Världens bästa kväll


det var kvällen i går, vår modevisning med syfte av insamling till barnen på Ziluks i Lettland! I går var vi alla som bäst, det var detta som ledde till resultatet, vårt mål, så mycket folk som möjligt och så mycket insamlade pengar som möjligt.

hela dagen var vi på sandra för att fixa, det var alltifrån projektor till snittar till gen.rep av modevisningen x 4 .m.m.m.m.
började så småningom bli stressigt men alla gjorde det man skulle och vårt samarbete var så sjukt bra att det inte hade kunnat gå bättre, inget vidare problem uppstod egentligen heller, de som uppstod löste vi på ett mycket bra sätt, och fort gick det. Vi fick till och med tid över till att hjälpa andra med saker som att kläder var bortkomna och sminket blev fel.

gen.repet satte igång något senare än tänkt och gick i genom det fyra gånger i stället för en, men oj så bra det blev tillslut! själva modevisningen såg vi ju aldirg själva eftersom vi var bakom alltihopa men av folks reaktioner att bedöma så var alla sjukt snygga och proffesionella! om inte mest, vi tjejer som stod för det hela!


Otroligt många att tacka, sponsorer, modeller, lettlandsgruppen och alla personer som hjälpte till med olika saker under kvällen och gjorde allt möjligt för oss. Så otroligt stolt över mina tjejer och mig själv, visst hade jag tänkt att det skulle bli bra men att vi skulle lyckas med så pass mycket pengar och så mycket folk där, kunde jag aldrig ha trott. Att modevisningen dessutom blev så sjukt snygg och att alla modeller var jäkligt bra var ett stort plus såklart! TACK :)
Nu hoppas vi på positiva förändringar hos barnen i Lettland, ett MVG i projektarbete och en superbra kväll ikväll!
Det blir ut för att fira gårkvällen med fest natten lång, stort tack allihopa!

Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback