i'm back ;)

hallooo!
det var ett bra tag sen nu, bortsett från en snabbis igår från skolan. ÄNTLIGEN fungerar internet och telefon här hemma igen, lycka säger jag bara! har haft ett riktigt intressant liv nu utan internet måste jag berätta, man har liksom fått hitta på saker man aldrig annars gör, haft riktigt tråkigt för det mesta men också hunnit med mycket. Tittat på TV (faktiskt, jag som typ aldrig gör det alls) har blivit helt fast i OS, haha. Oväntat.. Sen har det blivit Yoga med syster och mammi, lite powerwalk på det också. Effektiv övningskörning och två fika på kullzenska med tjejerna ! <3 underbart.

Skolan har hunnit börja med, inte riktigt på allvar än men iallafall, bara en enda riktigt lektion hittills och sovmorron varje dag, tredje året känns som om att det kommer gå bra, great schema och hel-lugnt, änsålänge..

Projektarbetet startade igång idag, jag och tjejerna hade ingen aning om något alls, ingen idé eller något. Men oj vad fort det gick, när lektionen var slut satt vi där alla sex, jätte engegerade! Vår idé är verkligen toppen! Går det som vi vill (allt går om man bara vill, Lucas..) så kommer det här att bli skitbra! Vill inte avslöja något nu men lite senare när det kommit igång så.. Kul kommer det bli, riktigt kul!

Bilder sen toves fest ligger på kameran som är i köpenhamn med paulina. De åkte på klassresan idag! Fest shopping vänner god mat.. hmm. Hade nog också gärna åkt med. Hoppas det blir kul!
Imorgon är det HELG! Och äntligen träffa Lucas, det var flera dagar sen.. :/
Tre månader med älsklingen på Lördag, Lönen på Måndag, it gets better and better..!

PUSS
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback