby...
You think you're loving but you don't love me.
I've been confused outta' my mind lately...
You think you're loving but you don't love me.
I want to be free, baby you've hurt me.

All those days spent together, I wished for better,
But I didn't want the train to come.
Now it's departed,
I'm broken hearted, seems like we never started.
All the days spent together, when I wished for better,
And I didn't want the train to come

You think you're loving but you don't love me.
I want to be free, baby you've hurt me.
You don't love me,
I want to be free,
Baby you've hurt me.


Den 24:e september idag också.. det säger mig mycket, vissa datum är bara speciella och kommer liksom alltid finnas där, no matter what <3

Nu blir de frukost!

/Paulina

Godnatt!


kvällen blev helt okej tillslut, ganska vanlig. mysigt att träffa lucas iallafall..köpte lite godis och gick promenad, sedan åt jag litegrann och duschade. nu har jag nyss fönat håret och ska lägga mig och läsa cosmopolitan :)

ser verkligen fram emot morgondagen, kort skoldag - nagelsalongen vid halv två och körlektion efter det vid kvart över fyra. Körlektionen kanske man hade kunnat skippa men jaja.. :p
i stan idag köpte jag alltså ett par jeans från cheapMonday som jag kollat ut tidigare, perfect! och en lila blus/tee från MQ. hittade en massa fina halsdukar, måste bara bestämma vad jag ska ha för färger och vad som passar till jackan..sedan blir det köp! också skor har jag kikat efter idag igen, vet vilken typ jag är ute efter nu. Måste bara hitta de perfekta! vilket är ganska svårt i lilla kalmar..

nehe, sova var det jaa! eller ja, läsa tjejtidning, YEEEY!

Godnatt :)

Matilda

Dagens outfit



jeans från replay
blus från H&M trend (lånad av syster)
kort kavaj H&M divided
väska (från thailand)

/Matilda

tuesday


Hey!
hemma från stan nu nyss, varit och solat och kikat kläder med becka efter skolan :) hittade ett par jeans (välbehövligt!) och en tröja. Kommer bilder :)

nu är lucas här. Fyra månader idag <3
så jag skriver senare igen, dagens outfit osv.
Matilda

mammi


Anette skriver: " tussen är bästa tussen "
min mamma är den bästa som finns. jag lovar.


-


kvällen blev att tillbringa i sporthallen trots min trötthet och huvudvärk, följde med syster för att titta på andrejs handbollsmatch, skojigt :) träffade också lucas en stund och åt lite mat.
har köpt godis och en tidning, nu blir det att fortsätta plugga, om jag orkar..
så jäkla mycket saker i huvudet nu, allting blir hela tiden bara värre. kommer det någonsin bli bra igen,som förut?
säg mig, den som vet..

godnatt på er, imorn ska jag vara frisk och gå till stan efter skolan. punkt slut.
Matilda

nümph black coat/jacket



here it is, min nya jacka. från nümph

sex and the city!


oooooh. filmen var verkligen underbart bra, tycker jag! ville inte att den skulle vara slut.. och då har jag aldrig varit intresserad av att se sex and the city-avsnitten tidigare någonsin på tv. ojojoj. den får vara kvar på datorn, lär nog bli att se den igen :) så mycket underbara ställen,snygga kläder, walk-in-closets och skor..bara det!
har hunnit med att äta mcdonald's som pappi kom hem med, tack så mycket! och pluggat lite..som jag ska fortsätta med nu.. lucas ringde desstom nyss och saknade mig. Sötnos!

har förresten fixat tid på nagelsalongen för förlägning av mina naglar på onsdag, innan min körlektion. Yeey! äntligen kan jag kanske måla mina (då) långa naglar i lite fina färger :)

nehe, dags att ta tag i plugget, kemi med allt vad atomer och molekyler heter..längtar.
Matilda

sjuk


sjukling idag, vaknade efter många om och men och orkade verkligen inte ta mig upp. gjorde det såklart ändå tillslut och kände mig inte alls bra..feber, ont i halsen och förkyldningen är kvar :/ tråkigt!!!
somnade om och vaknade för en timme sedan, åt lite frukost och vilade framför tv:n. blir nog mestadels vila och ta det lugnt idag, prov i naturkunskap B imorn så måste orka plugga lite också, frisk imorn till provet, ja tack.

nu ska jag titta färdigt på sex and the city-filmen. exciting :)
förövrigt är jag extremt trött på min mobil som inte fungerar som den ska då det står "SIM inaktivt" på displayen. Help? :s

lär nog blogga mer om ett tag..inte alltför mycket att göra.
hoppas ni har en bra dag!

Matilda

söndag kväll


idag har jag haft en såndär typisk söndag verkligen, inte gjort något speciellt men ändå hunnit med en massa! känns det som iallafall..vaknade runt tio-elva tiden med min älskling som då redan var vaken (helt otroligt då han alltid sover längre än jag gör) :p låg kvar och bara kände känslan av att kunna göra det utan att skynda sig till någonting. Tillslut blev jag för hungrig för det, frukost blev det då. Sedan började vi med lite söndags-städning, vilket innebar flytta om i skohyllan, ta ner sommarskorna och upp med höstskorna från källaren :) kom också överrens om att sälja en hel del saker på tradera framöver, jag har en hel del och mamma har flera väskor som ska säljas. Får bli nu framöver när vi har tid med det..hmm.
Sedan kom jag på att jag ville se sex and the city-filmen idag och lucas var då så gullig och laddade ner den, PUSS!
Vi lagade god mat, jag och mamma, tittade på FF-matchen mot IFK göteborg och sov lite i soffan, alla tre, mysigt. Efter det tittade vi på filmen, hann aldrig se hela dock, men det vi såg bara älskade jag! tyvärr inte lucas..men den var nog ändå helt okej hoppas jag..tjejfilm då :D

tänkte på gårdagen sen, hann ju aldrig med att blogga efter stan, jag var iallafall där en liten stund med mamma, kikade framförallt efter en jacka till mig, som tur var hittade jag en och sådär jätte lång tid tog det inte heller! Det blev en lite längre kappa svart/grå, skitsnygg, figursydd, smal, INTE i ull, från Nümph. Väl värd pengarna, visste på en gång att jag ville ha den! Så jag är nöjd :) ett par overknee-strumpor i lila från H&M blev det också. Fika på skafferiet med lucas och hans syster från malmö (jättekul att ses igen!) och bror och hans flickvän, jättetrevligt! hem en stund för att sedan åka till karro och se hennes jätte fina hus samt äta god tacos och spela spel och umgås med tjejerna. Verkligen lyckat, alltid så kul, såntdär, borde vi göra oftare! Blev bio sedan efter det också, lucas och hans två bröder och syster kom och hämtade mig, vi åkte till stan och såg "Tropic Thunder" som absolut inte var en film i min smak, men visst, gillar man att se inälvorna krypa ut ur kroppen på folk när de blir skjutna, väldigt överdrivet och skitäckligt, så ska man definitivt se filmen!

nu ska jag prata lite med systern, som nyss kom hem :)
nattinatti sen,
PUSS /matilda

Lördag


Godmorgon!

gårkvällen blev rätt sen då jag tillslut bestämde mig för att följa med på middagen trots allt. Mingel på K-store med champange och Guitarhero, haha. Vidare till Helen och Jörgen's där vi blev kvar ett bra tag..men trevligt var det! orkade inte riktigt vara på topp på grund av min förkyldning/feber men god mat och trevlig sällskap innehöll kvällen allt :)
efter middagen cyklade jag och lucas hem, köpte godis och tittade på en film, som tyvärr var en av de sämre jag sett..
somnade gott men sov dessvärre inge vidare då jag vaknat 100 ggr av förkyldningen plus att jag var hungrig. fattar inte det, åt mig verkligen MÄTT på kvällen men ändå blev jag så hungrig, aja :p

vaknade med nästan ännu värre förkyldning men det hindrar då inte mig ifrån att ta mig ner till stan idag, måste, jacka skor och jeans är verkligen akuuut!
ikväll blir det myspys hos karro, dit hon flyttat i berga, med tjejerna :) ska bli jättekul! troligtvis träffa lucas senare igen efter det.

nu har jag nyss tonat håret igen och ska fixa mig iordning, hörs efter stan då vi får se om jag hittat det jag söker..tveksamt alltså.

ha en trevlig dag!
Matilda

sick and tired


inget stan för min del idag , nono. nu sitter jag i min säng med feber och en jäkla förkyldning..nice :/ ingen ork till något alls, typiskt att bli sjuk just nu..kunde det inte kommit innan i veckan? typ i måndags då vi har tråklektioner och allt är allmänt jobbigt bara..tydligen inte. iallafall, lite naturkunskap har jag orkat plugga, annars inte mycket mer..
hittat på något att ha på mig ikväll iallafall, mjo, orkar egentligen inte fixa och hålla på men måste väl, litegrann trots allt, ändå middag och det :)
hade kunnat bli palace med tjejerna ikväll annars, hade inte varit helt fel det heller..ibland måste man väl välja, eller inte det heller kanske, sjuk är väl inget man väljer direkt. anyway, lugn kväll blir det för min del.

svart blir kvällens outfit at helen och jörgen's, svarta cheapMonday byxor, svart spets tublinne och svarta rosettörhängen. Skor jaa, hade gärna haft på mig ett par stövletter från H&m eller Bianco, men icke, får bli ett par pumps eller något.

nu ska jag vila litegrann..
Matilda

Mingel på BistroBar



(syster sandra filippa jag)


(syster viktor jag)


fredag = ledigt


hejsanhejsan!

toppen-dag idag, soligt ute, inte alltför kallt och såklart, ledigt! vaknade tyvärr upp jätte förkyld, inte lika toppen men men.. dansade igårkväll sedan jaa, sjukt rolig koregrafi och mycket bra låtar, man vill liksom ge allt! så det kommer nog funka bra med dansen i år, känns det som. efter dansen cyklade vi hem, umgicks med lucas och sen somnade vi ganska gott. idag hade jag tänkt ta mig till stan efter att mitt nya VISA kort har kommit så har jag pengar att röra mig med igen (a) great!

ny jacka, jeans, hört/vinter skor, stickad kofta och halsduk/mössa/vantar är det mest akuta just nu. Hmm. Har inte hittat nästan något av det alls som passar mig och min smak. halsdukar/vantar och mössor finns det ju gott om, jo, både MQ H&M och Bianco har en hel del snyggt i lila/orange/senpasgult. Hmm. Vill ju gärna matcha med jackan också, problemet är bara att jag inte har en aaaning om vad för jacka jag vill ha. Måste helt enkelt bara ut och kika och testa allt. Det får bli idag. Om jag nu hinner vill säga.. i eftermiddag eller ikväll ska jag på invigningen av K-store (apple butik) som nyligen öppnat där min lille pojke jobbar. invigning med middag på Helen&Jörgens, trevligt :) what to wear? hmm......

skriver senare igen, efter stan (om det blir stan).
Matilda

it's allright, i'm allright


Ibland är dansen bara helt underbar. Det finns typ inget som får en att bara släppa alla tankar och fokusera på ett sådant sätt som att dansa.. kände mig totalt depp tidigare idag och nu mår jag super :D och detta orsakat av ynka en timmes dans såhär en torsdagkväll, unbelieveble.

Imorgon blir det staaaan med min och på lördag ska jag jobba :) lönehöjning nu med, sedan man gått och fyllt 18. det är STORT;)

Nu blir det musik och lite plugg (?) kanske..

Godnatt
Paulina


whoa

Mysig dag igår. kvällen blev som hastigast bestämt en partykväll och syster&jag drog till bistro :) träffade sandy och filippa på km och sedan blev de bistro och snart mkt foooolk. so nice!

KPT dag imon. så imon ska jag sova uuuut :D

Nu blir de dans och sedan lite godis och film förhoppningsvis.

/P


almost friday


hejsan!

nästan fredag idag för min och många andras del, jaa! KPT-dag imorgon och är därför ledig :) sista skoldagen i denna vecka var alltså idag, shit vad det går fort, underbart :)
har varit ganska trött av mig idag men det har gått bra med koncentrationen ändå tycker jag, kanske mest eftersom att vi haft icke så ansträngande lektioner, projektarbete på morgonen i tre timmar med tjejerna, vi är bäst, det kommer gå skitbra! efter det långlunch och sedan rättskunskap, intressant faktiskt.

hann aldrig med bloggen igårkväll igen sen eftersom jag och paulina plötsligt kom på att vi skulle ut på Bistrobar iallafall :) det blev att fixa i ordning oss lite snabbt för att sedan ta oss till KM, vidare till Bistrobar.
mötte upp sandy och filippan, det var rätt segt i början men kom sedan igång rejält, sjukt mycket folk och sjukt bra musik! I LOVE R'N'B! mest äldre kändes det som, haha, lilla jag.. men en del man kände också, roligt!
dansade dansade och dansade tills klockan blev lagom mycket och då tog vi oss en promenad hemåt, jag och syster! skit kul kväll ändå, bara en onsdag sådär gå ut och dansa lite. NYKTERT var det också på grund av körlektionen 9.15 i morse. den gick förresten jätte bra också, trots att dragläge i backe är liteee klurigt.
nu väntar jag på lucas, mys med honom ikväll eftersom det är ledigt imorn! efterlängtat.
dansa senare också, "when i grow up i wanna be famous i wanna be a star.."

Matilda

memories


jag

valborg 2008 öland


girltalk and smoothie

god eftermiddag på er :)

min skoldag har gått fort, helt sjukt vad lite tid vi är i skolan nu sista året, tre lektioner med avslut klockan 12.15! mycke bra :)
bestämde oss för lunch i stan och det blev ströget, jag tove becka maggan och sofie. MYS! pizza för min del, lika gott som alltid, fortsatte sedan att sitta kvar..lääänge. tror vi satt där i över två timmar, tjejsnack när det är som roligast! efter att ha pratat så jag fick ont i halsen och blev hes tog jag min cykel hem och kände mig bara så äcklig på alla sätt, fråga mig inte varför, haha, iallafall så blev det en lång dusch med rengöring hårinpackning peeling och allt såntdär, så nu är jag totally fresh ;p

Onsdag idag jaa, pratades om utgång ikväll, har dock kärlektion i mornbitti..skulle vara det som hindrade mig isåfall och kanske lite kenpigt folk på det, bistrobar också..inget favvoställe vad det gäller dans, men vad vet jag! i love R'n'B premiären ikväll ju! borde vara en hel del kul folk också kanske, och bra musik på det.. en bistrobar tröja med just texten i love R'n'B (fyndigt va?!) fick jag idag också, tackar för den :)
får väl se. just nu är jag inte på topp för utgång..prata med syster när hon är hemma igen och se..

nu har jag nyss ätit mat och hallnsmoothie på det, yummie yummie!
byyye
Matilda

Morning


trött idag med, som alltid när vi börjar 8.10..
platta håret nu, sen klä på mig, frukost och iväg!
i går kväll övningskörde jag i över en timme med mammi och lucas. han sov här sen, mys, trots min trötthet..

senare,
Matilda

grand opening (!)

Ja en grand opening var det sannerligen idag då newyorker slog upp portarna... sällan sett så mkt folk samtidigt i någon av kalmars butiker som idag på newyorker, men jag måste medge att jag är rätt besviken. Jag menar, newyorker i köpenhamn var inte mycket att ha och att det kunde vara värre än så trodde jag knappast men där hade jag fel. Ett fåtal snygga accessoarer hittade jag dock, men det blev inget köpt pga långa köer och alldeles för hög musik (=huvudvärk)

Förutom en liten shoppingtur istan med Filippa och Karro (tilda anslöt sen hon med) så har jag hunnit med en fem-timmars-lång skoldag samt att umgås med min favorit (a) ikväll tar jag det jäkligt lugnt eftersom jag är grymt förkyld (på nytt) öhhhhh. när ska det gå över helt?!

imorgon blir det lite övningskörning och plugg
torsdag blir det ungefär samma, körlektion o studies plus discodaaaancing till kvällen!
fredag är en härlig dag, alltid, speciellt denna veckan då det är KPT-dag, vilket innebär ledigt hela dan :D weeeee

Godnatt älsklingar

P

it's over

bästa låten just nu. bäst bäst bäst, ingen protest!

We've run out of words, we've run out of time,
We've run out of reasons, really why we're together,
We both know it's over baby, bottom line,
It's best we don't even talk at all, wooh.

Don't call me even if I should cross your mind,
I'm in love, I don't need to hear your voice on my messages,
Lets just call it quits, it's probably better so,
If I'm not returnin' your calls it's 'cause.

'Cause I'm not comin' back I'm closin' the door,
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore,
I've got the picture phone, baby your picture's gone,
Couldn't stand to see your smile, everytime you dialed.

'Cause it's over, (over)
you know it's over this time, (this time)
So when you call I'm pressin' 7,
Don't wanna hear your messages, (messages)
I'm tryna erase you from my mind, (my mind)
'Cause it's over, (over)
I swear it's over this time, (time)
So don't keep callin', leavin' messages,
Don't want to know where you've been,
Baby 'cause it's over. (over)

/P


rainy day


hallå hallå :)

regn ute hela dagen i stort sett, men idag har det faktiskt inte lyckats påverka mitt humör! glad hela dagen lång :) kort skoldag, med hyffsat lugna lektioner, affärsjuridiken kändes väl lite jobbig ett tag då jag höll på att somna och var tvungen att sitta och stampa med foten hysteriskt i golvet för att hålla mig vaken. Haha! men annars så :p

efter skolan blev det stan, hälsade på lille lucas som vi bestämt för att sedan vandra vidare mot NEW YORKER som hade sin grand opening idag i baronen här i lilla kalmar :) hade inte några särskilda förväntningar då jag märkt tidigare att det inte riktigt var min smak, deras kläder, så jag blev faktiskt positivt överraskad då jag ändå hittade en del som var fint :) speciellt ett spetslinne jag fick med mig hem, vitt sådant. har ju min svarta spetströja från monki nu med så..spets spets spets! dessutom hade de fina underkläder, billiga också!
nu har jag ätit mcdonald's med syster och sen kom andrej, de åkte hem och jag är nu på village. ska vänta på mammi, gå i några butiker med henne, sedan övningskörning och hämta min cykel på stagg .m.m. kanske hinna träffa lucas lite med, förhoppningsvis!

PUSS
Matilda

happy birthday to us!


födelsedagen!

på födelsedagsfesten
matilda och paulina


ännu tröttare


godkväll på er!

min dag har inte varit särskilt spännande, förutom paketet som jag var och hämtade tillsammans med lucas förut! det var från faster i göteborg, kläder från monki (mycket sånt på sista tidenm, det gillar vi!) och en jättefin kalender, även den därifrån. Ett superfint skärp i form av ett flätat snöre i brunt, en lite längre större t-shirt med grafiskt tryck (som lucas gillade skarpt..haha) ett linne, som jag tyvärr redan hade så det får bytas (det svarta med rosorna) och sedan min älskade spetströja i svart därifrån! den var nog det bästa :D så som jag velat ha den! äntligen.

nu är jag extremt trött, skulle kunna somna vilken sekund som helst. Lucas åkte rätt nyligen hemåt..tomt. Men kul har vi hunnit ha ikväll en stund ändå, haha, tarsan då! tarzan? heter han kanske jaa :p kom på att jag glömt berätta om hans jättefina present till mig på födelsedagen, jag ska få nagelförlägning! hade inte kunnat bli bättre present till mig ju! en dag med honom, (god mat), bio och nagelförlägning, förhoppningsvis redan nu i veckan! underbar är han <3

imorgon är det tisdag, sovmorgon (!) och annat skojigt..vad vet jag inte än :)
Godnatt gott folk,
Matilda

tröttis-dag


hejhej :)

vaknade upp i min stora säng idag igen (underbart!), den är verkligen så sjukt mysig att jag kände för att ligga kvar och somna om på morgonen idag till och med, och det måste då vara första gången för jag är verkligen morgonpigg av mig annars :p men inte idag neej, sjukt trött efter att ha sovit lite för lite i natt igen.. men gosigt då :)
skolan kände rätt jobbig till en början med bara tråklektioner och inget annat vettigt alls. men med dagen förbättrades det mesta, vi hade kul som vanligt, idag åt ingenting alls, haha, men det behövs ju det med, speciellt när man är trött :D
hyffsat god mat i matsalen för en gång skull också.
efter skolan tog jag mig in till stan (1 minuts promenad :p) och fixade lite ärenden. Först till H&M för att byta en kjol, eller rättare sagt lämna tillbaka den, en svart plisserad med spets, som jag fick av sötsyster i födelsedagspresent. Sjukt fin men dock inte så användbar och rätt obekväm..tyvärr :/ det får bli något annat kul för pengarna som hon får hjälpa mig med sen!
efter H&M blev det banken, känner mig jätte vuxen nu, beställt ett nyy bankomatkort, VISA-kort (!) och internet/telefonbank med säkerthetsdosa. Ojojoj.

cykla hem, äta efterlängtad mat och sedan tv i soffan. ska bara ta det jätte lugnt i eftermiddag, så trött så.. kallt är det med :s uscha. Lite FRIDA-läsning och redigerande av bilder sedan födelsedagen står på schemat, ska också orka med att hämta paket på posten från faster i göteborg. spännande!

pussnuss
Matilda

lite födelsedagspresenter






fotobok från mammi, åhlens muggar från tjejerna, indiska
apple iPod socks från lucas, k-store solpuder från farmor, guerlain
armbandsklocka från mormor&morfar, ur&penn skål i glas från syster, lagerhaus

   /Matilda

sunny sunday


hejsan på er!

idag vaknade jag otroligt bra efter att ha sovit underbart skönt i min nya stora säng! självklart med min lille pojke brevid med :) söt, så söt! dagen har tillbringats mycket i stan och mycket på ikea. åkte in till stan med mormor&morfar, farfar och syster, hälsade på på village, bytte min klocka jag fick igår till en annan mycket fin, gick till Gina och MQ. hämtade mitt bankomatkort på Bistrobar, åkte till ikea för god lunch och fika med mormor morfar och farfar, de åkte hem, jag och lina fortsatte inne på ikea någon timme. åkte bussen därifrån med lite småsaker, kudde filt och påslakan till nya sängarna. Great!

nu har jag kikat lite på presenterna, fixat och provat lite saker, snart kommer nog lucas hit från ADDI :) mums.
nytt från village blev det med hem också, choklad-fondue i silver! sjukt fin och sjukt gott, så ikväll ser jag fram emot frukt doppad i vit choklad :)

PUSSNUSS
Matilda

those magic words

rubriken blev dagens grej. i'm happy!

gårdagen blev totalt jättelyckad, festen likaså. Trevliga människor, fina presenter och en god stämning! Bistrobar vid elva tiden, helt okej, men de är ju oftast så att de är roligare innan man drar ut.. så även igår. Blir ju inte att alla håller ihop sen plus att det var sjukt mycket folk på liten yta vilket försvårade det hela ännu mera. Liten tråkig incident inträffade även under kvällen, men.. what goes around comes around liksom. Det är nog sånt man får räkna med om man inte sköter sitt. Tråkigt bara att saker och ting ska gå ut över folk som egentligen inte har med saker och ting att göra.. men visst vänskap sätts på prov.

Det handlar om att ge och ta, och en del människor tar mer än dem ger, andra ger mer än dem tar. Har funderat på vilket som är värst ibland, värst för andra är nog alternativ ett, värst för en själv är nog alternativ två. men som sagt, det är väl så att vänskap sätts på prov.. hade bara väntat mig det hela lite annorlunda kanske.

Ny (bred) säng blev en av födelsedagspresenterna.. mycket uppskattat :D kommer en hel del andra fina presenter på bild snart också..

Liten del av släkten här idag med, tack så jättemkt för alla fina presenter! (Bland annat en jättesöt digitalkamera i ljusrosa (!))

Sovgott folks

P


Födelsedagsfirande!


Godkväll alla :)

just nu sitter jag i min extremt stora och mysiga (nya) säng och har just pratat med becka i telefon ett bra tag :) så mysigt! dagen har gått rätt fort, mycket att fixa med, sedan kom gästerna och vi åt god mat. Firade oss (mig och syster) litegrann på födelsedagen med presenter och sång :p så kul att träffa släkten igen, blir inte så ofta nuförtiden tyvärr..

finfina saker har jag fått :) om inte allra mest från min pojkvän, 10 rosor och ipodtillbehör i mängder till min nya iPod nano som inte ens anlänt i butik än! Oh så kul! Rosa ska den vara med!
presentkort på makeupstore, kläder, fotobok, klocka, pengar, jellybeanskål, smycken.m.m är vad jag fått :) helnöjd med det! återkommer om det imorn.

nu ska jag lägga mig, sjukt trött efter gårdagen/natten..
imorn blir det sova länge och lugnt. SKÖNT.

Tack alla som bidragit till min underbara helg, kunde inte blivit bättre!
Godnatt på er,
Matilda

LYCKA


Total lycka. jag börjar ha sån tur med saker, på sista tiden, tappar bort allting (jaa, det är något jag är bra på) men hittar det snabbt igen! :D goodie!

" sweet revenge "


Födelsedag igår! kunde inte blivit bättre, tack alla för en fin dag och en sjukt rolig kväll! alla som var på festen, tack för presenterna, ja må dem leva-sången och tack för bästa umgänget :) äntligen en ny säng också, stooooooor :D
min mammi och pappi är fan världens bästa, så som dem ställde upp för mig (oss) igår, älskar er!
Bistrobar, superkul, tack för drinkar och danser! bättre syster än min egen finns inte.
födelsedagsfirande idag med nära och kära :) underbart!

mina tjejer är dem bästa som finns, ni finns där, alltid <3
ni som svikit vet nog om det själva.. and i don't know what to say.


Lucas Vallgren, fucking amazing

Matilda

B-day, finally?!

Det finns inte så mycket mer för mig att skriva om här idag förutom att....

IDAG ÄR MIN ARTONÅRSDAG OCH JAG ÄR GLAD. (och det tänker jag fortsätta vara tills dagen är slut)

oh, en sak till..

IKVÄLL BLIR DE FEEEEEEEEEEEEEEEEEST MED MINA BÄSTA :D

Ha en underbar dag syster <3
du är absolut bäst

/Paulina

bättre sent än aldrig


heeeej!

det var ett tag sedan sist nu, har haft fullt upp (som ofta nu för tiden) men nu kände jag att jag hann med bloggen trots att jag har mycket att göra i eftermiddag med.
gårdagen spenderades i stan, hela dagen lång med beckibeck :) var innan desss i skolan och på körlektion. Körningen börjar gå riktigt bra nu faktiskt, kul, kändes lite jobbigt med det ett tag..tar tid alltså. Stan iallafall, var tvungen att fixa det sista inför imorn, födelsedagen, till systeryster :) helt sjukt att det är imorn redan! nyss avr det ju två hela veckor kvar!

iallafall, inbjudan till Bistrobar dit "den snygga" i snook kommer och massa annat kul folk såklart, fick jag av en vän idag. Tackar SÅ mycket för det :) skitkul! att det är imorn med, tolfte september liksom :D woohoo på det!

gårdagen slutade väldigt illa tyvärr, men min dag idag har gjort saker och ting bättre, jag är bara så osäker på saker ibland, tänker alldelles för mycket, det vet jag. iallafall så är det bra igen, det är också det enda som spelar någon roll :)

idag var det skola igen, mycket jobb med projektarbetet nu, SÅ KUL! kommer bli great. Stan med syster efter det, villagefika som catharina bjöd på, så gullig! och nu har jag massa som ska fixas med tills imorn/imornkväll!
dansa ikväll med, och storhandla på maxi efter det, önska oss lycka till.....
ha en trevlig kväll!
hörs nog först imorgon igen, då är jag stor. shit. Haha

PUSS
Matilda

Nya Apple iPod Nano!


Hej!

idag har jag haft ganska fullt upp och därför inte hunnit blogga föräns nu, beklagar :) kom just hem nu från övningskörning med mammi linis och lucas, gick helt okej ändooo, lite stressigt bara, haha. Var på maxi en kortis och köpte lite schampoo åt syster och en lila blomma samt plaza tidning till mammi i namnsdagspresent, mycket passande! glad blev hon också :)

skoldagen har varit rätt bra faktiskt, lagom bra lektioner, haft kul med tjejerna.. förutom sista lektionen som innebar labb i naturkunskap B. inte jätte kul enligt mig, snarare läskigt och helt ovant. kände mig som en doktor som ska operera eller kanske experimentera, haha, i mina retro-skyddsglasögon och labbrocken. Det ni ;)

stan efter skolan alltså, i minst fyra timmar blev det, men bra gick det tillslut, lite kvar att fixa som får bli imorn eller torsdag men det blir säkert riktigt bra det här.. FREDAG snart (a) woohoo!

Nya ipod nano släpptes idag! eller kom rättare sagt, beställs gör den väl nu inom närmsta dagarna, skitsnygg var den! lite annat nytt från apple också såklart, uppdateringar osv. Ja, jag är uppdaterad pga min pojkvän som numera arbetar på K-store :D hah.

nu ska jag sova. med min lille lucas :) inatt igen! lyx!

Godnatt!
Matilda

today i'm wearing this


Svart tee med puffärm united colour of.
Svart paperbw. kjol h&m trend
leopardskärp h&m

och som en liten detalj fick de bli en hemmagjord brosch, gjord av ett hårband i spets faktiskt.. helt ok :D



Godnatt people!

/Paulina

hooome

yes, hemma från skolan och klockan är precis ett... korta dagar är bland de bästa som finns, hela dagen framför sig fortfarande liksom :) guuuutt

soft dag annars, lite plugg och ikväll blir de troligtvis yoga med mammi!?

så himla kul att vi har fått fler läsare.. ökar för varje dag istort sätt. Slog vårat rekord i förrgår, helt sjukt :D

outfit later

P

morning folks!


tisdag morgon, en kall sådan. men idag är jag pigg! gick ju och la mig i goood tid igårkväll :) känns bra nu!
ska fixa iordning mig nu, skola 9.20 efter den blir det stan för lite fix av saker..

GRATTIS mammi som har namnsdag idag! Nettan <3

have a nice day!
Matilda

natti-natt!


blev ingen övningskörning, inget godis heller för den delen, jag som blev så sugen..
istället har jag och syster tittat på lite klädalternativ inför morgondagen! kul det med :D
dags att sova, nu redan (?) snart iallafall. lucas är trött, jag också ganska..
men lite film blir det nog innan dess!

Godnatt
Matilda

måndag kväll


jag tog tag i pluggandet sedan, "ordnings och säkerhetsföreskrifter" samt affärsjuridik :) bra gick det och fort gick det, så efter bara en halvtimme var jag klar och då hade jag hela eftermiddagen kvar till annat. som vadå? joo, vi gjorde pannkakor jag och syster, sedan ringde lucas och var på väg hit, jätte glad blev jag då :D så glad att jag ställde mig och gjorde pannkakor en gång till åt honom (och mig :p) namnam!

nu har vi nyss ätit och samspråkat lite med mammi. lucas ska nana här tills imorn då jag ändå har sovmorron :) mys!
kanske blir det övningskörning annars film och sova.

Ha en trevlig kväll!

Matilda

robyn, who's that girl


' let's play a game that you've never tried
you be the girl and I'll be the guy
let's pretend everything has changed,
and then would you love me any different? '

 


Fluffy


Hejsan :)

hemma från skolan, måndag är verkligen den segaste dagen i veckan. vad det gäller schema, trötthet, humör. everything! hoppas ni haft en bättre dag än jag?
nu är den iallafall över för den här veckan, nästan..bara lite plugg kvar som jag ska ta itu med nu, Grattis till mig.
Grattis också, såklart, till lucas som klarade apple-sales training igårkväll (natt?) BÄST är du älskling!
Fluffy var ordet. passar in väldigt bra på mitt hår idag, en kombination av schampoo och dimmigt väder. USCHHH! Fluffy var systers kommentar till mig idag, söt-syster!

plugg var det jaa, återkommer senare :)
Matilda

outfit i marint


kläder
Vit trekvartsärmad tröja gina tricot
Marinblå kavaj med röda detaljer h&m
blå stuprör bikbok

smycken
röda örhängen glitter
halsband med röd rosett glitter
guldarmband med ringer scorett/pilgrim

Nattinatt
/Paulinaaaaa

pyssel


köpte knappar i somras som jag hittade i veckan nu, sydde dit dem på några plagg och sedan kom linis med sina idéer och då blev det spetsrosetter och sidenband. jag hoppade in i duschen och kom då på att jag ville göra ett flätat diadem, alltså ett diadem med flätat hår. letade fram linas gamla clips-slingor och flätade ihop två, fram med karlssons klister och sedan ett svart tunnt diadem i plast. vad tycker du? här har ni resultatet!

hemmagjort av mig/linis

marinblått ribbat linne från bikbok, nu med tre stycken plastknappar i form av mörkblå rosetter, jag sytt på.
vit lite större t-shirt från h&m, sydde på tre stycken guldknappar med ankare på, guld passar så bra till vitt!
rosa/beige ribbad tröja från h&m fick en spetsrosett och diademet, jag gjorde av pålimmad hårslinga i syntet.

/Matilda


myskväll med syster


hallå igen!

bowlingen gick lite sådär för min del, haha, så trött som jag var idag så orkade jag inte riktigt koncentrera mig ordentligt, men det lilla jag spelade gick ganska bra ändå :) kul är det, bowling! borde göras oftare.
efter bowlingen blev det maxi med mammi en snabbis, köpte lite mat inför kvällen och sedan åkte vi hemåt. Jag och syster lagade tomatsoppa med pasta/riven ost, yummie yummie! åt och umgicks lite, pratade om allt och inget som vi brukar göra :p sedan började vi pyssla lite, på något konstigt vänster, jag som inte alls är kreativ av mig, kanske att jag är det ändå?

/Matilda


eftermiddag


fruktansvärd huvudvärk. trött. varm.
ska iallafall med och spela bowling med familjen nu, woohoo :p

Later,
Matilda

tävling, nuknuk.se



om ni som jag, vill vinna någon av dessa väskor från nuknuk.se värd ca. 349:-
lägg då upp denna bild i ett blogginlägg och länka till deras sida så fort som möjligt :)


staggning 08





jag paulina tove sofie becka filippa issan maja jossan hanna lelle karina linn


outfit



staggningen

staggningen, vallen
min klänning är köpt av lelle, från Asos 450:-

/Matilda


staggningen ; helgen


Godmorgon!

hyffsat tidig uppgång idag för att vara sen lördagskväll igår för min del :) jag jobbade alltså på village till 15, efter det mötte jag upp lucas som också hade jobbat, vi tog oss en promenad hem hit och tog det lite lugnt efter det. Sedan kom mammi och pappi hem, vi gjorde middag och åt tillsammans, kyckling och klyftpotatis, yummi!
kvällen blev lugn den med, umgicks bara allmänt så, lite tv, lite film..handlade lite glass godis läsk (ovanligt..) på ica två minuter innan dem stängde. jaa, det var väl min lördag!

idag är det söndag, fem dagar kvar till födelsedagen :D det ger mig lite panik, arton liksom..plus att jag inte hittat någon utmärkt present åt systern än, men det ska jag nog allt fixa bra i veckan :)
ska ta det lugnt idag med, lite plugg, lite övningskörning, mycket lucas innan veckan nu börjar igen.

Torsdagskvällen och staggningen på vallen blev super!
var ju här hos oss innan, en massa tjejer och umgicks, bra musik, lite gott tilltugg (chips,godis höhö) och lite vin etc.
vi tog busse runt tio redan till Vallen, som vi verkligen gjorde rätt i då det var sjuuukt lång kö redan då. stod i kön rätt länge alltså, närmare en halvtimme säkert men vi underhöll bra tycker jag, haha, så det blev mer till ett nöje ändå! Vallen var minst sagt JÄTTE mycket folk, de flesta helt klart onyktra och på festhumör, vilket gjorde stämningen på topp :) dansade oavbrutet de fyra timmarna, mestadels utomhus. Mötte en hel del folk som var längesedan, alltid lika kul! dansade dansade dansade. tillslut var jag jätte trött då klockan var ett och började lugna ner mig lite.. orkade inte mer. Men kom igång strax igen och fortsatte med mitt dansande. Så kul att vara ute igen med alla tjejer, längesedan!
och på Fredag blir det fest igen, B-day!

Bilder sedan torsdagen kommer nu strax.

PUSS
Matilda

night out

Såhär vid läggdagstid publicerar jag en bild på mig (och några till) sedan torsdagens festligheter.. klänningens utseende är inte särskilt framträdande men färgen på den gör sig bra på denna bild så de får gå tills vidare :)



(För er som undrar så är det jag i lila klänning)


 


Goodnight
P

too good to deny it

Torsdagkvällen var underbar, sällan jag har så pass roligt ute som jag hade då.. riktigt lyckad kväll tjejor :D (Bilder kommer, senare idag)
Hemma vid halv tre tiden och sedan var det skola dagen efter, fast först vid 10-tiden för mig och syster så lite fick man ju sova iaf :) Vaknade dock med en grym röst.... hes som sjutton, sällan jag blir de så känner knappt igen mig själv, och värst av allt, det GÅR BARA INTE sjunga :/ uhhhh jag som inte gör annat än att sjunga här hemma! hih

Det blev en sen hemfärd inatt. Buss vid 02-tiden från lindsdal i min ensamhet, ett rent under att jag ens kom av busen då jag lyckades somna till säkert fem ggr, ha!

Lite sovmorgon idag och sedan blev de bussen, hade jag tänkt ja, men neeeej chaffisen stannade inte trots att jag sprang som sjutton och var jämnsides med bussen när den blinkade ut.... va e detta?=) Så det fick bli en promenad till stagg för att hämta min cykel och sedan in till stan och luncha med syster som jobbat duktigt idag! Tom yam chicken med ris från SOYA. Inte smakat? rekommendation absolut!

Cykel hem vid 13tiden var det tänkt men stötte ihop med viktor och nicke vilket resulterade i ändrade planer, blev de lite stan och en fika på espressobar=) trevligt!

Ikväll tar jag det jäkligt lugnt, lite förkyld och febrig sådär ja..... men en film och lite glass o sådär vore ju inte helt fel?!

Ha en härlig kväll!
Paulina


Puss då!

Lördag morgon

at village by now :)

inte hunnit med att blogga tidigare då det var fullt upp i torsdagskväll med fest, gårdagen blev väldigt seg då jag var sjukt trött och sov ett bra tag efter skolan, sedan stressade iväg till lucas och åt middag med han och hans släkt. tittade på fim, gosade och somnade rätt tidigt, båda två helt slut :p

ska berätta mer om torsdagskvällen senare idag, bilder oså kommer också..
nu måste jag jobba, sedan blir det lucas i eftermiddag/kväll :) sötast är han. PUSS!

Matilda

torsdag och fest

Yes, just nu pågår staggningen för fullt och ikväll blire feeeeest på vallen! The girls kommer hit vid åtta-tiden för att förfesta lite och sedan bär de av in mot stan till vallen där stagg anordnar fest ikväll tillsammans med kaggarna. Kan ju kännas lite sådär att ha staggfest ihop med kaggnisterna men vafaaan, vi ska nog få dem att festa loss lite ändå och det kan nog bli riktigt kul :D

Blivit ännu lite mera förkyld idag så vilat en hel del.. och nu blir de snart dusch och fix inför kvällen. Min outfit idag finns på bild här nedan och kvällens outfit kommer att bestå av en lila klänning (kortkort i can tell, men de får funka) från only. Kan nog bli en bild ikväll på den också om ni har tur!

nehe, hoppas jag får en trevlig kväll! (ah, ni med förstås;)



Hellokitty linne 79:- h&m
Svart pösig kjol 198:- h&m trend
Svart kort kofta 198:- h&m

(och ja, jag är en h&m nörd för er som inte redan upptäckt det... so what?=)

P

Party up!


hey

min dag hittils har varit bara bra, och bättre blir det! skoldagen eller "samvarodagen" med klassen blev väl lite sådär ändå, någon samvaro med hela klassen på plats för att umgås blev det ju inte direkt iallafall. Haha, lite tråkigt men men..förhoppningsvis blir det bättre sammanhållning nu sista året, hoppas verkligen på det :)
iallafall bestod dagen av film i aulan, mycket bra sådan, som vi i min klass dock redan sett (inte lika kul) men det var verkligen inget mig emot då det var en helt underbar film! som sagt, Freedom writers, var namnet! helt sjukt bra film, jag är helt såld, lika fast i den idag som när vi såg den i Svenskan. Kommer säkert bli flera gånger till, SE DEN!

efter skolan tog vi oss till stan där jag mötte upp issan, tittade runt lite efter b.la. en kjol till ikväll åt henne, det lyckades vi bra med så det blev ganska fort att åka hem igen och fixa inför kvällen. Utång, den årliga staggningen hålls på Vallen ikväll. (Okej, "kaggningen" också..haha.) Ska bli minst sagt KUL! tjejerna kommer hit innan och vi ska umgås lite för att sedan ta bussen dit. Trevligt :D

Jag och syster har köpt en klänning i dag av Lelle, i Linas klass. Den är från början från Asos men var lite för liten så lina tog hem för att testa, och det visade sig vara en riktigt bra modell för oss båda och jättefin var den med, så den ska jag nog ha på mig ikväll! annars blir det spetsklänningen jag fick låna av issan (a) gull!
mycket färger i klänningen vi köpte, lila/blå/gul/svart/rosa. Men fint mönster och jätte fin tub-modell. Passade rätt bra på mig eftersom jag har så mörka ögon och mörkt hår nu mera. Jag är taggad! Party up!

bloggen får bli uppdaterad först imorn igen, tror jag.. (saknar min lucas, mycket!)
PUSS
Matilda

natti natti


dags att sova snart, ta något mer att äta bara sen blir det sängen. har börjat må lite dåligt nu ikväll, huvudvärken är kvar och känns som jag har lite feber, hoppas verkligen inte. Inte nu. Uscha!
idol affärsjuridik och dusch bestod min kväll till större delen av. Iallafall, Godnatt!

i do anything to prove i love you

/Matilda

" efter regn kommer solsken "


äntligen hemma efter skola och jobb, skönt! nu känner jag av tröttheten litegrann måste jag säga..framförallt i huvudet, väldans huvudvärk, alla är ju nåästan förkylda och febriga nu så kanske är på väg något till mig med. Hoppas inte tills imorn bara, för då är det ju utgång och staggning som gäller! woohoo!

min dag har varit rätt krävande men annars ganska bra som sagt, morgonen började med matte C (inte lika bra..) och fortsatte sedan med att jag gick till expeditionen på stagg för att ta reda på om någon sett min kära nyckel som försvann igår, någongång, någonstans. and guess what? joo, någon mycket mycket snäll person hade faktiskt hittat nyckeln och gått med den till expeditionen för att lämna in den! var inte det ofattbart? sånt trodde jag folk hade slutat med för längesen, hmm, överlycklig blev jag iallafall och det har hållt i sig hela dagen.

Village sedan, ganska lugn dag men en del att göra ändå. Matilda hälsade på och pratade en stund, bland annat, trevligt!
nu ska jag äta (igen!!!) och titta på idol om ca. en halvtimme. IDOL-auditions!
(ska slänga in bilden på min nya klänning senare också)

allt är toppen, förutom huvudvärken och att jag saknar min älskling liiiite för mycket :/
ses så sällan nu för tiden känns det som.. <3

Later on
Matilda

Village


är på village nu, liten paus men ska ut och jobba igen nu, en och en halv timme kvar sedan cykla hem :)
har hänt en massa saker idag, mestadels bra grejer, berättar när jag är hemma!

PUSS
Matilda

Morning!


godmorgon godmorgon :)

nu har jag nyss vaknat, måste skynda mig lite nu så jag slipper att stressa. men dagen ser ut som följer..

skolan 8.10 - ca. 12.00
jobb på village - 13.00 - 18.00
(inte dans ikväll klockan 20.15)

Lite plugg ska jag nog försöka hinna med. och hitta min nyckel gärna..suck.

bloggar från village sen,
Ha en bra onsdag!

PUSS
Matilda

tänkvärt


efter att ha sett filmen freedom writers (klart) idag och efter att ha fått en text skickad till mig nu ikväll så har jag fått mig ett par lite annorlunda tankar idag..både och handlade om saker som är lite utanför vår värld här i sverige, eller framförallt utanför min värld men underbar familj, bra förhållanden hemma i skolan och allt, bästa vänner, underbart bra pojkvän, ett jobb jag trivs med, utbildning och frihet till det jag vill osv osv osv.
det är sjukt hur vissa har det, kan knappt tro att det är sant ännu. hemskt. man ska nog ta en funderare över sådant, att är det någon som uppträder illa elelr beter sig konstigt finns det antagligen en anledning till detta. som kanske är svår att leva med, eller kanske har varit svår för personen och då orsakat ett visst beteende eller vissa åsikter. Konsekvenser kommer med allt, var det inte så? Margareta Illerstig, Min svenska B lärare? Jojo, minsann :)

med dessa väl valda ord :p
säger jag Godnatt!
Matilda

Höstskor




Snygga skor inför hösten!
ifrån asos och monki


Förresten!


hittade mig världens finaste (nästan iallafall) , klänning på Erik&Alexander (second hand butik i lilla kalmar) till halva priset! har kollat på den innan, fast i en annan färg vet jag, så underbart fin! den får ni se senare, eller imorn!
Jag och lucas tog sällskap hem hit efter han slutat jobba och nu har han REDAN somnat. Grr, inte alltför kul.. Jag som vill umgås, och laga mat..gaaanska hungrig. Nehe, dags o väcka han tror jag allt!
Jag ska ju plugga matte också, och duscha (?)

PUSS
Matilda

Otursdag


Hej :)

otursdag idag jaa. dagen började helt okej ändå, förutom att den tröja jag hade tänkt ha på mig för dagen visade sig vara jätteblöt och just tagen från tvättmaskinen. Haha. Det löste jag rätt fort med hjälp av torktumlaren (visst, hade kunnat ta en annan tröja också, men iallafall :p)
jag cyklade till skolan, väl framme var jag lite sen, därför stressad så jag gick in på skolgården med ganska snabba steg, vilket resulterade i att jag trillade, mitt på asfalten längs stenväggen. Pinsamt. Ont gjorde det också, haha, stackars mig.. skoldagen rullade på och det var inte förräns efter lunch jag upptäckte att jag vart väldigt nära på att skicka iväg ett mms med någon video jag lyckats spela in till första kontakten i min kontaktbok. Allt detta på grund av att jag glömt knapplåset på mobilen, haha, lite kul. Som tur var lyckades jag rädda allt i sista sekund.

det sista som hände mig idag var faktiskt inte kul, när jag gick för att hämta cykeln efter stan vid skolan igen så var min nyckel borta, och är fortfarande :/ har antagligen tappat den någon gång under dagen. eller också är den snodd (!?) hoppas innerligt på att få se din liggandes i skåpet imorn, annars blir jag inteeeee glad. Usch. Gå till skolan imorn nu då, Weeho!

Det som inte varit tråkigt idag har ändå vart rätt kul, träffade sanna för en fika på skafferiet och lite shopping i stan efter det. Jätte kul att ses igen! alltid lika kul, blir inte så ofta, tyvärr. Men ändå! Mycket att prata om, mycket som hänt :) saknat henne!

Later,
Matilda


Denimcircus

(!) Fått mycket beröm för mina jeans idag, och sånt är ju alltid roligt!

Märket heter Denimcircus och jag hittade dem i somras då vi besökte gotland i butiken zoovillage's streetoutlet som finns i visby.

Har inte hört talas om märket förut men de liknar cheap monday något kan jag tycka..

Anyway, here they are:

             


/P

second of september

Trött är ordet. Tror ärligt talat att jag har gäspat över 20 ggr sammanlagt idag.. och ändå har jag sovit betydligt mer än jag i vanliga fall lyckas åstadkomma, lustigt.. men i alla fall, idag var det skola som vanligt och dagen började med Naturkunskap B, så långt ifrån roligt som man kan komma men lyckades överleva de 2 h och 10 min som vi hade till förfogande genom att strosa runt och leta fakta om kindbergs udde (grönområde vid ängö som vi arbetar med för tillfället, mycket intressant hörrni!) Sedan fortsatte dagen med affärsjuridik (syster och jag, wee :D) och efter det blev det lite möte för oss UF-företagare, verkar roligt.. möjligen något slitsamt men ähh, skolan i övrigt är inte särskilt slitsam denna termin har jag kommit på så jag ska nog stå ut med det också!

Jobb blev det vid halv 2 och fram till 18-tiden, levarans av varor idag så det fanns att göra och det är ju då det är som roligast!

Om en halvtimme börjar mitt yogapass... better hurry up!

Have a nice evening!

(Om ni undrar varför jag skriver lite engelska här och var så är det inte för att jag anser mig vara duktig på det eller för att jag tkr det är coolt.. känner däremot att jag behöver underhålla min engelska så jag inte förtränger allt nu när vi inte läser någon engelska i skolan mera, hihh, nu vet ni=)

/Paulina


tisdag morgon


God morgon alla :)

solen skiner ute och jag är inte lika trött som igår, kan nog bli en bra dag!
nyss ätit frukost nu, ska börja fixa iordning mig strax. i skolan blir det svenska B (fortsätta se filmen jag gillade så mycket) och lite annat inom ekonomin etc. efter skolan träffa sanna alltså, fika och stan!
bloggar igen efter det.

Ha en trevlig dag!
Matilda

Sleepy


min kväll avslutades med hallonsmoothie och fönstershopping på nätet! hade inte kunnat bli mycket bättre, förutom att ha min älskling här. tisdag imorgon, kort skoldag och fika med sannis på eftermiddagen <3 ser jag fram emot!
nu återstår klädval tills imorn,

Godnatt!
Matilda

Min "nya" garderob!




This is it. min numera välstädade garderob! inte så illa va?


outfit of today




 

Linne Monki (nytt!)
Svart Ballongkjol Redlabel Carlings
Flätat skärp Only

/Paulina


inspiration

Helt ok måndag. Brukar ju i vanliga fall vara en rätt jobbig dag.. första dagen på en ny skolvecka liksom, hur långt som helst till helg.... men idag har jag mått bra, sånt känner man ofta direkt när man vaknar med, så de är ju härligt :D

Slutade redan vid 13-tiden så då blev det traffikskolan för att plugga lite teori, Linn anslöt, kul! Synd bara att vi båda hade typ ingen motivation till någonting. haha! lite seg blir man ju sådär på eftermiddagen...

Stan en sväng och mat på mcdonald's, vet inte riktigt om det var den utgiften som var tänkt som min nästa men ähh, är man hungrig så är man!

Ikväll blir de en hel del plugg, samt lite fix med bloggen och garderoben. Lite inspiration från syster vad gäller garderobrensning ja... för nu ska väl ändå sommarkläderna ut och höstkläderna in liksom?

Ha en fin kväll people!

Paulinis


Garderobsrensning?


Det var ordet jaa. har fortfarande inte börjat, suttit här och laddat ner musik istället. och ätit chokladbollar. och pluggat redovisn/beskattn. Men nu är det dags. Wish me luck!

Matilda

' money makes the world go round '


15.50, skoldagen avklarad :) började med Matte C lektion, det är nog den jobbigaste för min del känns det som men idag fungerade det hyffsat bra ändå, de tal jag inte lyckats med innan förstod jag mer av nu och sådär..får hoppas att jag orkar med matten terminen ut. Haha.
dagen har fortsatt rätt bra, trots min trötthet, mycket skratt och flumm med tjejerna idag, vi har nog våra dagar (specc efter helgen och festerna) haha, Kul är det iallafall!
redovisning & beskattning, som jag dessutom ska plugga lite strax, fungerade bra idag också, lite jobbigt ämne med kanske, då det har med siffror att göra, men mer intressant på något sätt :) Dagen slutade med filosofi, inte mitt favoritämne heller tror jag inte, känns så luddigt, en massa teorier om livet etc. som man inte förstår sig på och nog inte vill förstå sig på heller :p snurrig i huvudet av allt det där.

nu är jag hemma anyway, efter skjuts hem av issan, thanks honey :) har hunnit baka chokladbollar, det var ett tag sen sist! Så nu blir det fika och sedan mycket möjligt en garderobsrensning, ut med sommarkläderna och in med höstkläderna. Det lär ta ett tag och en hel del kläder ska ut med, kanske skulle det kunna gå att sälja lite via bloggen (trots att vår blogg inte är jättestor..än :p) får väl se!

PUSS
Matilda

so tired


måndag morgon. igen..såhär trött som jag är idag var nog längesedan jag var sist :/ uuusch segt att gå upp..
nyss ätit frukost och nu blir det fix av håret!
linnet med rosor fron Monki som jag fick igår och ett par jeans med min svarta kavaj/jacka över får det bli :)

Ha en bra dag!

PUSS
Matilda