Saturday


Lunchtime på Village, jobb mellan tolv och sexton idag med mammi och sara :) känner mig ganska trött efter en lång kväll/natt. vi somnade nog inte för fyra.. Men kvällen igår var jätte trevlig! Mysigt med lite mat och umgänge bara, så kul att ses, allihopa igen! himla längesedan :) Och nu ses vi på tisdag igen..skolan börjar..

alla har nästan fyllt 18 nu, eller alla fyller nu. Tove nu i måndags, Maggan imorn, Issan på lördag..sen fyller pappi den 31a och sen är det äntligen vår tur. Ganska efterlängtat! Håller på att fundera lite på fest och saker inför dagen..vore verkligen roligt, fyller ju år en fredag med! Blir nog så, tillsammans med syster, och sedan självklart, utgång på kvällen!

Vi var iallafall hos tove till elva igår, åt god mat, firade tove lite med paket och sjöng singstar! Lite gott att dricka med..
Bussen till stan för att möts upp Lucas Viktor Andrej Nicke och gänget då de andra gick in på Vallen. Slutade sedan med en promenad hem i regnet med min pojke. Ska nog åka till honom sedan ikväll efter jobbet, hade tänkt lägga in lite bilder sedan gårkvällen och dagens outfit innan dess med, OM vårat internet börjat fungera igen som plötsligt la av igår..

Later!

PUSS
Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback