those magic words

rubriken blev dagens grej. i'm happy!

gårdagen blev totalt jättelyckad, festen likaså. Trevliga människor, fina presenter och en god stämning! Bistrobar vid elva tiden, helt okej, men de är ju oftast så att de är roligare innan man drar ut.. så även igår. Blir ju inte att alla håller ihop sen plus att det var sjukt mycket folk på liten yta vilket försvårade det hela ännu mera. Liten tråkig incident inträffade även under kvällen, men.. what goes around comes around liksom. Det är nog sånt man får räkna med om man inte sköter sitt. Tråkigt bara att saker och ting ska gå ut över folk som egentligen inte har med saker och ting att göra.. men visst vänskap sätts på prov.

Det handlar om att ge och ta, och en del människor tar mer än dem ger, andra ger mer än dem tar. Har funderat på vilket som är värst ibland, värst för andra är nog alternativ ett, värst för en själv är nog alternativ två. men som sagt, det är väl så att vänskap sätts på prov.. hade bara väntat mig det hela lite annorlunda kanske.

Ny (bred) säng blev en av födelsedagspresenterna.. mycket uppskattat :D kommer en hel del andra fina presenter på bild snart också..

Liten del av släkten här idag med, tack så jättemkt för alla fina presenter! (Bland annat en jättesöt digitalkamera i ljusrosa (!))

Sovgott folks

P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback